Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk resim amozon colors mavi 2. amozon colors yeşil
tşkler cnm o senin güzel bakışın .........bende bu yeşili çok beğeniyorum çok doğal duruyo ,mavide hoş ama ben kendime pek yakıştıramadım,sanırım yeşil her zaman benim favorim olarak kalmaya devam edicek öyle görünüyo.....
Bi de şu konu var ; Lens kutusu :)
Hep aynı sorundan dert yanardım, solüsyon şişesi büyük çantama sığmıyor ya da offf ayna yok vs vs. gittigidiyor dan kutulara baktım çok pahalı 30 ytl falan. ebay dan baktım, 2 $, 4$ da kargo diyor türkiye ye ama çok güzeller. mesela benim beğendiğim bu
dediğin kutuyu lensi aldığım yer yanında hediye olarak vermişti :S ne 30 ytlsi
Bi de şu konu var ; Lens kutusu :)
Hep aynı sorundan dert yanardım, solüsyon şişesi büyük çantama sığmıyor ya da offf ayna yok vs vs. gittigidiyor dan kutulara baktım çok pahalı 30 ytl falan. ebay dan baktım, 2 $, 4$ da kargo diyor türkiye ye ama çok güzeller. mesela benim beğendiğim bu
kızlar aranıza katılıp sizleri gördükten sonra freslook hareli yeşili aldım ok güzelde duruyorlar herkez beğendi ama bi sorun var ben bunları tek başıma takamıyorummmmm nolur yardım edin.
bunlarda benimkiler Elegance - 3 ton yeşil