Kvden nefret ediyorum kurban olsun benim anneme !!!!!

Yazınızı kendiniz bir okur musunuz, anlayabilecek misiniz. Ne noktalama, ne satır başı paragraf. Biz okuyalım diye yazıyorsunuz ama okuyamıyoruz, gözlerimi kısarak okumaya çalıştım ama yarıda bıraktım kusura bakmayın.

Bu ne ya, alt tarafı doğum yapacaksınız. Kan bağı olan tüm kadınlar eve toplanmış. Yabancılar ne güzel, karı koca hastaneye gidiyor bebeklerini alıp eve geliyorlar. Anne baba ikisi bakıyor büyütüyor çocuklarını. Görmek isteyen gidip hastanede görüyor, sonra da aile mahremiyeti diyor gitmiyorlar evlerine. O geldi bu geldi, o iş yap diye buyurdu, ablam valizini topladı... Hata sizde, bu kadar kişiyi aynı anda niye topluyorsunuz eve? Anneniz gitsin ablanız gelsin, o gitsin diğer kardeşiniz gelsin. Böyle çok yardım mı oldu size, devamlı gerginlik huzursuzluk tartışma...

Eşim bana düşkün demeyin, düşkün adam siz söylemeden halinizi görür ve annesini gönderir. Hem onun gönlü olsun hem bunun. Ben annemi ve ablamı böyle tiplerle muhatap etmem, eşime aynen ananı da al git derim. Hele de yeğenime bırak dokunmayı azarlayacak. Benim eşim de iş nedeniyle yurt dışına gitmesi gerektiğinde kayınpeder olmaz öyle hamile kadınsın falan filan deyince, bir şey olunca ararım ya da yan komşumdan yardım isterim demiştim. O mesajı aldı ve haddini bildi. Benim de annem bir kaç gün yanıma gelecekti, aklınca sen artık bizim ailedensin, gelip burada kalmalısın anneni çağırma demeye getirdi. Koca moca gözüm görmez benim, hele de aileme saygısızlık yapana güzel had bildiririm.

Kayınvalideler oğullarından yüz buldukları için böyle at koştururlar. Eş güzellemesi yapılmasın lütfen. Size yardım için gelip kılını kıpırdatmayan kayınvalideye hizmet etmeyecektiniz. Siz çağırmış olsanız hadi dersin de kadın keyif yapmaya çıkmış gelmişse hiç üşenmem her akşam yemeğimi yer öyle gelirim eve. Kendi çamaşırımı yıkar kendi yatağımı toplarım, kimseye bardak bile koymam masaya.

Elin bu yaşananları hatırlatınca ne diyor nasıl açıkladı bu durumu sana

Elin bu yaşananları hatırlatınca ne diyor nasıl açıkladı bu durumu

Elin bu yaşananları hatırlatınca ne diyor nasıl açıkladı bu durumu sana
Annesinin iş yapmamasına çok söylendi oda en son ne yapayım yapmıyor zorla yaptıramam annem dedi ailelerin tartışmasınada birbirlerini yanlış anladılar senin ailene değer veriyorum diyo bide o kavga esnasında annesine dedi benim için tek eşim ve cocugumdur aileme evliliğime zarar gelsin istemiyorum sus falan dedi ama olan oldu

Haklısınız…öncelikle yazım için kusura bakmayın öyle dertli yazınca ne paragraf ne noktalama olmadı ailemi ben istedim yanımda ama kv piyangodan cıktı eşim konusundada kısmen hak veriyorum dediğiniz gibi aradaki mesafeyi o korumalıydı daha öncede belirttim aslında evlenmeden önce anasını haftada bir arayan adam birden böyle oldu.beni hiç ezdirmedi ama annesine yanımda bağırdıda çok kez bana laf etti diye kv ağlayarak vicdan yaptırdı eşime hep

Bağırmayacak ağır konuşmayacak. Hadi anne git biraz dinlen evinde, şu güne bilet aldım sana diyecek. Hem babam da böyle yalnız kalmasın, eşimin annesi kardeşleri gelecek bundan sonrasını onlar devralıcak diyecek. Aması maması yok kararlı duracak gönderecek annesini. Kaç yaşında kadına bağırması da güzel bir şey değil.

