Kusurbakmayın lütfen.

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
Allahtan tayt ve gırgır fantezisi yazmadın 😂😂

Bizimde böyle demek insanı dertlendirmek değil bence derdine ortak olmak yalnız olmadığını bilsin tek sorun onlarda değil, aaa nasıl olur biz hergün giriyoruz sizinki çok anormal demek insanın canını daha çok sıkar
şahsen dertleniyor insan bir de aaa sizde kesin sorun var yazmıyorlar mı sankı ürologlar,psikologlar...

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Çocukları erken uyutmanızı tavsiye ederim. Gece 12 çok geç bir saat. O saatten sonra adamın uykusu geliyordur, üşeniyordur vs. Çocukları kendi haline bırakmayın, uykularının gelmesini beklemeyin. En geç saat 21.00 de yatırın derim. Ben öyle yapıyorum yani tavsiye ederim.

7
Çocukları erken uyutmanızı tavsiye ederim. Gece 12 çok geç bir saat. O saatten sonra adamın uykusu geliyordur, üşeniyordur vs. Çocukları kendi haline bırakmayın, uykularının gelmesini beklemeyin. En geç saat 21.00 de yatırın derim. Ben öyle yapıyorum yani tavsiye ederim.
Artık öyle yapıyorum

Yani zor olmali konuyu daha yeni acmistin benmde kucuk cocugm var da o yuzden sordm yanls anlama .. peki esinle olan iliskide degisim varmi cocklar erken uyuyali
Özel mesaj atmıyorum cnm ama burda hiç söylemek istemiyorum bazı kişiler yüzünden ban yedim

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:

eşinizle şuanki durumunuzu mu paylaşmak istemiyorsunuz, eğer öyleyse neden, buradaki çoğu insan size yardımcı olmaya çalıştı
Onlara bir lafım olmaz arkadaşa özel mjs atmak istedim
Her özel anımı ortaya paylaşmak zorundamıyım 10 gün geçti

Ay da bir gerçekten çok az.. Yani çocuklar bahane olmamalı.. Benim henüz çocuğum yok ama hamileyim hiç ara vermedik , evlendiğimizden beri hep hafta da minimum 3 şeklinde idi.. son 4 aydır hamile oldgm için hafta da 2 gün şeklinde ilerliyor.
Ablamla konuşuruz mesela genelde özel hayatımızı ablamın 4 tane çocuğu var, en küçük fındığım henüz 4 aylık kadar :anne: en büyüğü de 5 civarında ve hafta da 1 gün mutlaka beraber oluyorlarmış.
Bu konuyu eşinizle mutlaka konuşmalısınız. Umarım çözüme kavuşur

X