- 20 Eylül 2010
- 5.004
- 64
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.321
merhabalarrbu leslie gerçekten zayıflatıyomu eger işe yarıyosa hemen başlamak istiyorum 20 kilo vermem lazım kosu bandı düşünüyorum almayı ama cok pahalı yaaa
teşekkürler cnm. peki nerden indireblirim yotube den falan varda bilgisayarıma indirmek istiyorummerhabalarr
leslienin özü bol hareket
leslie veya jillian ile güzel kilo vereceğini düşünüyorum
tabı leslıe 1 mil ile değil bu kilo verme, 5 mil ile..
canım indirmeyi bilmiyorum ben yateşekkürler cnm. peki nerden indireblirim yotube den falan varda bilgisayarıma indirmek istiyorum
aynen öylee.. bakalım nasıl olcak değişimlerimiz :)sabır canım sadece sabret goruceksın o kadar şeyi boşa yapmıyoruz kıı
çok büyük değişimler yaşanıcak bence..aynen öylee.. bakalım nasıl olcak değişimlerimiz :)
ben de spor yaptıktan sonra sırıtıyorum istemsizçok büyük değişimler yaşanıcak bence..
mesela ben her gun aynaya bakınca gulumsuyorum
cunku o yağlı kılolu vucudu aldım yenı bı vucuda donusturdum ve hala da donusturmeye devam edıyorum
ınsan kendını sevmelii
leslie 5 mile yaptıgınızda 8 km yürümüş sayılıyorsunuz :) leslie ücretsizz ve çok eğlencelibu leslie gerçekten zayıflatıyomu eger işe yarıyosa hemen başlamak istiyorum 20 kilo vermem lazım kosu bandı düşünüyorum almayı ama cok pahalı yaaa
Kızlar buranın olayı nedir?
Cok tesekkur ederim canmmHehhhhh bugünün listeside burada dursun lazım olur