- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım canımben leslie yapmaya devam edeceğim.yanina mekik ekledim.isterseniz buradan devam edebiliriz ama yapan pek fazla kişi kalmadı ve başka topiklere dağıldı.
tamam canim son listeyi ekledim.isteyen devam eder katılmak isteyen de ismini eklerben varım canım
ben leslie yapmaya devam edeceğim.yanina mekik ekledim.isterseniz buradan devam edebiliriz ama yapan pek fazla kişi kalmadı ve başka topiklere dağıldı.
olsun canım önemli olan yapmak istemen hepimizin yapamadigi zamanlar oluyorbende varım. bu aralar yogunluktan pek yazamadım, hakkını veremedim
teşekkürler kaptanim. leslie Yapmasanız bile arada uğrayın :)Kızlar hepinize başarılar.öpüyorum hepinizi
kaptanım emeğine sağlık iyi bayramlar :))Kızlar hepinize başarılar.öpüyorum hepinizi
olabilir canım zorlama kendini.bende zorlandim dün bir kaç defa mola vererek çektim***18 MART ****
Adonia
ApriL_2007
A ay__060
B bluedreams79 + 3 mile ve 60 mekik
C CallanPinckney
@UmRaN__63+ 2 mil ve 10 mekik
dagatesi
theMONARCH
maşallah sana B bluedreams79 ben yapamadım belim ağrıdı yeni yani daha doğrusu 1 yıllık tze ameliyatlı olduğum için sanırım zor geldi bana mekik
sende mi gidiyorsuunn.peki canım.yine görüşürüz umarimKızlar bende çıkıyorum haberiniz olsun iyi sporlar hepinize yine görüşmek üzere kendinize iyi bakın öpüyorum...
Evett canım :) başka bi sefer başka bir topikte yine grsrz canımmmm öpüyorum...sende mi gidiyorsuunn.peki canım.yine görüşürüz umarim
evet sanırım bi ibz kaldık olur canım link atabilir misinGünaydın Ümran.bir ikimiz kaldık sanırım.nasıl gidiyor :) buradan devam edelim mi ya da ben bir suredir yaşam boyu spor topigini de takip ediyorum.istersen oraya gel oradan devam edelim