peki bunların süresi nekadar..1 yıllıksa bukadar paraya değimez bence..arkadaşlar süper bir yer buldum ve lenslere inanamayacaksınız.
Bu lensler USA den sipariş ediliyor. Turkiye ye yolluyorlar. hazırda olan renklerden isterseniz 350$ Kişisel renkler isterseniz artı 50 $ daha veriyorsunuz. Numaraları isterseniz de yapıyorlar bu da tabii ek bir ücret. herşeyden önemlisi ilk önce doktordan göz bebeği ve gözün renkli kısmının çapını öğrenip yolluyorsunuz sipariş verirken, böylece gözde kayma veya kocaa bi kahverengi görünüm olmuyor.
Şöyle bir durum da var yurtdışından 100 dolar üzeri kargo isterken gümrüğe takılıyor, eğer mail atıp 100 dolar altı faturalanmasını isterseniz de yapıyorlar. Zaten küçücük bir kutu geleceği için sorun olmaz sanıyorum.
Bu da yaptıklarından bir örnek :) İnanamadım yeri de bu kızdan öğrendim zaten
Natural Green
burda hazırda olan yeşil var mesela ama dediğim gibi custom yaptırabiliyorsunuz
Youtube seyredebiliyorsanız bu da canlı canlısı :) Kızın gözleri siyaha dönük kahverengi bu arada
YouTube - 9mm Custom Contact Lens Green
Bu da mavisi göz gene kahve
YouTube - 9mmsfx Natural blue (lentillas.proboards89.com)
ayıbı sizden öğerenecek değilim arkadaşım..ayrıca yorumum da da bi yanlışlık bir ayıp görmüyorum..çok şükür şu ana kadar ne hayatımda ne de bu sitede ayıp bir şey yapmadım..sadece bir yanlış anlaşılma var ve ben o resmin resmi koyan arkadaşım tarafından bir siteden alındığını düşünerek o yorumu yaptım ki şuana kadar siteden indirilen resimlere çok daha ağır eleştiri yapanlar olmuştu..sanırım yorumumu yanlış anladınız..niyetim kimsenin kalbini kırmak değil ve öyle birşeye de kimsenin haddi olduğunu sanmıyorum...
canım acuvue 2 colors ben kullanmadım resim alıntıydı o yuzden konforunu bılemeyecegim ama okptye arkadaşımız acuvue 2 colorsın pearl grey rengini kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. konfor açısından nasıl olduguna belki yardımcı olabılır. illusıons deep green lenslerini denemiş miydin? benim görudugum kadarıyla ılgınç bır yapısı var çünkü
koyduğum resimler hiçbir siteden alıntı değildir ki, olsaydı bunu belirtirdim.Yazdığım cümleyi daha dikkatli okursanız '...... marka renkli lenslerimi' koyuyorum diye yazmışım.Yorum yapmadan önce cümleleri lutfen daha dikkatli okuyalım.
gerçekten çok saçma bir yorum..yorumunuza güldüm resmen..aslında cevap yazmaya bile değmez..insanlık hali diye bir şey vardır..ben kibarca yanlış anladığımı ve resmin bir alıntı olduğunu sandığımı belirttim..ama çok anlayışsızsınız gerçekten...bu arada resmin alıntı değilde kendi koyduğunuz resim olması yine de düşüncelerimi değiştirmez..lensi beğenmedim evet ama ekeştrilere açık bir insan değilseniz eğer bu benim sorunum değil..yalan mı söyleyim beğendim mi deyim..bunu mu istiyorsunuz?lütfen bu tür saçmalıklarla beni uğraştırmayın..inanın bu msjınıza cevap yazdığım için bile şuan kızıyorum kendime..size hayatınızda eleştirisiz günler diliyorum..
kızlar lens kullanırken sağ ve sol göz için olan lensi karıştırdığımızda nerden anlıycaz doğrusunu bilen varmı ben karıştırdım
canım dereceliyse tek tek takıp hangısıyle daha net gordugune bakacaksın. ben oyle yapıyordum karıştırdıgımda.
arkadaşlar hatta kıvılcım arkadaşımız bu solotıca quartzo lar brezilyada 85 dolar cıvarıymış. ama yıllık mı yoksa aylık mı bı bılgın var mı bu konuda? ve sizce deger mi 85 dolar vermeye?
benim baktığım internet sitesinde 175 civarıydı amaa :1shok: baktığım portekizce bi siteydi onların para birimini ytl ye çevirdiğimde 175 çıktı :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?