Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oasys kullaniyorum ama 3 sene felan oldu her gun kullanamiyorum artik...benim özlerim -5,5 numara , renkli lens kullanıyorum ara ara, amazon kullanıyorum mavi hareli, normalde renksiz oasys kullanıyorum aşırı memnunum yaklasık 10 senedir
Canim merak ettim resim paylasirmisin kendi gozunu ve lensli halinikızlar natural solotıca yellow numaarsız aldım..koyukahve gozum ela oldu cok az yesıle kacıyo ama herkes cokk begendı ve bombelı durmuyo tavsıye ederım
Ne kadara aldin ve harelimimalesef koyamıyorum foto ama ınanınkı lens guzel kaıltelı tavsıye ederım..
Sitesinde daha açık lens gibi duruyor ama sende daha koyu durmuş gibi göz rengin ne renk acaba? Uzaktan anlaşılmıyor güzel durmuş ama yakından damarları gözüküyor lens olduğu belliKizlar hafif ela gozlerime aq colors magic green lensi aldim kimse lens oldugunu anlamiyo fakat benim goz rengim cok acik hatta ela gozluyum ondan dolayi olabilir ama tavsiye ederim
Rainbow galilo sanirim adi ban netten istedigin gibiMrb kızlar :)) ben burda yeniyim. Gözlerim koyu kahverengi ve lens almak istiyorum. Lenslerim doğal göz rengime yakın olsun ama taktığımda bakışlarım buğulu olsun istiyorum mesela kahverengi-ela gibi bişey olabilir.
Bakın telefonumdakş uygulama sayesinde şöyle bir lens taktım gözlerime ve bayıldım ama bu lensler hangi renk hiçbir fikrim yok
Resmi paylaşıyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz .
Rainbow galilo sanirim adi ban netten istedigin gibi
Sağol canım paylaştığım fotoğraftaki göz lensi ela sencede diymi?Dedigim markaya netten yazop gorsellerine bak cnm ela senin tarif ettigin o marka ben kullanmadm o markayi ama biliyorum
rainbow giallo deneyebilirsiniz Canım buarada hangi programla lens taktın ben de indiririyim denerim:)Mrb kızlar :)) ben burda yeniyim. Gözlerim koyu kahverengi ve lens almak istiyorum. Lenslerim doğal göz rengime yakın olsun ama taktığımda bakışlarım buğulu olsun istiyorum mesela kahverengi-ela gibi bişey olabilir.
Bakın telefonumdakş uygulama sayesinde şöyle bir lens taktım gözlerime ve bayıldım ama bu lensler hangi renk hiçbir fikrim yok
Resmi paylaşıyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz .
Canım uygulamanın ismi magic eye.. Sencede paylaştığım resimdeki göz rengi elamı ?rainbow giallo deneyebilirsiniz Canım buarada hangi programla lens taktın ben de indiririyim denerim:)
acık kahve resimdeki bence hatta ben kendi gözünüzü paylaştınız uygun renk lens soruyorsunuz sandımCanım uygulamanın ismi magic eye.. Sencede paylaştığım resimdeki göz rengi elamı ?