Benim taktiğim gündüz uykuları dahil zifiri karanlık odada uyutmak. Bir süre sonra odaya girdiğiniz an, karanlığı görünce uyku moduna geçiyorlar. Gündüz uyku saatleri belli, uzun uyumalarına izin vermem. Akşam da uyku rutini vardır ikisinin de; duş, yemek, kitap oku (küçüğe ninni söylüyorum, kitaplarını gündüz okuyorum, uyku rutinine eklemedim henüz), sonra yatak. Büyük kitabı okununca, kendi gidip uyuyor. Küçük sırtına pış pış istiyor ya da emziriyorum, orada sızıyor arada. Büyük dönemsel olarak uyumak istemezse, odasında çadır kuruyoruz, kampta uyudum sanıyor. Uykuyu eğlenceli hale getirme yöntemini çok kullandık. Böyle işte.Bu uyku düzeni nasıl oturur. Çevremde gördüğüm çocukların hepsi vampir benim.
Yeğenim 2 yaşında gece 1 de uyuyor.
Teyzemin kızı 3 yaşında gece 3te uyuyor
(annesi sabah işe gidiyor birde)
Kuzenimin kızı gece 2 de uyuyor.
Ben bu durumu normal sanıyordum artık onları göre göre. Bu düzen nasıl sağlanıyor ya çok merak ettim.
Konuyla ilgili olarak ayda bir çok az geldi bana, çünkü sexs benim için sadece sevişmek tatmin olmak değil. Daha farklı bir anlam katııyor eşle olan ilişkiye.
eşim hep oyle der biseye şaşirincaTostombalak miAlakayi kuramadim
Kadınlık demişsinizya ,Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.
Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo.
Ben de 3 yılık evliyim çocuk yok haftada bir filan oluyo bana göre az ama eşime göre normalKızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?
Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?
Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum
Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Normal değil bence sizin deBizde çocuk falan yok bizim de ayda 2 yada 3 kez oluyo bence normal bide yeni evliyiz ona rağmen bastan beri böyle.
Vizyonsuzsun yeminlen al sana Linc
Kimse de yazmiyor kelepce, dildo falan
Varsa yoksa kirmizi varos bir gecelik de gecelik
Biraz Tenis oynayin demeye geldim
Biktim bu kültürsüzlükten
Siyah deri cizmeler pembe tüylü kelepceler uuuuuuuvvv
gırgır var bir de lütfenKırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.
Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo.
Kelepce ben yazdim hemi de en pembiş en tüylüsündenVizyonsuzsun yeminlen al sana Linc
Kimse de yazmiyor kelepce, dildo falan
Varsa yoksa kirmizi varos bir gecelik de gecelik
Biraz Tenis oynayin demeye geldim
Biktim bu kültürsüzlükten
Tamamladığın için minnettarimGöbekten yemelik zeytini de unutmamakta fayda var.
Bence normal değil ayda 1 2 ve 3 biz 10 yillik evliyiz ve hafta en az 2Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?
Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?
Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum
Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Bende de bana sisman dediniz falan sandim ama ne alaka diyorum bi yandan daeşim hep oyle der biseye şaşirinca
yok ne haddime yaBende de bana sisman dediniz falan sandim ama ne alaka diyorum bi yandan da
Taktiğe geeeeldiyorki leoparli tayt giyip halilari girgirlayin