- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
AAHJASHDHASDH :d:d:dbi 1.5 ay oldu heralde
benim libido yerlerde maalesef
anlamadim ?AAHJASHDHASDH :d:d:d
Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?
Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?
Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum
Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
O neydiiii giiiiiiiKırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.
Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo.
neyi anlamadınız :)anlamadim ?
hadtada 4 gun en azKızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?
Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?
Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum
Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Onu bulursan öpte başına koyhadtada 4 gun en az
burdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)Onu bulursan öpte başına koyayda bir oda benim zorumla hamile kalmak için nasıl beceriyon merak ettim
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın bizim ki ondan anlamiyo denenmiş ama negatif sonuç almış olarak hiç gözüyle bakmadıburdan ulu orta yazamadıgım bazı kısa kısa mesajlar evde bıraz loş ortam bıraz fantezı turu gecelık işe yarıyor 14 ay oldu evlenelı öpüp basıma koyuyorum valla :)
aminnnn ama bırkac ufak sey tetıklemeye yardımcı oluyor ıste :)Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın bizim ki ondan anlamiyo denenmiş ama negatif sonuç almış olarak hiç gözüyle bakmadı
aminnnn ama bırkac ufak sey tetıklemeye yardımcı oluyor ıste :)
Önüme düşen yoruma bak yaa.Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.
Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo.
bi 1.5 ay oldu heralde
benim libido yerlerde maalesef