[/IMG]
bunlar acuvue 2 colors yeşilleri. bıraz daha az damarsız ve yogun bır yeşil .belki ela göz ustunde daha ıyı durur.fikrin olsun dıye koydum resmi
kızlar rainbow dark green lensli resmimin adresi ImageShack - Hosting :: img0589id2.jpg. biraz kalın bir lens ama renk olarak çok doğal ve damarsız,çok memnunum.
ayıbı sizden öğerenecek değilim arkadaşım..ayrıca yorumum da da bi yanlışlık bir ayıp görmüyorum..çok şükür şu ana kadar ne hayatımda ne de bu sitede ayıp bir şey yapmadım..sadece bir yanlış anlaşılma var ve ben o resmin resmi koyan arkadaşım tarafından bir siteden alındığını düşünerek o yorumu yaptım ki şuana kadar siteden indirilen resimlere çok daha ağır eleştiri yapanlar olmuştu..sanırım yorumumu yanlış anladınız..niyetim kimsenin kalbini kırmak değil ve öyle birşeye de kimsenin haddi olduğunu sanmıyorum...Çok ayıp arkadaşlar. Lensi beğenmeyebilirsiniz ama yorumlarınızı yaparken lütfen dikkatli olun. O kişi lensini beğendiği için resmini bizimle paylaşmış, bu tür yorumlar yapmak ayıp oluyor.
rainbow fantasy line açık yeşil
rainbow fantasy line koyu yeşil
arkdaşlar bu lensler çok güzelmiş ,gayetde doğallar nedersinizsüprizzzzz
Solotica Natural Colors - Quartzo
canım öncelikle şunu söylemeliyim , giallo taban rengine göre acayip değişen bir lens..eğer gözün birazcık olsun açık kahveyse çok hoş bir ela renge dönüşebilir..benim gözlerim koyukahve bende bazen koyu yeşil bazen de sarımdı bir hal alıyor..sanki doğal göz gibi değişiyor lensin rengi..çok severek taktığım bir lensim..tavsiye ederim canım beğeneceğini umuyorum..fakat lensin ilk elime ulaştığı gün tam bir hayal kırıklığına uğramıştım..ilk gözüme taktığımda gözümde hiç yok gibiydi..bunun solisyondan kaynaklandığını öğrendim ve solisyonumu değiştirip onun yerine lensin rengini açan solisyon kullandım...ozaman renk kendini daha çok belli etti..doğallığına gelince,zaten rainbowun nekadar doğal bir yapısı olduğunu biliyoruz..ortadaki delik tek kusuru rainbow lenslerinin fakat gialloda ortadaki delik hiç belli olmuyor..yani kısaca gerek renk bakımından gerekse doğallığı bakımından tavsiye edebilirim canım..fakat öyle çok çok açık bir renk bekleme a.s.Kivilcim bende giallo almayi düşünüyorumda ne dersin sen kullanicisi olarak ne önerirsin sence almalimiyim .ben gözümde3 belli olsun istiyorum yeşil olduğu az çok.sanirim kataloktaki gibi bi yeşil beklememeliyim dimi.
canım bu rengi ben de denedim testerini ama bende daha farklı bir yeşil durdu. almayı dusunuyordum ama karar veremedim onun yerine illusions deep green ısmarladım. acuvue 2 colors lenslerden memnun kaldın mı, kullanım açısından konforlu mu? bana biraz bilgiverirsen çok sevinirim canım
bu lensler çok güzelmiş ya ,tam istediğim yeşil .Birileri getirsin artık şu canım lensleri türkiye ye..........süper ötesi renk aynı eşimin göz renginden hastayım bu yeşil gözlere yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi siteden buldun bu fotoları bende bakmak isterim verirmisin adresi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?