Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba..Ben de leslie adayıyım:) Siteye az önce üye oldum. Giriyordum bazen ama üye olmamıştım.Sizin sayenizde diyebilirim..İyi geceler:)

Ben de yogami yapip günü tamamladim. Üstüne camasir katlayip, cocuklarin odalarini da topladim ekstra kardio oldu. Yogayi siddetle tavsiye ediyorum kizlar. Vücut esneyip pelte gibi oluyor, tüm yorgunluk gerginlik gidiyor. Ben yogayi pilatesten bile daha cok seviyorum.

yoga için hangi videoları yapıyorsun link verirsen çok mutlu olurum bu sıralar acayip pelteleşmeye ihtiyacım var da o kadar gerildim ki biraz yogaya vakit ayırayım bende

yoga için hangi videoları yapıyorsun link verirsen çok mutlu olurum bu sıralar acayip pelteleşmeye ihtiyacım var da o kadar gerildim ki biraz yogaya vakit ayırayım bende

Ben happy and fit kanalinin (you tube) pilates ve yoga videolarini yapiyorum. Kanal Almanca ama kadin cok basit yapiyor hareketleri dil bilmeyen birisi bile nefes alis verislere dikkat ettigi sürece yapabilir.
Yok anlamadan yapamam diyorsan xhit daily nin de yoga videolari var kisa kisa onlar da cok güzel.
Eger hem bölgesel calisayim hem yoga karisik olsun diyorsan mandy ingber in videolari var o pek rahatlatici degil de tüm vücut calismasi.

boyum 1.70
kilom 58
Görünürde iyi olabilir.Ben özellikle zayıflamak için değil de sağlıklı bir yaşam için istiyorum.
Bazen öyle düzensiz besleniyorum ki:KK43:
Hem hayatıma sporu yerleştirmek istiyorum,hem de sağlıklı beslenme ve düzenli yaşam.
Leslie'yi teyzem sayesinde duydum. İnternetten araştırdım çok hoşuma gitti. Bir kaç kez yaptım ama dağınık bir şekilde. Sonra sizi buldum. Hiç üşenmeden 195 sayfayı da okudum.Ve üye oldum. Özellikle derya abla sizi süper buldum.Tebrik ediyorum sizi:)
Tabi ki diğer arkadaşları da..Spora devam:)

Son düzenleme:
1,5 saat hafif yürüyüs, 15 dk hiit cardio, karin ve gögüs hareketleri.

hastayım ve hiçbir şey yapamıyorum :KK43:(

Gecmis olsun canim hastayken zorlama kendini bir ara ben de o cilginligi yapmistim ve bogaz enfeksyonundan kurtulamiyordum. Biraz iyi hissedince acik havada hafif yürüyüs ya da yoga yapabilirsin nefes yollarina iyi gelir. Üsütme durumlarindan bahsediyorum tabii.

Derya hanım bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz bayılıyorum:) hakikaten soruyorum?

Aman aman masallah de nazar degmesin!!! Valla kendimi dürtükleye dürtükleye yaratiyorum enerjiyi canim, bir de evde üc tane canavarim oldugunu düsünürsen... Saka bir yana ben yapi olarak fazla bir yerde oturamayan bir insanim. Fazla uyku uyumam, calismak ve hareket etmekten keyif alirim. Evimin tüm isleri, cocuklarimin yani sira bir de bahcem var tüm bakimini esimle yaptigimiz. Ama spor benim desarj yolum oldu, sinirlerimi, stresimi atabilecegim bir arac oldu. Belki de kardioya bu kadar yüklenmemin bir nedeni de stres attirmasi. Öyle iste... Üstelik bir de hasimoto hastasiyim tiroidlerim yavas calisiyor, metabolizmamin yavas calismasindan dolayi da zor kilo veriyorum ama kendimle savas halindeyim bu konuda.
Sana da gecmis olsun bu arada. Ayrica spora kendini alistirip sadik kalirsan günden güne enerjinin arttigini göreceksin.

Son düzenleme:
Maşaallahh:) Gerçekten çok güzel.. Allah güzel ömürler versin çocuklarınıza.. Geçmiş olsun ama belki de tiroidleriniz az çalışmasaydı spora böyle önem vermeyecektiniz ve biz sizi tanımamış olacaktık:) Sürekli hareketli olmanız enerjiniz ordan bana yansıyor sanki:) Bahçenizin olması ve uğraşmanız da çok güzel..maşallah diyorum tekrar:) Bende de öyle bir tembellik var ki sürekli yatsam ya da boş işlerle uğraşsam:KK43: Boş işler müdürü gibiyim:KK43: umarım bundan sonra daha iyi olur.
Spora ilgim var çok seviyorum da,düzenli yaşamayı da çok seviyorum.Ama hemen vazgeçme var,biraz irade zayıflığı var ben de..