Yaşanılan herşey berbattı zaten kv bikaç defa ağladı kpyi özlediği için eşim dedi bak ailesi gelecek sana bilet alayım git diye yok torunumu görcem dedi o kavgadan sonra bile 1ay kaldı ki kovdum evimden buna rağmen yüzsüzce kaldı

Şimdi nasıl gelsin diyebiliyor annesi için? Kabul etmeyin bence. Senin ailen hiçbir suçu olmadığı halde gelmeyecek kv içinse gelsin diyo öyle mi?
Eline tavrını koy ailemden özür dilemediği ve ailem gelmediği sürece gelemezler diye.

Yumuşak olması bence eline karşı

Kavga ettim buyüzden gelirlerse giderim dedim bahaneler sundu ama başarılı olamaz illa gelecek kv

Noktalama ve paragraf olmadığı için tamamını tabii ki okuyamadım ama sürekli deprem yaşadıysa yaşadı bi tek o mu vs yemek yapmayı nasıl unutur diye küçümseme tarzınız hoşuma gitmedi. Evi isterse kale olsun o öyle böyle bir olay değildi. Belki kadının psikolojik rahatsızlığı var, deprem tetikledi, normal olmasını bekleyemezsiniz.

Ben seni sonuna kadar haklı buldum. 7 ay çok çok fazla. Ben 3 günde bunalıyorum.. ama bir hafta kalıyorlar. Sen bir de hamilelik doğum hepsini kv. İle geçirmişsin. Herkesin kendine göre düzeni var. Üstelik çalışıyorsun.
Unutulacak gibi değil. Baştan sınır çizilemeyince kullanılmışsın. Deprem de sebep olmuş. Ama öncesinde de gelip uzun kalıyorlarmış. Taa orda halledilmesi gerekirmiş. Evinizde küçük.

Kv gelecekse alın bebeğinizi siz annenizin yanında gidin.. esinizde blöf yapmadığınızı anlasın..

Ayyhh okuyamadım hepsini içime fenalık geldi 2+1 eve o kadar kişiyi sığdırmaya çalışırsan olacağı o. Hadi kayınvaliden yüzsüz diyelim ne diye doğum arefesinde anneni kardeşini ablanı yeğenini çağırıyorsun, annen yeterli değil mi ? Ayrıca kayınvalidenize baştan sınır koymamışsınız her geldiklerinde hürmet vs kabul etmişsiniz. Bence şu an da şikayet etmek gibi hakkınız yok

Sizin ailenizin şu an gelmemesi sizi kötü duruma düşürüyor. Onlara sitem ediyor musunuz? Ailenizi yanınızda istemişsiniz ablanızın yeğeninizle gelmesi şart mıydı küçücük eve? Eşinizle baş başa kalamadığınız için üzülürken belki eşiniz de sizin aileniz geldi ben döndüm eşimle yalnız kalamıyorum diye düşündü.
Tek taraflı bakıyorsunuz olaylara. Kv belli ki cahil biri. Depremin psikolojisini yaşamadıysanız bilemezsiniz. Gerçekten o psikolojiyle bir şey yapmak istememiş olabilir. Ama siz fitledikçe o da oğluna gösteriş olsun diye gelmesine yakın iş tutar gibi davranmıştır.
Her şey üst üste gelmiş ve siz tek suçluyu kv bellemişsiniz. Eşiniz idare edememiş bu durumu. Siz de biliyorsunuz ki acısını ondan çıkartıyorsunuz. Beraber açık açık konuşun hislerinizi ya da bir çift terapisine gidin.

Kv evliliğinizi temelden sarsmış. Mesafeli olmanız lazım bundan sonra. Bazı Kv ler her pisliği yaparlar sonrada yaşlanınca yüzleri kalmaz
Kayınpederle konuşsa eşiniz, eşini biraz geri çeker mi bilemedim.

Tabiki küçümsemedim ama tek o depremzede değil benim ailemde depremzedeydi o anlamda dedim

Çok tşk ederim evet maalesef başından beri böyleler

Kv evliliğinizi temelden sarsmış. Mesafeli olmanız lazım bundan sonra. Bazı Kv ler her pisliği yaparlar sonrada yaşlanınca yüzleri kalmaz
Kayınpederle konuşsa eşiniz, eşini biraz geri çeker mi bilemedim.
Aslında çok istedim ben kpye söylemeyi ama oda fazla hanımcı bide açıkcası kp bana çok iyi tek gelinim diye hiç hatrımı kırmaz ama eşinide herkesten üstün tutar çocuklarından bile

Galiba evet çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…