canım çok güzelsin maşallahlenslerin de yakışmış gözlerin kahve mi açık renk mi
evet cnm cok yakından bakıınca bellı oluo ama dogal duruo kımse anlamıo lens oldugunuarztez canım benim kusen kullanıo onda çok belli oluo kendi gözleride yeşilimsi ama yakından damarlar belli oluor dimi ama
ya bugün bende gözlükçüdeydim. lens sordum,tabi numaralı alacağım için önce doktora gitmem gerekiyor.inşallah şartlar uyarsa renkli (mavi) alıcam. freshlook veya elegance marka olacak sanırım. bu markalar hakkında bilgi verebilir misiniz?
gözlerim koyu sayılacak kadar kahverengi,hareli renkler mi kullanmalıyım sizce.. hiç anlamam da
haresiz mavi lenslerınızın resmını gonderırmısınız fikir edinelımcnm gözlerin koyu kahveyse freshlook hareliler zaten koyu gösteriyo belli olmas maviler
ama baslangıc için freshlooklar ii deniyo ben kullanıyorum cok ince ve rahat bi lens
haresiz mavileri cok sevdim gercekten göz rengini oldukca acıyo
haresiz mavi lenslerınızın resmını gonderırmısınız fikir edinelım
bu resimdeki renk ne ve markası nedırben bu resimdeki gibi beyaz görünsün istemiyorum..
bu resimdeki renk ne ve markası nedır
bu rengin adı ve markası nedır----------------
freshlook gri lenslerınızı tekrar koyarmısınız bırde harelımı haresızmı
Bunlar benim baby blue elegance lenslerim gerçi cep telefonuyla çekildi bu resimlerin hepsi
Bu da aynı lensin eşimde ki duruşu.Onun gözleri açık kahve ben böyle bir renk ararken benim herifte benim lesnlerim böyle duruyo işte
Bu freeshlook gri
Son olarak buda zaraccom gri lenslerim..Bu lenslerin doğal durduğunu söyleyebilirim...Yalnız garip bir şey var takınca başım ağrıyomuş gibi oluyo devam etmez umarım...Ayrıca parlak bir lens canlı duruyo ....Fotoğraf makinasıyla çekebilseydim daha iyi olacaktı ama şimdilik bunlar mevcut)
bu flashlı
dılancım senın ana rengı ne renk tam solermısın kahve rengımı benım gozum kahve rengı bende burenk kullansam accaba cıkarmı aynı renk bırde markası ve tam olarak ne renk onuda soylermısın
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?