sağol cnm cevabın için..ben ilk defa duydum bu markayı..nette araştırma çıktım vsy ile aynı çıktı..diğera dı vsy mi yoksa üretici firmasının adı mı o anlamadım..fiyatlarıda 68 filan diyodu caba teki mi 68 ..gry si nasıl acaba ben gry düşünüyorum..gry si ile ilgili bilgin varmı canım?
ben mavi renk tanita kullanmıştım canım. şimdiki şeffaf da gerçi o renge dönmeyi düşünüyorum bazen. bu arada mavi fresh look da kullanmıştım o berbattı gözlerimi mahvetmişti hemde len solduğu çok belliydi. tanitanın hepsi değil ama bazı renkleri gerçekten doğal gözmüş gibi duruyor hepsinden pahalı ama değer..
kızlar tanika yıllık gri kullanıyorum merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsinizşutarafagitti
kızlar tanika yıllık gri kullanıyorum merak ettiğiniz ne varsa bana sorabilirsinizşutarafagitti
sağol cnm cevabın için..ben ilk defa duydum bu markayı..nette araştırma çıktım vsy ile aynı çıktı..diğera dı vsy mi yoksa üretici firmasının adı mı o anlamadım..fiyatlarıda 68 filan diyodu caba teki mi 68 ..gry si nasıl acaba ben gry düşünüyorum..gry si ile ilgili bilgin varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?