Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte kızlar merak edenler için freshlook hareli gry ..
CNM BU LENSİN MARKASINI VE RENGİNİ YAZARMISIN,BİRDE BAŞKA LENS RESİMLERİNİ BEKLİYORUM,yerimseniben
her gittiğim optikci yıllıkların daha kaliteli ve doğal durduğunu söyledi bilmiyorum diğerlerini ama benimkinin aylığı olmadığı için yıllık aldım ve lens olduğu gerçekten belli değil özlellikle genelde lensler dışa doğru pot bi şekilde durur bunda hiç öyle bişey yok denemeden alma derim ben :1rolleyes:
rainbow elite grey dusunenler icin yeni resim koyuyorum bugun cektim .(gunduz cektilmis resim )yuzumde hic makyaj cok.
ve ayrica kizlar bugun takarken sol gozumdeki lense tirnagim gecti cok azicik yirtildi ama rahatsizlik vermiyo sanki cok az kayiyo .:çok üzgünüm: ne yapacam bilmiyorum .
yukle.tc][/URL]
numaralı ve aylık lens markalarını yazabilir misiniz netten arıorm genelde yıllıklar var ben bi freshlook biliorm başka aylık hangileri var:1no2:
freshlook green,baska resımlerde koycam,şimdide gri almayı düşünüyorum.ama kararsızım bıras acık renk olsun ıstıorumCNM BU LENSİN MARKASINI VE RENGİNİ YAZARMISIN,BİRDE BAŞKA LENS RESİMLERİNİ BEKLİYORUM,yerimseniben
teşekkur edrım cnm.fresh look haresız green.daha resımlerını koyarım.cogu kişi koyu oluo demiş ama bnde gayet bellı oluo rengi.belkıde taban renktendir.artez mükemmelsin maşallah çok şahane gözlerin vaar benimde gözler kocaman böle renk süper gitmiş çok doğal markası nedir birde göz rengin
biras gec oldu kusura bakma kendi göz rengimde ela resımlerını gnderırım ıkısınındeartez nerdesin canım hadi bian önce aydınlat bizleri kendi göz rengin ve lenslerin markası
cnm flaşşız reımlerın varsa koyarmısın.cok hoşma gıttı.
resımlerınızı beklıoruz...yuUppPİii
p.tesi geliyo yeni lenslerim
freshlooktan şaşmadım yine ama bu sefer colors mavi aldım inşallah bunlar istediğim gbi olur