Aman aman masallah de nazar degmesin!!! Valla kendimi dürtükleye dürtükleye yaratiyorum enerjiyi canim, bir de evde üc tane canavarim oldugunu düsünürsen... Saka bir yana ben yapi olarak fazla bir yerde oturamayan bir insanim. Fazla uyku uyumam, calismak ve hareket etmekten keyif alirim. Evimin tüm isleri, cocuklarimin yani sira bir de bahcem var tüm bakimini esimle yaptigimiz. Ama spor benim desarj yolum oldu, sinirlerimi, stresimi atabilecegim bir arac oldu. Belki de kardioya bu kadar yüklenmemin bir nedeni de stres attirmasi. Öyle iste... Üstelik bir de hasimoto hastasiyim tiroidlerim yavas calisiyor, metabolizmamin yavas calismasindan dolayi da zor kilo veriyorum ama kendimle savas halindeyim bu konuda.
Sana da gecmis olsun bu arada. Ayrica spora kendini alistirip sadik kalirsan günden güne enerjinin arttigini göreceksin.

Maşallah sana arkadaşım,3 çocukla bir de. Ben de hipotiroid var. Her gün 50 lik doz tiroid hormon hapı alıyorum uyanır uyanmaz. Sende kullanıyor musun ve beslenmende nelere dikkat ediyorsun,dr. unun bir önerisi oldu mu bu konuda?

Son düzenleme:
Alkali su ve spor

Antrenman sonrası vücutta biriken laktik asidi düzenlemenin yolu yüksek pH seviyeli su içmekten geçer. Egzersiz yaparken kaslarda oluşan laktik asit sebebiyle de asitlenmede çoğalır. Laktik asit kaslarda yorgunluğa sebep olur. Yüksek pH seviyeli alkali su içmek antrenman süresini ve performansını arttırmaya yardımcıdır. Aksi takdirde vücudun asit yükünü gidermek için kullanılan magnezyumun bir kısmı kemikten ve bir kısmı da kaslardan çalınır.

Dr. Ayşegül Çoruhlu ile Alkali Yaşam | Diyet – Beslenme – Anti-Aging | Asit Alkali Dengesini Koruyarak Toksinlerden Arinma ve Kilo Verme Rehberi

Maşaallahh:) Gerçekten çok güzel.. Allah güzel ömürler versin çocuklarınıza.. Geçmiş olsun ama belki de tiroidleriniz az çalışmasaydı spora böyle önem vermeyecektiniz ve biz sizi tanımamış olacaktık:) Sürekli hareketli olmanız enerjiniz ordan bana yansıyor sanki:) Bahçenizin olması ve uğraşmanız da çok güzel..maşallah diyorum tekrar:) Bende de öyle bir tembellik var ki sürekli yatsam ya da boş işlerle uğraşsam:KK43: Boş işler müdürü gibiyim:KK43: umarım bundan sonra daha iyi olur.
Spora ilgim var çok seviyorum da,düzenli yaşamayı da çok seviyorum.Ama hemen vazgeçme var,biraz irade zayıflığı var ben de..

Olmasin canim hemen bumbumu yerinden kaldirip herhangi bir spor yap. O spor miskinligi 1 yil önce bende de vardi, amaan cok isim var zaten bir de spor mu yapacagim diyordum. Ama evet, yapmaliyiz. Ilerde pisman olmak istemiyorsan, cok gec olmadan basla.

Maşallah sana arkadaşım,3 çocukla bir de. Ben de hipotiroid var. Her gün 50 lik doz tiroid hormon hapı alıyorum uyanır uyanmaz. Sende kullanıyor musun ve beslenmende nelere dikkat ediyorsun,dr. unun bir önerisi oldu mu bu konuda?

Evet canim ben de 100 lük kullaniyorum ve ömür boyu da kullanmam gerekiyor. Beslenmemde tiroidle ilgili dikkat ettigim bir sey yok, saglik acisindan karbonhidrati ve sekeri olabildigince dengelemeye calisiyorum. Spor yapmami tabii tavsiye etti, yoksa metabolizma hizlanmaz. Senin tam tersi cok hareketli olman lazim ama ikisi de insani hirpalayan tiroid rahatsizliklari.

Ben happy and fit kanalinin (you tube) pilates ve yoga videolarini yapiyorum. Kanal Almanca ama kadin cok basit yapiyor hareketleri dil bilmeyen birisi bile nefes alis verislere dikkat ettigi sürece yapabilir.
Yok anlamadan yapamam diyorsan xhit daily nin de yoga videolari var kisa kisa onlar da cok güzel.
Eger hem bölgesel calisayim hem yoga karisik olsun diyorsan mandy ingber in videolari var o pek rahatlatici degil de tüm vücut calismasi.

teşekkürler bakayım ilk fırsatta söylediğiniz yerlere yaparım inşallah

Dün aksam cocuklari yatirdiktan sonra 1 saate yakin yoga yaptim. O kadar esnemisim ki hemen uyudum.

merhaba ben de geldim aranıza :KK3: dün akşam 5 mil fat burning videosunu 3 mile kadar yaptım bir süre sonra artırmayı planlıyorum.Spor geçmişim olduğu için kendime güvendim çok basit hareketler gibi geldi bana ama sırılsıklam oldum :KK52:

X