Leslie ile " walk at home" 1GRUP...

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

günaydın kızlar..
bende leslie yapmak istiyorum.. farklı zamanlarda en az 10 defa denemişimdir..
ama ilk 10 dakikadan sonra pert oluyorum :KK17: nasıl başlamalıyım?

Bende 2 haftadir yapiyorum.gerci son sıralarda kızımın rahatsızlığından dolayı yapamadım ama bugün tekrar başladım. 1 milcik
:KK53:
Peki surekli yapıp iyi sonuc alan var mi?

ben de yarın başlıyorum kızlar:) yaparken dikkat etmem gereken şeyler var mı? gerçekten etkili mi bu videolar?

günaydın kızlar..
bende leslie yapmak istiyorum.. farklı zamanlarda en az 10 defa denemişimdir..
ama ilk 10 dakikadan sonra pert oluyorum :KK17: nasıl başlamalıyım?
bende ilk başladığımda 1 mili bile yapmakta zorlaniyordum.ama zamanla vücut alisiyor.ilk başta sende 1 mille başla.bir hafta kadar 1 mil yap ve yavaş yavaş artır

Bende 2 haftadir yapiyorum.gerci son sıralarda kızımın rahatsızlığından dolayı yapamadım ama bugün tekrar başladım. 1 milcik
:KK53:
Peki surekli yapıp iyi sonuc alan var mi?
ben bu aralar düzenli yapmıyorum ama başladigimdan beri kilo olarak pek fazla fark etmese de cm olarak bayağı fark oldu.ben rejim yapmıyorum rejimle beraber yaparsan daha etkili olacağını düşünüyorum

ben bu aralar düzenli yapmıyorum ama başladigimdan beri kilo olarak pek fazla fark etmese de cm olarak bayağı fark oldu.ben rejim yapmıyorum rejimle beraber yaparsan daha etkili olacağını düşünüyorum

Bende bu ara düzenli yapmiyorum ama an itibariyle her gün 1 mile de olsa yapacağım. 2 gündür de hurma diyeti yapıyorum. 10 kilo vermem lazimmmm

merhaba ben yeni yeni kk ya girmeye başladım üyeliğim vardı ama kullanmıyordum aktif olarak bu takım yaga grup olayı nedir napıyonuz nasıl oluyo .hangi konuya girsem takımlar gruplar var :)

merhaba ben yeni yeni kk ya girmeye başladım üyeliğim vardı ama kullanmıyordum aktif olarak bu takım yaga grup olayı nedir napıyonuz nasıl oluyo .hangi konuya girsem takımlar gruplar var :)
günaydın canım.leslie yapmak isteyenler biraraya geldik ve bir ay boyunca buraya yaptigimiza dair bildirimde bulunduk.katılımcı sayısının çokluğu nedeniyle de takip kolay olsun diye gruplara ayrıldık.o sure doldu ve artik devam etmek isteyenler farklı gruplarda devam ediyor.burası eskisi kadar aktif değil o yüzden

1 mille başla ama bence yavaş yavaş artır ve en azından 3 mil yap elegam.çünkü anca o zaman yağ yakmaya başliyorsun

Aynen bi ara 4 mil yapiyordum simdi 1 mil.
Artiracagim yine.bide hareketleri ezberledigimden tv izlerken vs yapıyorum boş oturmaktan iyidir :KK53:

X