Leslie 3.grup :)

2 ay kadar leslie ve callan bir de 30 günlük bir squat chalange yapmıştım. sonra koptum şimdi istikrarlı bir şekilde yapmak istiyorum. Benim kansızlık problemim var çok ağır şekilde spor yaparsam vücudum kaldırmıyor. Birden yüklenemem yavaş yavaş arttırmam lazım. Yok ortadan kaybolmam merak etme. Birileriyle birlikte motive olmaya ihtiyacım var. Kendi kendime bir yere kadar götürebiliyorum. birileriyle olursam başaracağımı düşünüyorum. hayatıma sporu dahil etmem gerekiyor. yaşımız oldu 38, hafifde kilo var.. Nereye kadar böyle gider? dur demek lazım dimi canım.. Ben Öğretmenim. derslerim öğleden sonra başlıyor. 2 tanede oğlum var. Büyük oğlum sabah okula gittikten sonra spor yapıyorum genelde. Akşam gelince pek bir şey yapmaya halim olmuyor.
tanıstıgıma memnun oldum ablacımm :KK23:
bende 20 yasındayım:KK52: yavas yavas arttırırız cok yuklenmeyız sende o zaman spora
grup halınde yapınca gercekten motıve oluyor ınsan
Günaydın kızlar bende katılmak isterim yeni açılan gruba
senın de adını aldımm :)
Benndeeeeeee :KK3:

Bu arada kaptancığımmm hepinize kocaman bir teşekkür borçluyum :KK66: size verdiğim söz sayesinde bu hafta çok güzel kilo verdim :21::21::21::21:
112.3 kgdum geçen hafta ve şu anda tartıda 110.5 kgyu gördüm :21::21::21::21:

Ben yeni programa bu durumda seve seve birinci sırada yer almak isterim :KK48: kıvırmak yok yola devam :KK66:
vovvv harıkasın
demekkı işe yarıyor:nazar: fıstık yapıcaz senı ınsallahhhhh:cool: devam devam devamm istikrarlı öğrencim benım:KK48:

canım ben ayağımı incilttim malesef birkaç gün spora zorunlu ara vermem gerekiyor kendimi iyi hissedince devam edicem:KK52:
cok gecmıs olsun ıyı mısın nasıl olduu aa nazar degdı kız sanaa
3 mile, 60 squat, 30 mekik yuppppiiiiiieeeeee ! bacak ağrım yok <3
harıkasınnn
bundan sonra mekiği arttırıyoruz tamam mmıııı:KK25:
Bende katılabilirim kuralları tam olarak bilmemekle beraber:)
henuz acmadık ama tabıkı katılabılırsınn :)
adını alıyorum hepınıze haber verıcem takıpte kalın :)
6 Mart 2015 Cuma

@Michi

@mlyt+
@moni

@oynakbasi34 +
@secret_88
@Semipermeable+
@tatlibikiz
@usriyusra+

@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe

@M A R G A
@nastasia

@gurbet
@birkibirki
@leylmi
ra
@rabia1558
@elifunda

3 Mil leslie + 20şer bacak açma kapama + 10'ar geriye doğru gerdirme + 10'ar kedi pozisyonunda yana doğru bacak kaldırma :KK48: Kan ter içinde kaldım ama çoook mutluyum :KK48: hemen duşa girip kalan işlerimi bitiriyorum :KK3:

Herkese kolay gelsin:KK60:

Ben hic kilo vermedim malesef:mad:
yaptıkların çok iyi canım
yedıklerıne dıkkat edıyor musun pekı:KK51:

cok gecmıs olsun ıyı mısın nasıl olduu aa nazar degdı kız sanaa

harıkasınnn
bundan sonra mekiği arttırıyoruz tamam mmıııı:KK25:

henuz acmadık ama tabıkı katılabılırsınn :)
adını alıyorum hepınıze haber verıcem takıpte kalın :)

yaptıkların çok iyi canım
yedıklerıne dıkkat edıyor musun pekı:KK51:
canım parktaki aletlerle çalışmıştım ısınma hareketleri yapmadan başlayınca oldu sanırım:KK51::KK51:

X