Kvden nefret ediyorum kurban olsun benim anneme !!!!!

Okurken sinir oldum gerçekten. Eşinizde de suç var istese bu meseleyi çoktan çözerdi. Aileme yapılan şeyleri bende unutamazdım sanırım insan eşinden de soğur.

Ablamın cocuguda küçük oda gurbette bırakacak kimsesi yok bide benim ailem zaten doğumdan bigün önce geldi 5gün kaldı totalde eşime kızgın olmamın tek sebebi herşeyi gördüğü halde annem ama diyor tamam okey ama böyle olmaz diyorum bende şuan terapi alıyoruz atlatman lazım diyo uzman ama yapamıyorum

Okurken sinir oldum gerçekten. Eşinizde de suç var istese bu meseleyi çoktan çözerdi. Aileme yapılan şeyleri bende unutamazdım sanırım insan eşinden de soğur.
Evet kabul edemiyorum çünki ailem haketmedi eşime çok kızgınım bu yüzden

Gelirlerse gidicem zaten gelmeyin dedim sonucta oğluna söylettim enazından bide ben boşunamı ücretsiz izin aldım kendime ve bebeğime yetmek için milleti ağırlamak için değil dedim

Yazınız çok zor okunuyor. Yine de uğraştım okudum şöyle ki herkes hatalı konuda. Eşinizle yalnız kalamamaktan bunalmışsınız üstüne annenizi, kardeşinizi, ablanızı, yeğeninizi eve toplamışsınız. Sizin kendi yeğeniniz biraz hiperaktif olmasını hoş görebilirsiniz ama yeni doğum yapmış kadının evinde ne işi var? Ben daha küçücük evde maile kalıp sorun yaşamayan bir insan görmedim.

Koyamadım çünki hep emrivaki geldiler gelebilşrmiyiz yok eşime defalarca dedim gelmeyin diyemem dedi..Ailemin hepsi bir arada geldi çünki ilk bebeğim ve biz kardeşler sağlık çalışanıyız öyle kolay izin alamıyoruz onlarda o an yanımda olmak istediler izinlerini o dönem kullandılar yoksa uzun bi süre izin alamayacakalrdı yaz giriyor izin alan çok doktor sayısı az diye

Okuduğunuz için tşk ederim ama aileme gelmeyin diyemezdim doğumda yanımda olmaşarını ben istedim riskli bi gebelik geçirdim ve onlara ihtiyacım vardı benim ailem tek 5gün kaldı

Okuduğunuz için tşk ederim ama aileme gelmeyin diyemezdim doğumda yanımda olmaşarını ben istedim riskli bi gebelik geçirdim ve onlara ihtiyacım vardı benim ailem tek 5gün kaldı

E siz ailenize gelmeyin diyemezsiniz ama eşiniz diyebilir öyle mi? Eşinizden bunu bekliyorsunuz. Kendiniz yapamadığınız, yapamayacağınız şeyi eşinizden de beklemeyin. İsterse iki gün kalsınlar. Mesele süre değil. Küçücük eve 4 kişi gelmiş ek olarak. Ablanızın gelmesi hele ne alaka? Kendi küçük çocuğuna mı bakacak size mi yardım edecek? Küçücük eve tıkış tıkış toplam 8 nüfus sığdırmışsınız.

Peki sizce doğumda insanın annesi mi yanında olmalı kv mi ? Tabiki annem …Kv gelmesin demedim ben sürekli geldiler zaten 7ay kaldı bu gelişindede sorun yaptıkları şuan tabiki istemem gelmesini

Peki sizce doğumda insanın annesi mi yanında olmalı kv mi ? Tabiki annem …Kv gelmesin demedim ben sürekli geldiler zaten 7ay kaldı bu gelişindede sorun yaptıkları şuan tabiki istemem gelmesini

Şimdi benim yazdıklarımla sizin cevabınız çok alakasız. Ben kayınvalidenizi haklı bulmuyorum ki. Çocuk sizin çocuğunuz neticede kendiniz bakmakla yükümlüsünüz kimse gelmese de olur. Ben anneniz gelmesin niye geldi demiyorum ki. Anneniz gelsin tamam ama kardeşiniz ablanız yeğeniniz ne alaka? Hani eşinizle kalmak istiyordunuz? Aileniz de hatalı ayrıca bu konuyu size olabildiğince yansıtmamaları gerekirdi. Yok eşinize ilaçları kaldır demiş kaldırmamış kırılmış falan çok mu önemli bir mesele? Asla evine gelmeyiz demeleri de saçma. Kayınvalidenin hatasının bedelini niye siz ve kocanız ödüyorsunuz ki? Aileniz de bu süreçte yapıcı davranmamış. Siz tek taraflı bakıyorsunuz olaya. Kocanızdan farklı değilsiniz. Siz de aileme gelme diyemem diyorsunuz. Siz de ailenizin hatalarını görmüyorsunuz.

Bakın ben anlatamadım ama kardeşlerim hekim ve bulundukları bölgelerde izin almak zor helede yaz dönemi o yüzden ogüne ayarladılar evet dediğiniz gibi çocuğuma ben bakarım zaten bende yeni doğan uzmanıyım çocuk doktoruyum zaten çocuga bakmak değil mevzu ve eşime senin ailen gelmesin demem için gerekçem sürekli gelmeleri benim ailem ise evime ilk defa geldi

7 ay aşırı uzun bir misafirlik gerçekten ve kayinvalideniz berbat biri. Ben olsam hamile halimle kimseye hizmet falan etmezdim. Eşiniz göreve giderken annesine de bilet alsaymış. Kendi yok anasını siz çekmişsiniz
Böyle bir kayinvalide ile işiniz zor. Eşiniz de belli ki çok net çizgisini çeken biri değil.

