Kusurbakmayın lütfen.

Valla dun bir konu da okudum birinin esi gunde 8 - 9 kere istek duyuyorsa senin eşinde var bi sorun. Konusmayı dene.
Bence o fake idi. Girmedim bile konuya. hani bir kere iki kereye mahsus olabilir bir gün içinde 8-9 defa insan tatildedir, balayındadır ya da bir şeydir ama hergün bu imkansız.

Bence o fake idi. Girmedim bile konuya. hani bir kere iki kereye mahsus olabilir bir gün içinde 8-9 defa insan tatildedir, balayındadır ya da bir şeydir ama hergün bu imkansız.

Abartı sırf . Su kaybından ölür evet imkansız bencede sırf ironi olsun diye yazdım.

Son düzenleme:
Regl dönemi hariç her gün mutlaka 1 defa bazen 2 oluyor

Haftada 2-3 en güzeli bıkmıyorsunda özlemiyordunda.. Tabi sizinki normal mi değil mi bunu söylemek benim haddime düşmez. Önemli olan ikinizde yeterli buluyormusunuz ayda 2-3 kereyi çift olarak? Eşinize göre evet, size göre hayırsa.. Bunu onunla konuşun derim ve açıkça daha fazlasını istediğinizi söyleyin.

Dün gece saat 10.30 da yattim 00.30 da uyandırdı beni üç günde bir veya iki günde bir birlikte oluyoruz biz. Bazen de hergun...

Çocukların 12 de yatması normal değil önce, çocuk dediğin 9 da yatmış olmalı.
12 de yatarsa çocuklar, siz uykunuzdan feragat etmeden ne ara eşinizle vakit geçireceksiniz?
Önce uyku düzeni kurmayı deneyin derim.

Benim çocuklar da erken uyur, 8 de yatmış olurlar genelde, doğdukları andan itibaren saat 7 de uyku rutinine başlarız, ışıklar tv kapanır, öyle öyle alıştılar.
Onların uyuyacağı saatte ev sessizliğe bürününce kolay oluyor.
Gece çok sık uyanan bebeklerdi bu arada ve sabah 5 de 6 da kalkıyorlar geç de yatsalar aynı saatte uyandıkları için erkenden yatırıyorum bende.

Genç arkadaslara yeni evlenenlere benden tavsiye olsun bu cinselliği her gun yasamayin haftada 2 en guzeli bu sekilde kocaniz sizden seneler boyu bikmaz size ilgisi bitmez bu isi her gun yapanlarin yuzde 90 i 1 seneden sonra kocam bana yanasmiyor diye uzuluyor erkekler cabuk bikiyor surekli yenilik istiyor isitisnalar kaideyi bozmaz derler ama geneli bu sekilde az az yapin omur boyu yapin

C cecenn uyku düzeni sormuşsunuz, ben iki çocuğuma da böyle yaptım. Akşam hep aynı saatte ışıklar kapanıyor, pijama vs, kitap okuma. Her gün istikrarlı olunca genelde sağlanıyor uyku düzeni.
Gece çok uyanan çocuklardı ama akşam erken yatmaları gerçekten anne için nefes vakti.

Geyik yapacak başka konu yokmuş gibi birde
Kadın derdini anlatmış şu yorumlar hiç iç açıcı değil malesef
Aslında konu sahibi ile dalga geçmemişler, böyle konulara gelip hep kırmızı gecelik giy şunu yap bunu yap diye her şeyi kadına yükleyen zihniyete gönderme yapmışlar, ironi :)

Yalnız cinsellikle iilgili sıkıntisi olanlar için ne kadar üzücü bir durum neden dalga geçilmiş anlamıyorum.bizimde sorun var eskiden çok takardim artık takmıyorum.iletişimimiz iyiyse,bana değer veriyorsa sevdiğini hissediyorsam takmiyorum.herkesin doğrusu kendine,evliligi kendine..ozellikle kendinden örnek verip aaa bizim boyle deyip insani daha çok dertlendiriyorsunuz bazilariniz...asyam ban kalkinca yazacagim sana

Bizde de durum aynı nadiren haftada 2, genelde hafta da 1, bazende 10 günde bir banada hiç normal gelmiyor haftada en az 3 an çok 4-5 olmalı, ama ilk yorumda ki gibi hayat şartları, hormonlu gıdalar ilaçlar erkekler de erkeklik bırakmıyor artık bende azdırıcı bi ilaç alıp yemeğine mi koysam diye düşünüyorum

Bizimde böyle demek insanı dertlendirmek değil bence derdine ortak olmak yalnız olmadığını bilsin tek sorun onlarda değil, aaa nasıl olur biz hergün giriyoruz sizinki çok anormal demek insanın canını daha çok sıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…