- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.301
canım ben ayağımı incilttim malesef birkaç gün spora zorunlu ara vermem gerekiyor kendimi iyi hissedince devam edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnmgurbeCNN post: 39793448 .!.:canım ben ayağımı incilttim malesef birkaç gün spora zorunlu ara vermem gerekiyor kendimi iyi hissedince devam edicem
bende katılmak isterim ama squat yapamam.sorun olmayacaksa,zorunlu olarak yapilacak demiyorsaniz bende varimSimdii
Yeni topik acarsam kimler benimle devam eder ????
sagol cnmGeçmiş olsun cnm
Simdii
Yeni topik acarsam kimler benimle devam eder ????
tanıstıgıma memnun oldum ablacımm2 ay kadar leslie ve callan bir de 30 günlük bir squat chalange yapmıştım. sonra koptum şimdi istikrarlı bir şekilde yapmak istiyorum. Benim kansızlık problemim var çok ağır şekilde spor yaparsam vücudum kaldırmıyor. Birden yüklenemem yavaş yavaş arttırmam lazım. Yok ortadan kaybolmam merak etme. Birileriyle birlikte motive olmaya ihtiyacım var. Kendi kendime bir yere kadar götürebiliyorum. birileriyle olursam başaracağımı düşünüyorum. hayatıma sporu dahil etmem gerekiyor. yaşımız oldu 38, hafifde kilo var.. Nereye kadar böyle gider? dur demek lazım dimi canım.. Ben Öğretmenim. derslerim öğleden sonra başlıyor. 2 tanede oğlum var. Büyük oğlum sabah okula gittikten sonra spor yapıyorum genelde. Akşam gelince pek bir şey yapmaya halim olmuyor.
senın de adını aldımm :)Günaydın kızlar bende katılmak isterim yeni açılan gruba
vovvv harıkasınBenndeeeeeee
Bu arada kaptancığımmm hepinize kocaman bir teşekkür borçluyum size verdiğim söz sayesinde bu hafta çok güzel kilo verdim
112.3 kgdum geçen hafta ve şu anda tartıda 110.5 kgyu gördüm
Ben yeni programa bu durumda seve seve birinci sırada yer almak isterim kıvırmak yok yola devam
cok gecmıs olsun ıyı mısın nasıl olduu aa nazar degdı kız sanaacanım ben ayağımı incilttim malesef birkaç gün spora zorunlu ara vermem gerekiyor kendimi iyi hissedince devam edicem
harıkasınnn3 mile, 60 squat, 30 mekik yuppppiiiiiieeeeee ! bacak ağrım yok <3
henuz acmadık ama tabıkı katılabılırsınn :)Bende katılabilirim kuralları tam olarak bilmemekle beraber:)
yaptıkların çok iyi canım6 Mart 2015 Cuma
@Michi
@mlyt+
@moni
@oynakbasi34 +
@secret_88
@Semipermeable+
@tatlibikiz
@usriyusra+
@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@nastasia
@gurbet
@birkibirki
@leylmira
@rabia1558
@elifunda
3 Mil leslie + 20şer bacak açma kapama + 10'ar geriye doğru gerdirme + 10'ar kedi pozisyonunda yana doğru bacak kaldırma Kan ter içinde kaldım ama çoook mutluyum hemen duşa girip kalan işlerimi bitiriyorum
Herkese kolay gelsin
Ben hic kilo vermedim malesef
vovv harıkasınnn:)Benide yeni gruba ekle tatlıbikız cım sayende 1.2 kg verdim 4 günde
sağlık sorunun mu var canım squat açısındanbende katılmak isterim ama squat yapamam.sorun olmayacaksa,zorunlu olarak yapilacak demiyorsaniz bende varim
canım parktaki aletlerle çalışmıştım ısınma hareketleri yapmadan başlayınca oldu sanırımcok gecmıs olsun ıyı mısın nasıl olduu aa nazar degdı kız sanaa
harıkasınnn
bundan sonra mekiği arttırıyoruz tamam mmıııı
henuz acmadık ama tabıkı katılabılırsınn :)
adını alıyorum hepınıze haber verıcem takıpte kalın :)
yaptıkların çok iyi canım
yedıklerıne dıkkat edıyor musun pekı
buyuk gecmıs olsun canım dinlen iyicecanım parktaki aletlerle çalışmıştım ısınma hareketleri yapmadan başlayınca oldu sanırım
sagol canım tekrar gelicem aranızabuyuk gecmıs olsun canım dinlen iyice
beklerız canmmsagol canım tekrar gelicem aranıza
harıkasınnn
bundan sonra mekiği arttırıyoruz tamam mmıııı
/QUOTE]
canııınmmm <3 o kadar mutluyumm ki ağrım olmadıgı için :)
mekik challenge yapıyorum, 30 olacak yarın da sonra dinlenme, sonra 35 :) belki dinlenmeyi yapmam ama :)
incelmek istiyorumm artıkk mola veresim bile yokkkdinlenmeni yap canım mutlaka
dınlenmek senın de hakkın:)
sabır canım sadece sabret goruceksın o kadar şeyi boşa yapmıyoruz kııincelmek istiyorumm artıkk mola veresim bile yokkk