Leslie 3.grup :)

bu leslie gerçekten zayıflatıyomu eger işe yarıyosa hemen başlamak istiyorum 20 kilo vermem lazım kosu bandı düşünüyorum almayı ama cok pahalı yaaa

bu leslie gerçekten zayıflatıyomu eger işe yarıyosa hemen başlamak istiyorum 20 kilo vermem lazım kosu bandı düşünüyorum almayı ama cok pahalı yaaa
merhabalarr
leslienin özü bol hareket
leslie veya jillian ile güzel kilo vereceğini düşünüyorum
tabı leslıe 1 mil ile değil bu kilo verme, 5 mil ile..

merhabalarr
leslienin özü bol hareket
leslie veya jillian ile güzel kilo vereceğini düşünüyorum
tabı leslıe 1 mil ile değil bu kilo verme, 5 mil ile..
teşekkürler cnm. peki nerden indireblirim yotube den falan varda bilgisayarıma indirmek istiyorum

aynen öylee.. bakalım nasıl olcak değişimlerimiz :)
çok büyük değişimler yaşanıcak bence..
mesela ben her gun aynaya bakınca gulumsuyorum
cunku o yağlı kılolu vucudu aldım yenı bı vucuda donusturdum ve hala da donusturmeye devam edıyorum
ınsan kendını sevmelii

ben de spor yaptıktan sonra sırıtıyorum istemsiz inanılmaz bir mutlulukk geliyor içime :) çok güzel olcak her şey <3

Herkese günaydınnnnn

BOl eksili ve az kalorili bir haftasonu diliyorum herkese
Ev ahalisi hala uyuyor bende bir saat sonra ( az kendime geleyim ) sporumu yaparım hazır herkes ayağımın altında değilken

Kızlar buranın olayı nedir?

Buranın olayı her gün ( Pazar hariç dinlenme günü ) düzenli olarak Leslie Sansone videolarıyla evde spor yapıp buraya bildirmek Devamlılık sözü verince insan zamanla sorumluluk hissedip istesede kıvırmıyor spor yapmak için Ben kendi adıma kesinlikle burası olmasaydı kesinlikle her gün bir bahane bulurdum kıvırmak için ama buradaki kızlar sayesinde düzenli olarak her gün sporumu yapıyorum ve faydasınıda fazlasıyla gördüm şükür

Hehhhhh bugünün listeside burada dursun lazım olur

ayrıcaaa

5 dk ısınma
70 squat
5 dk abs videosu ( gercekten zorladı)
80 köpek işeme hareketi
60 üçgen
43 sn düz plank
80 omuzda sopa çevirme
100 sopayla bel inceltme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…