rainbow fun dediği sanırım bu eğlence amaçlı korkutucu tipler falan..benim gözlerimin rengi farklı biri açık kahwe biri koyu kahwe fazla belli olmuyor ama ben yine de siyah lens alıp renk farkını kapatabilir miyim diye düşünüyorum...
sizce bu sorunumu çözebilecek bi lens bulabilecek miyim??
cnm bu gri lens harelimi haresizmi cok hoşuma gitti.uzaktanda bellı oluomu
cnm bu gri lens harelimi haresizmi cok hoşuma gitti.uzaktanda bellı oluomu
teşekkur ederım varsa baska resımler ıyı olur.harelımı haresızmı karar veremedımBu freshlook colorblends hareli gri. gözünüz çok koyu kahveyse,yakından daha çok gri -açık mavi duruyor, uzaktan bulanık bir koyu gri-mavi duruyor.Eğer göz renginiz daha açık kahve veya ela gibiyse, daha gri-yeşil duruyor.Taban rengine göre çok farklı renklerde durabilen bir lens.ancak uzaktan fazla belli olmadığını söyleyebilirim.benim gözlerim koyu kahve olduğundan mı bilmiyorum ama,iki adım öteden bile sanki gözümde hiç lens yokmuş gibi koyu duruyordu.Bu lensi tercih etmememin nedeni de buydu ama, şimdi acaba tekrar alsam mı diye düşünüyorum...bir kaç resim daha yoliiyim isterseniz. belki daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz.
cnm ekledıgın resımler gorunmuyo tekrar koyarmısınsenin için bir kaç tane daha freshlook hareli gri resimleri yolluorum. Rengin herkeste farklı durduğunu göstermek için bu resimleri seçtim. Ama alttaki son iki resimden görebilirsin,azıcık uzaktan hiç belli olmuyor malesef. (ayrıca resimlerin çoğunun flashlı olduğunu da göz ardı etmeyelim..)
cnm 1-2 sayfa oncesınde koydum yesıl lens ordan fıkır alabılırsınkızlar sipariş vericem sizden haber bekliyorum göz rengim koyu kahve yeşil olsun istiyorum ama böyle ben lensim diye bağıran yeşil değil tabiii ne önerirsiniz
teşk. edrm cnm.freshlook haresız yeşil.Canım senin lenslerin rainbow mu yoksa freshlook mu? Çok yakışmışşş:teytey: Bu arada esmer e gri çok yakışmış :teytey:
cnm ekledıgın resımler gorunmuyo tekrar koyarmısın
cnm cok tesekkur ederım gordum.haresız grı resımlerıde varmı onlarıda koyarmısın.haresizde cokmu acık oluodur acabasenin için bir kaç tane daha freshlook hareli gri resimleri yolluorum. Rengin herkeste farklı durduğunu göstermek için bu resimleri seçtim. Ama alttaki son iki resimden görebilirsin,azıcık uzaktan hiç belli olmuyor malesef. (ayrıca resimlerin çoğunun flashlı olduğunu da göz ardı etmeyelim..)
kızlar ben gri hastasıyım freshlook gri ve rainbow fantasy line açık gri kullandım ikiside hoştu resimlerinide koyabilirim ama bu sefer pretty eyes yada zaraccom almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz yada kullanan arkadaşlar resimlerini koyabilirlermi
şimdi bu kendi göz rengim
bu freshlook hareli gri
buda rainbow açık gri
kızlar ben gri hastasıyım freshlook gri ve rainbow fantasy line açık gri kullandım ikiside hoştu resimlerinide koyabilirim ama bu sefer pretty eyes yada zaraccom almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz yada kullanan arkadaşlar resimlerini koyabilirlermi
şimdi bu kendi göz rengim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?