ankarada lens deneyebileceğim bir yer bilen var mı??? her yerde yasaklanmış da
cnm saçma bi soru olcak ama, acaba özelden cvp attın mı da ben mi göremiyorum yoksa yanlış yere mi bakıyorum?! :uhm:nerden bakılıyo?!canım ben yaklaşık 15 optikci gezdim yok ama bi tanesi toptancıya yönlendirdi orda hepsini denetiyolar ve çok uygun fiatları ben özelden sana adresi yazıyım kapatma cezası olduğu için böyle ulu orta yazıp insanları tehlikeye atmıyım
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum..
siyah renkli lens kullanan oldu mu??
olduysa hangi marka??
arkadaslar bn bausch and lomb light green kullanıorm ve cok memnunum gayet doğal duruo tavsiye edeblrm
cnm saçma bi soru olcak ama, acaba özelden cvp attın mı da ben mi göremiyorum yoksa yanlış yere mi bakıyorum?! :uhm:nerden bakılıyo?!
Özel Mesaj kullanımını kapatmışsınız. Bu nedenle Profilinizden tekrar Özel Mesaj kullanımına izin verene kadar, Özel Mesaj gönderemez ve alamazsınız.
böyle bi yazı çıkıyo özel msj atmak istediğim zaman nerden yapıcam bunu yaa:1shok:
canım yukarıda sola doğru, kullanıcı paneli var oraya gir önce,daha sonra alta doğru inerken solda, ayarlar başlığı altında seçenekler var, oraya gir. sonra da sağda Özel Mesaj ayarları başlığı altındaki Özel Mesaj Sistemi Aktif seçeneğini işaretle.sanırım böyle oluyo…ben de biraz önce açtım, kapalıymış benimki de haberim yoktu…:1hug:
ayarları yaptıktan sonra, sağ üstte, Hoş Geldiniz, *Burcu84*.
Son Ziyaretiniz: vıdı vıdı vıdı vıdı vıdı yazan yerin hemen yanında, "Özel Mesaj:" yazıyor, oraya tıklayarak girebilirsin ttlmmm
cnm bu gri lens harelimi haresizmi cok hoşuma gitti.uzaktanda bellı oluomukızlar bi siteden bulduğum resimleri yolluyorum. freshlook gri. benim gözlerim çok koyu kahve ve taktığımda bende de aynı bu renk durmuştu. yani bazılarında yeşil ağırlıklı duruyo ama bende açık mavi baskın durmuştu.ama sizce de dokusu çok rahatsız edici durmuyor mu?? resmi ekleyebilmişimdir umarım...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?