benımde freshlook yesıl lenslerım elıme ulastı takmasında ınanılmaz zorluk yasadım bırılerı yardım etsın bı baskasına taktırdım bayaa bı surdu takması renk hosuma gıttı begendım ama cıkarması takması bılmıyorum nası olcak yaaaaaaaaaa yardımm
canım ben 5 senedir kullanıom ve artık aynaya bakmadan çıkartıyorum lensleri henüz aynasız takamıom ama ... :) bence bi lenci yada gözlükçüden destek al burdan anlatılsa bile denerken yırtma ihtimalin olablir
kızlar freshlook hareli yeşil lens ela gözde nasıl durur bu konuda tecrübesi olan var mı acaba??
canım tesekkur ederım maılın ıcın bende ılk denemem de kendım cıkarabıldım buyuk basarı :roflol: ama takma ısı nasıl olacak bılmıyorum yarın denemelere baslıcam sen yınede ufak tiyolar falan versen ne bılıyım bı arkadasım lensı elıne alınca dırekt lense bak onu ızle gozune yaklastırana kadar falan demıstı nasıl takcam ben bu lensı yaaaaa:uhm::bbo:
cnm işaret parmağının ucuna koy karşıya bak,lense bakma.lensı ıtıkle,diger elının parmagıylada bastır hafifcanım tesekkur ederım maılın ıcın bende ılk denemem de kendım cıkarabıldım buyuk basarı :roflol: ama takma ısı nasıl olacak bılmıyorum yarın denemelere baslıcam sen yınede ufak tiyolar falan versen ne bılıyım bı arkadasım lensı elıne alınca dırekt lense bak onu ızle gozune yaklastırana kadar falan demıstı nasıl takcam ben bu lensı yaaaaa:uhm::bbo:
valla ben aldım dırek yesıl gıbı duruyor ancak cok da begenmedım ben guzel bır yesıl degıl yanı.
onun yerıne grı felan deneyebılırsın
ben amozonun lenslerini kullanıyorum,ilk başta freshlook hareli griyle başladım lens serüvenime ,birkaç rengini kullandım ama hareli gri kadar beğenmedim hiçbirini,şimdide amozon kullanıyorum.Amozon sophistic lenslerin aylıkları. El boyaması olduğu söylendi aldığım yerde ,ayrıca çokda doğal ben memnun kaldım.Yeşili ve grisini kullanıyorum ama yeşilibenim favorim ,mavisinide alıcam resimlerini eklerim arkadaşlar.........
ankarada lens deneyebileceğim bir yer bilen var mı??? her yerde yasaklanmış da
sophistic 200 ytl fln diye biliyorum . (teki 100 ytl)
lenslerin daha çok yakışcağını düşünüyorum ama erkek arkadaşım yeşilin de mavinin de süper durduğunu söyledi. (laf aramızda kendisi pek anlamıyo gözde lens var mı yok mu:)), o yüzden doğal durup durmadığı konusunda ona pek güvenemedim.) tşkr:) öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?