- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.157
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.281
4. günüm :) mekik ve squat challenge yapıyorum 30 günlük. bir tek dün hiçbir şey yapamadım, o yüzden 5 mile oldu, yoksa 3 yapıyorum :) zaten yarım saatlik aktiviteden sonra yağ yakımına başlıyor vucut. 3 mile da 45 dk olduguna göre yağ yakımı için 15 dk. mekik squat ve esneme hareketleriyle 15 dk daha eklemiş oluyorum (Y) Bacaklarım çürümüş gibi ağrımazsa daha güzel olacak da işte, o da olsun :)Baslangica gore iyisinnn:)
Benim de oyleydi baslarda4. günüm :) mekik ve squat challenge yapıyorum 30 günlük. bir tek dün hiçbir şey yapamadım, o yüzden 5 mile oldu, yoksa 3 yapıyorum :) zaten yarım saatlik aktiviteden sonra yağ yakımına başlıyor vucut. 3 mile da 45 dk olduguna göre yağ yakımı için 15 dk. mekik squat ve esneme hareketleriyle 15 dk daha eklemiş oluyorum (Y) Bacaklarım çürümüş gibi ağrımazsa daha güzel olacak da işte, o da olsun :)
Bi spor gecmisin var mi yoksa ilk defa mi basliycaksin:)Ben katAdi isterim
bence yapmayanlara da ceza verilsinBence olsun süper olur motive açısından
sağlıklı hayat için spor şart.. üzerine gideceğimm, artık pes etmekk yokkkBenim de oyleydi baslarda
Hareket bile edeniyodum canim bak işte ne kadar hamlamisiz..
Uzerine git agrilarin biseyin kalmaz
Ooo cezalari bana birakinbence yapmayanlara da ceza verilsinertesi gün 2 katı yapılsın :)
Hangi sporla devam edeceksin ben bundan sonra aerobuk dans dusnyrm ama burdan devam edermyim bilmyrmOoo cezalari bana birakin
Ama gerçekten yorgundumDakka bir gol birrr
Squat+mekik olabilirHangi sporla devam edeceksin ben bundan sonra aerobuk dans dusnyrm ama burdan devam edermyim bilmyrm
2 ay kadar leslie ve callan bir de 30 günlük bir squat chalange yapmıştım. sonra koptum şimdi istikrarlı bir şekilde yapmak istiyorum. Benim kansızlık problemim var çok ağır şekilde spor yaparsam vücudum kaldırmıyor. Birden yüklenemem yavaş yavaş arttırmam lazım. Yok ortadan kaybolmam merak etme. Birileriyle birlikte motive olmaya ihtiyacım var. Kendi kendime bir yere kadar götürebiliyorum. birileriyle olursam başaracağımı düşünüyorum. hayatıma sporu dahil etmem gerekiyor. yaşımız oldu 38, hafifde kilo var.. Nereye kadar böyle gider? dur demek lazım dimi canım.. Ben Öğretmenim. derslerim öğleden sonra başlıyor. 2 tanede oğlum var. Büyük oğlum sabah okula gittikten sonra spor yapıyorum genelde. Akşam gelince pek bir şey yapmaya halim olmuyor.Bi spor gecmisin var mi yoksa ilk defa mi basliycaksin:)
Adini yaziyorum yeni oluşucak listeme
Ama istikrar bizim ilk işimiz :)
Bikac gun sonra ortadan kaybolmak yokk:)
Simdii
Yeni topik acarsam kimler benimle devam eder ????