cnmlarım bugun neredeyse heryere telefon actım testeri gondermıyorlar ...rainbowlarda karar kıldım rainbow dısında baska bi lens almayı dusunmuyorum ...aklımda fantasy acık yesil ya da acık mavi bi de elite line hazel ve fıstık yesili var ....izmirde denedigim yere yeni testeri geldigi an deneyıp kesin bi tanesi alacagım ....aslında su an en cok kafama yatan fantasy acık mavi[/QUOT
bencede canım sakın denemeden alma...bende fantasy açık yeşili ve elit hazeli merak ediyorum tatlım bu hafta denicem bakalım...
punk_chick cnm nerelerdesin sen =)?
burdayım kızlar takipteyim sizi en son soloticalara karar vermiştim ama yine vazgeçtim ya sırnaşık şey bu kararsızlıkla ben çook zor lens alırım hala liv in gözleri gibi ve doğal duracak bir renk bulamadım grafiteler de istedigim gibi değil bence :1no2:
Fusion markası cnm nereden buldun bu siteyi lensler super gorunuyor fakat aylık lenslermıs =(....cnm banada fiyat cok uygun geldi bi de gemi ile 24 saat içinde elinizde olur diye yazmıslar cokta beklemek gerekmıyor guzelmıs =)
cnm ama diası ve capı yazmıyor ben goremedim sen gorebildin mı
canım peki soloticaların güneş vurdugu zaman nasıllar nokta nokta görünüyor mu ? en çok da o kafamı bulandırıyo bazı resimlerde hala rastlıyorum o nokta nokta görüntüye ve şikayet edenler de çıkıyo hala sende durum nasıl?
başka bir forumda hidocor ıce alan biri hiç beğenmemiş..güneşte resmen alttan kendi renginin gözüktüğünü ve de sadece gözüün üzerinde noktlar varmış gibi gözüktüğünü yazmış..ıce çok açık bir renk olmasına rağmen onda hiç belli bile olmamış..kafam iyice karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?