googleda honey lens diye aratınca buldum cnm çok ilgimi çekti:)bende göremedim cnm çapını kaç acaba...birsürü lens var cnm orda hepsine ayrı ayrı bayıldım:)ama honey aynı yolladığın resim gibi geldi bana...
gnz sana güzel bi çift gelmiş canım şansına:)bazı kişilere uyuyo bazılarına uymuyo solotica...yabancı forumda bi çocuk var her taktığı soloticada pupil boşluğu büyük oluyo ve noktaları belli oluyo göz yapısından belkide ..ama genelde gördüklerimde muhteşem duruyo...yazada natural colors topazio yada esmeralda düşünüyorum bakalım:)
ya nasıl öğrenicez çapını acaba merak ettim şimdirenkler çok harika duruyo dimi....
kızlar bu renk oldukca hosuma gitti ...rengi cok hos duruyor ...gunescim cnm senin hazellerde gun içinde bu renk oluyorlar mı :1hug:
gnz canım attım ben mail şimdi:)bu arada gözlerinin parlak olmasına sevindim benimkilerde parlak çünkü benlede kaynaşıcağını düşünüyorum melin:)....
hayır canım bal sarısı dediysem bu kadar da değil :)
solotica lenslerde noktaların belli olduğu gözler opak yapıdaki gözler olabilir...mesela zencilerin gözleri opak oluyor..onlarda bariz belli olur...
daha önce değinmiştim zaten gözü opak olan opak lens..parlak olan da yarı şeffaf lensler tercih etmeli diye :)
benimde gözlerim parlak canım yarı opak lensler daha ii oluyo sanırım..acaba topazio esmaralda nasıl olur bende onlar tam opak sanırım hidrocor gibi diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?