Bence o fake idi. Girmedim bile konuya. hani bir kere iki kereye mahsus olabilir bir gün içinde 8-9 defa insan tatildedir, balayındadır ya da bir şeydir ama hergün bu imkansız.Valla dun bir konu da okudum birinin esi gunde 8 - 9 kere istek duyuyorsa senin eşinde var bi sorun. Konusmayı dene.
Bence o fake idi. Girmedim bile konuya. hani bir kere iki kereye mahsus olabilir bir gün içinde 8-9 defa insan tatildedir, balayındadır ya da bir şeydir ama hergün bu imkansız.
Bilmem bana da onada normal geliyor .Normal değil bence sizin de
fantaziye bak fantaziyeTaktiğe geeeel
yok artik ya yaslar kaçRegl dönemi hariç her gün mutlaka 1 defa bazen 2 oluyor
Geyik yapacak başka konu yokmuş gibi birdeDalga konusu olmuş konu Yazik...
Benim çocuklar da erken uyur, 8 de yatmış olurlar genelde, doğdukları andan itibaren saat 7 de uyku rutinine başlarız, ışıklar tv kapanır, öyle öyle alıştılar.Normalde küçük sıpa da sekizde uyur. Bir haftadır gündüz uykularına feci direniyor, iki uyku yerine tek uyku uyudu bugün. Akşama doğru yalpalamaya başladı, çok da erken yatmasın diye yediye kadar oyaladım. Sabaha kadar 2 sefer uyanır. Genelde böyle. Darısı başınıza ne diyeyim. Uyumayan çocuk felaket. Bugün tek uyku uyudu diye şuan saç diplerim bile ağrıyor. =)) 12'de uyuduklarını düşünüyorum da... Abooov. Ayda bir değil, 3-4 ayda bir ancak sevişmek aklıma gelirdi herhalde tükenmişlikten.
C cecenn uyku düzeni sormuşsunuz, ben iki çocuğuma da böyle yaptım. Akşam hep aynı saatte ışıklar kapanıyor, pijama vs, kitap okuma. Her gün istikrarlı olunca genelde sağlanıyor uyku düzeni.Benim çocuklar da erken uyur, 8 de yatmış olurlar genelde, doğdukları andan itibaren saat 7 de uyku rutinine başlarız, ışıklar tv kapanır, öyle öyle alıştılar.
Onların uyuyacağı saatte ev sessizliğe bürününce kolay oluyor.
Gece çok sık uyanan bebeklerdi bu arada ve sabah 5 de 6 da kalkıyorlargeç de yatsalar aynı saatte uyandıkları için erkenden yatırıyorum bende.
Aslında konu sahibi ile dalga geçmemişler, böyle konulara gelip hep kırmızı gecelik giy şunu yap bunu yap diye her şeyi kadına yükleyen zihniyete gönderme yapmışlar, ironi :)Geyik yapacak başka konu yokmuş gibi birde
Kadın derdini anlatmış şu yorumlar hiç iç açıcı değil malesef
diloş bunu duymamış olamazsınGır gır mı
Bildiğimiz gır gır bu dimi halıyı fircaladigimiz
Kesin banliydimdiloş bunu duymamış olamazsın
Bizimde böyle demek insanı dertlendirmek değil bence derdine ortak olmak yalnız olmadığını bilsin tek sorun onlarda değil, aaa nasıl olur biz hergün giriyoruz sizinki çok anormal demek insanın canını daha çok sıkarYalnız cinsellikle iilgili sıkıntisi olanlar için ne kadar üzücü bir durum neden dalga geçilmiş anlamıyorum.bizimde sorun var eskiden çok takardim artık takmıyorum.iletişimimiz iyiyse,bana değer veriyorsa sevdiğini hissediyorsam takmiyorum.herkesin doğrusu kendine,evliligi kendine..ozellikle kendinden örnek verip aaa bizim boyle deyip insani daha çok dertlendiriyorsunuz bazilariniz...asyam ban kalkinca yazacagim sana