lenslerin harika duruyo çok beğendim bunların daha açık rengi varmı acaba?
lenslerin harika duruyo çok beğendim bunların daha açık rengi varmı acaba?
kız guzel anacım baksana bebıs gıbı yuzu var alah bagıasın sevdıklerıne sahıbıne cnmbebek gıbısın:ecrin_bebek:
,bende haftada 1 kez değiştiriyorum suyunu... senelerdir bunu yaparım.. ben de herhangi bir sorun olmadı........................................Ya arkadaslar bısey sordum ama kımse bısey yazmadı ben lenslerımı her zaman kullanmıyorum haftada bır kez fılan yınede 2 gunde bı degıstırmek zorundamıyım suyunu......cevap verırsenız sevınırım
,bende haftada 1 kez değiştiriyorum suyunu... senelerdir bunu yaparım.. ben de herhangi bir sorun olmadı........................................
arkadaşlar hatta kıvılcım arkadaşımız bu solotıca quartzo lar brezilyada 85 dolar cıvarıymış. ama yıllık mı yoksa aylık mı bı bılgın var mı bu konuda? ve sizce deger mi 85 dolar vermeye?
resimler alıntıdır.
[/IMG]
[/IMG]
Bende Ouartzo'lar var ve kesinlikle değer.. Hayatımda taktığım en güzel lensler diyebilirim. Ancak yine de çok yakından lens oldukları belli oluyor çünkü çok opaklar. Henüz resimlerini çekemedim ama çeker çekmez buraya koyarım.
galpal arkadaşım özel msjlaşma durumunu açman mumkun mu acaba? lensler hakkında bırkaç sorum olacaktı.
SLM..ARKADAŞLAR DÜNYANIN İLK GERÇEK GÖZ RENGİNE YAKIN TEK LENS MARKASI SOLOTICA naturel colors serisi.'...gerçekten birebir doğal duruyor..dubaiden bi arkadaşım getrmişti..esmeralda ve mel tonlarını kullanıyor ve kimse lens olduğuna inanamıyor gerçekten de çok naturel o kadar diyorum..Türkiye de yok..web adresi
Lentes Gelatinosas Coloridas Natural Colors
bura inceleyebilirsiniz
ben bugün sırf o lensleri internetten sipariş etmek için kredi kartına başvurdum ya kafaya koydum alıcam o lenslerikızlar hangi siteden alsamki ya bane bu konuda yardımcı olabilicek biri varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?