cnm cok tesekkur ederım gordum.haresız grı resımlerıde varmı onlarıda koyarmısın.haresizde cokmu acık oluodur acaba
kızlaaar ben de bişey sorcam size. aylık lensimi bu ay içinde 2-3 defa kullandım anca. gözlük taktım hep. ay doldu diye yeni kutu açmam gerekir mi yoksa bu kullanımla mı alakalı?
internet üzerinden lens satışı yasaklanmış haberiniz var mı?
cnm cok tesekkr ederım gercekten sayende karar verebıldım.kesınlıkle haresız grı alıcamKendi göz rengine göre değişiyor rengi, eğer göz rengin koyuysa biraz daha açık oluyor, göz rengin koyu değilse daha az açık oluyor. açıktan kastım daha parlak ve mavimsi olması. Haresiz gri, hareli griden renk olarak biraz daha açık.Senin için birkaç resim yolluyorum cnm
cnm daha öncekı sayfalarda koy:sm_cool:
cnm bunun markası rengı ne??bı de kendı goz rengnı koyar mısın acaba??
kızlar yeni öğrendim...tanika tikaram diye bi marka varmış yorumlar harika çok doğal duruyormuş yakından bile belli olmuyormui lens olduğu kolay kolay duyan bilen varmı acaba?
Son zamanlarda aldığım lenslerin bazı resimleri aşağıda.. Bu tür lensler (Circle lens deniyor) Uzak Doğu'da inanılmaz bir moda halinde. Amaçları gözü olduğundan büyük göstermek. Bu nedenle doğal gözüm ile karşılaştırmalarını da gösterdim:
Neo Cosmo 3 Tone Brown:
Eclipse Hazel:
Neo Celeb Circle Green:
[/QUOT
mrb galpal ben ezmina burann yeni üyesiyim aslında bu 2. msjım sana ben bu bahsettiğin lensten almak istyorum circlelens2u diye bi siteden 2 sparişim olcak ama bazı endişelerim var. 1 çift lens için 2 kutu mu spariş etmm gerekyor?:uhm: birde elimize ne zaman ulaşıyor? :uhm: cvplarsan sevinirim birde yeşil lensinin ışıklı bi ortamda fotosunu koyabilirmisin?şimdiden tşk umarm skmamışmdr
Son zamanlarda aldığım lenslerin bazı resimleri aşağıda.. Bu tür lensler (Circle lens deniyor) Uzak Doğu'da inanılmaz bir moda halinde. Amaçları gözü olduğundan büyük göstermek. Bu nedenle doğal gözüm ile karşılaştırmalarını da gösterdim:
Neo Cosmo 3 Tone Brown:
Eclipse Hazel:
Neo Celeb Circle Green:
[/QUOT
mrb galpal ben ezmina burann yeni üyesiyim aslında bu 2. msjım sana ben bu bahsettiğin lensten almak istyorum circlelens2u diye bi siteden 2 sparişim olcak ama bazı endişelerim var. 1 çift lens için 2 kutu mu spariş etmm gerekyor?:uhm: birde elimize ne zaman ulaşıyor? :uhm: cvplarsan sevinirim birde yeşil lensinin ışıklı bi ortamda fotosunu koyabilirmisin?şimdiden tşk umarm skmamışmdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?