Kusurbakmayın lütfen.

Gerçekten istese, hanım şu çocukları yatır hele gibi bir şey söylerdi bence. İsteksizlik problemi gibi geldi bana.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama ben yazayim. Leopar tayt giyip yerleri girgirlayin

bizim de 2 ay oldu neredeyse em basindan beri sorunluyduk zaten 1 yasinda da cocugum var artik benim de libidomu eksilere dusurdu sagolsun normal degil bu durum bikiyorum ama hep kavga edip sormaktan yoruldum ne hali varsa gorsun diyorum artık

O neydiiii giiiiiii

Aylarca yaklaşşmıyorsa abartmıyorsun bnce. Ama çocuk olunca böyle olabiliyor çocuğun uyku düzenini ayarla. Sen de eşinle ilgilen biraz :) benim çocuk olmadığı için düzenli 1 senelik evliyim birde 2 günde 1 defa oluyor

hadtada 4 gun en az

Onu bulursan öpte başına koy ayda bir oda benim zorumla hamile kalmak için nasıl beceriyon merak ettim
burdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)

burdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın bizim ki ondan anlamiyo denenmiş ama negatif sonuç almış olarak hiç gözüyle bakmadı

Önüme düşen yoruma bak yaa. Mest olmaya devam sizin yorumları okurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…