- 13 Mart 2015
- 33
- 19
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kusura bakma kaç gündür göremedim, spor da yapamadim.cuma misafirin vardı birde eşim rahatsızlandı.kötü üşütmüş.ayrıca benim üstümde de bir kırgınlık var.derken spor imkanim olmadı.inşallah yarin tekrar başlayacagim.linki cepten nasıl atacağını bilemedim ama 61.sayfada callen paylaşmıştı oradan bakabilirsin istersen.evet sanırım bi ibz kaldık olur canım link atabilir misin
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz dinlen canım biraz sonra yaparsın kuzum çok geçmiş olsun tmm tş.ederimkusura bakma kaç gündür göremedim, spor da yapamadim.cuma misafirin vardı birde eşim rahatsızlandı.kötü üşütmüş.ayrıca benim üstümde de bir kırgınlık var.derken spor imkanim olmadı.inşallah yarin tekrar başlayacagim.linki cepten nasıl atacağını bilemedim ama 61.sayfada callen paylaşmıştı oradan bakabilirsin istersen.
teşekkür ederim.hastalar kervanına bizde katıldık ne yazıkki.henüz atlatamadik.neyse ki oğlumda birşey yok inşallah olmaz da.ben bir sure ara vereceğim.en kısa zaman da görüşürüz inşallahgeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunuz dinlen canım biraz sonra yaparsın kuzum çok geçmiş olsun tmm tş.ederim
tmm canım görüşürüz inşallah iyi olunda sorun değil iyice toparlanıp gelteşekkür ederim.hastalar kervanına bizde katıldık ne yazıkki.henüz atlatamadik.neyse ki oğlumda birşey yok inşallah olmaz da.ben bir sure ara vereceğim.en kısa zaman da görüşürüz inşallah
canım normalde 17 sinde bitiyordu zaten.ben, Ümran ve sen devam ediyorduk.ben de bu ara rahatsizligim yüzünden spor yapamiyorum.biraz ara vereceğim toparlanana kadar.bu topik devam etmese de " yaşam boyu spor " topiginde devam ederiz.zaten oraya da yazdığını görmüştümyapıldı 3 mile fast kımse kalmamıs mı
Gene iyi yapabiliyorsun.benim kayinvalidemler burada olsa yapma imkanim olmazdı.ama yakında anneler gelecek o zaman oğlumu onlara bırakıp rahat rahat yapabilirim diyorum.ben anca 2 mil yapabildim gizli saklı çünkü bu hafta kv bende cuma günü gidecekler inşallaahhhhhhhh
amannn geçmiş olsun kuzum allah şifalar versin inşallah bugün durumu nasıl paşanın annesi kesinlikle canım daha melek onlar kıyılır mı onlara insanın içi parçalanıyo bide öksürüyolar ya canımdan can gidiyo ozamanGene iyi yapabiliyorsun.benim kayinvalidemler burada olsa yapma imkanim olmazdı.ama yakında anneler gelecek o zaman oğlumu onlara bırakıp rahat rahat yapabilirim diyorum.
bu arada korktugum başıma geldi.oğlum da hasta oldu.umarım çabuk iyileşir ya insan evladının hasta olmasına dayanamıyor.
çok tesekkur ederim bugün daha iyiyiz.anneyle dalga geçmeye bile başladı :)amannn geçmiş olsun kuzum allah şifalar versin inşallah bugün durumu nasıl paşanın annesi kesinlikle canım daha melek onlar kıyılır mı onlara insanın içi parçalanıyo bide öksürüyolar ya canımdan can gidiyo ozaman
iyi hadi bakalım inş. daha da iyi paşa çok sevindim iyi olmasına iyi oynamalar size benim meleğim napıyo acabaçok tesekkur ederim bugün daha iyiyiz.anneyle dalga geçmeye bile başladı :)
hoşgeldin canım.evet evde de olsa spor ayakkabisiyla yapmani tavsiye ederim.ben giyerek yapiyorumbir soru sorabilir miyim? :) hatta gruba da katılmak isterim
ben evde yapıyorum bunu ama çorapla yapmamak lazım, ayakkabı giymek lazım sanırım değil mi?
sanki ayakkabısız yapınca ayaklarım ağrıyor gibi
hoşgeldin canım.evet evde de olsa spor ayakkabisiyla yapmani tavsiye ederim.ben giyerek yapiyorum