Leslie 3.grup :)

Baslangica gore iyisinnn:)
4. günüm :) mekik ve squat challenge yapıyorum 30 günlük. bir tek dün hiçbir şey yapamadım, o yüzden 5 mile oldu, yoksa 3 yapıyorum :) zaten yarım saatlik aktiviteden sonra yağ yakımına başlıyor vucut. 3 mile da 45 dk olduguna göre yağ yakımı için 15 dk. mekik squat ve esneme hareketleriyle 15 dk daha eklemiş oluyorum (Y) Bacaklarım çürümüş gibi ağrımazsa daha güzel olacak da işte, o da olsun :)

Benim de oyleydi baslarda
Hareket bile edeniyodum canim bak işte ne kadar hamlamisiz..
Uzerine git agrilarin biseyin kalmaz

Bi spor gecmisin var mi yoksa ilk defa mi basliycaksin:)
Adini yaziyorum yeni oluşucak listeme
Ama istikrar bizim ilk işimiz :)
Bikac gun sonra ortadan kaybolmak yokk:)
2 ay kadar leslie ve callan bir de 30 günlük bir squat chalange yapmıştım. sonra koptum şimdi istikrarlı bir şekilde yapmak istiyorum. Benim kansızlık problemim var çok ağır şekilde spor yaparsam vücudum kaldırmıyor. Birden yüklenemem yavaş yavaş arttırmam lazım. Yok ortadan kaybolmam merak etme. Birileriyle birlikte motive olmaya ihtiyacım var. Kendi kendime bir yere kadar götürebiliyorum. birileriyle olursam başaracağımı düşünüyorum. hayatıma sporu dahil etmem gerekiyor. yaşımız oldu 38, hafifde kilo var.. Nereye kadar böyle gider? dur demek lazım dimi canım.. Ben Öğretmenim. derslerim öğleden sonra başlıyor. 2 tanede oğlum var. Büyük oğlum sabah okula gittikten sonra spor yapıyorum genelde. Akşam gelince pek bir şey yapmaya halim olmuyor.

Simdii
Yeni topik acarsam kimler benimle devam eder ????

Benndeeeeeee

Bu arada kaptancığımmm hepinize kocaman bir teşekkür borçluyum size verdiğim söz sayesinde bu hafta çok güzel kilo verdim
112.3 kgdum geçen hafta ve şu anda tartıda 110.5 kgyu gördüm

Ben yeni programa bu durumda seve seve birinci sırada yer almak isterim kıvırmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…