Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni mi başladiniz? hangisini yapıyorsunuz..Eğlenceli ama.yorucu bir temposu var
bende ilk başladığımda 1 mili bile yapmakta zorlaniyordum.ama zamanla vücut alisiyor.ilk başta sende 1 mille başla.bir hafta kadar 1 mil yap ve yavaş yavaş artırgünaydın kızlar..
bende leslie yapmak istiyorum.. farklı zamanlarda en az 10 defa denemişimdir..
ama ilk 10 dakikadan sonra pert oluyorum nasıl başlamalıyım?
ben bu aralar düzenli yapmıyorum ama başladigimdan beri kilo olarak pek fazla fark etmese de cm olarak bayağı fark oldu.ben rejim yapmıyorum rejimle beraber yaparsan daha etkili olacağını düşünüyorumBende 2 haftadir yapiyorum.gerci son sıralarda kızımın rahatsızlığından dolayı yapamadım ama bugün tekrar başladım. 1 milcik
Peki surekli yapıp iyi sonuc alan var mi?
hadi bakalım hayırlı olsun.umarım seversin ve güzel sonuçlar alırsın.ben de yarın başlıyorum kızlar:) yaparken dikkat etmem gereken şeyler var mı? gerçekten etkili mi bu videolar?
teşekkür ederim, inşallah sonuçları burdan paylaşıcam :)hadi bakalım hayırlı olsun.umarım seversin ve güzel sonuçlar alırsın.
ben bu aralar düzenli yapmıyorum ama başladigimdan beri kilo olarak pek fazla fark etmese de cm olarak bayağı fark oldu.ben rejim yapmıyorum rejimle beraber yaparsan daha etkili olacağını düşünüyorum
günaydın canım.leslie yapmak isteyenler biraraya geldik ve bir ay boyunca buraya yaptigimiza dair bildirimde bulunduk.katılımcı sayısının çokluğu nedeniyle de takip kolay olsun diye gruplara ayrıldık.o sure doldu ve artik devam etmek isteyenler farklı gruplarda devam ediyor.burası eskisi kadar aktif değil o yüzdenmerhaba ben yeni yeni kk ya girmeye başladım üyeliğim vardı ama kullanmıyordum aktif olarak bu takım yaga grup olayı nedir napıyonuz nasıl oluyo .hangi konuya girsem takımlar gruplar var :)
1 mille başla ama bence yavaş yavaş artır ve en azından 3 mil yap elegam.çünkü anca o zaman yağ yakmaya başliyorsunBende bu ara düzenli yapmiyorum ama an itibariyle her gün 1 mile de olsa yapacağım. 2 gündür de hurma diyeti yapıyorum. 10 kilo vermem lazimmmm
1 mille başla ama bence yavaş yavaş artır ve en azından 3 mil yap elegam.çünkü anca o zaman yağ yakmaya başliyorsun
mil uzunluk birimi canım.şöyle düşünebilirsin, mil arttıkça daha fazla yürümüş oluyorsun ve daha çok yoruluyorsun.o yüzden 1 mille başlayıp arttirin diyoruz.merhaba kızlar bende başlamak istiyorum leslie 1 yada 4 diyorsunuz ne anlama geliyor bunlar zorluk derecesimi?