Ama ben sizin doğum zamanı küçücük eve anne, abla, kardeş toplamanızı da yanlış buldum. Hele ki küçük yeğen falan varmış. Anneniz gelse size yeterdi. Biraz toparlaninca da kardeşleriniz gelirdi. Kalabalık iyice gerer insanı.

Yok ben anlatamıyorum bence veya siz anlamak istemiyorsunuz. Sebebi ne olursa olsun küçücük evde o kadar insan olmaz. Olursa da böyle sıkıntı çıkar. Bir kayınvalidenin varlığı rahatsız ediyor sizi eşimle kalmak istiyorum diye dert ediyorken biri çocuk 4 kişi daha eklenmiş evin nüfusuna. Şu an kardeşinizin, ablanızın, yeğeninizin gelmesinin size bir faydası yok. Tekrar sorayım ablanız kendi çocuğuna mı bakacak size mi yardım edecek? Sonra gelselerdi illa niye şart doğuma gelmeleri? Yanlış yapmışsınız o kadar insanı eve toplayarak

Anlamadığınız şeyi de tekrar anlatayım siz eşinizin ailesini istememişsiniz ki haklısınız da gerçi bu sınırı en baştan çizmeliydiniz ya neyse. Eşiniz de dönmüş demiş ki ben aileme gelmeyin diyemem. Aynı cümleyi az önce siz bana yazdınız az önce ben aileme gelme diyemem diye. Sebebi ne olursa olsun siz de eşinizle aynı şeyi yapmışsınız. Bu durumda birbirinizden farkınız yok. Taraflı bakıyorsunuz olaylara. Ben size objektif olarak yazıyorum

Ayy şu milletin evine gelip kalan insanlar ne anlıyorlar bundan, yük olmaktan başka bi şey değil!

Öncelikle eşinize sürekli laf sokmayı bırakmaya çalışın (çok zor biliyorum), çünkü bi zaman sonra kendi ailelerini haklı görmeye ve "sen zaten sevmiyorsun benimkileri" demeye başlıyorlar..

Yaşananları atlatamazsınız maalesef, eskiler unutulmuyor sadece üstü kapatılıyor, hele yapanlar erkek ailesi ise erkekler hiç yaşanmamış gibi davranıyorlar ama bizim ailelerimiz bi kusur etse unutmazlar!

Onların geleceğini duyduğunuz zaman sizde çıkın ailenizin yanına tatile gidin, eşinize de "doğum ve lohusalık döneminde çektiklerim travma olarak kaldı zaten, kendime daha fazla zarar verdiremem kusura bakma, sen aileni ağırla" de.. Ya da siz gidin onlara torun sevdirmeye, istediğiniz kadar kalır dönersiniz..

Sen gerçekten burada hatalı kişinin kv olduğunu mu düşünüyorsun? Tek bir hatalı var o da toz kondurmadigin eşin.
Herseye susup 'Benim için sen önemlisin gel çıkalım onlar halletsin' derken bile (okurken sinir oldum ne kadar pasif birisi) nasıl annesini koruduğunu anlayabiliyorum.
Sizi gerçekten aile olarak görse anne düzenimiz bozuldu eşim hamile çok üzülüyor ben seni babamın yanına bırakırım artık derdi.

kayın valide çok çok yüzsüz.. eşinizde iş yok ama sizi tebrik ettim kendinizi ezdirmemeniz hep böyle olun

Kayinvalideyi artik eve almam. Rest cekerim esime. Madem benim ailem artik gelemiyor, psikopat anasi da gelemez. Yok gelecek derse de olacaklara hazir olmali. Esiniz de ailenizin gönlünü almali. Fazla insan kücük eve dolusmus o ayri. Ama yardim edenleri postalamak yerine psikopatlari pisten alalim. Kocaniz da iki yüzlü.

Sen el kızısın ya yapmak istememiştir hiç bir şey sana hizmet etmek egosuna ağır gelmiştir oğluna şov yapacak ya aklınsıra benim yaşım büyük bir de geline hizmet mi edecem demiştir.... Aklı sıra.....

Ne çok beklentiniz var hayret ediyorum. Bende doğum yaptım üstelik erken doğum öncesinde çocuğumun odasını evin herşeyini kendim temizledim. Bir Allah’ın kulundan yardım almadım. Doğumda annem geldi günlerdir uykusuz bebişe bakıyoruz. Altınıyla geldi hergün elim ayağım oldu. Kayınvalidemlerin ilk torunu henüz ne teşrif etti ne altın getirdi. Üstelik ev hanımı ve annemden 10 yaş küçük. Ablanız anneniz yeğeniniz kayınvalideniz evinize doluşmuş. İnsan bakar temizlemiyor kadın tutar. Eşine söylersin ev küçük bana çok yardımı da olmuyor uygun bir dille dönüşümlü bakalım dersin gönderirsin, bu kadar rezillik yaşamak şu dediğimden daha mı zor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…