Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abisine söylese ya onu. Şu şeyine bi sahip çık, yapıp yapıp evin kadınlarının başına atıyosun kendi k.çın rahatta geziyosun diyemiyo de mi? Bunlar erkeklere gık çıkaramaz anca birbirlerini yerler böyle.konu sahibi daha dogurmamis ki. hamile de degil. sadece kadina demis "annemi ben rezerve ediyorum daha dogurma" diye
Mal mülk miras olsa gık çıkarırlar da erkek abisine korun niye desin? Yengesi tutsun şeyini abisi değil, erkek adam sonuçta. İnsan kardeşini mi yakın görür konuşur yoksa elin kızını mı? Herif utanmadan baba evinde 2 çocuk yapmış, 3. de yolda. Babası getirsin yesinler, annesi sersin yatsınlar.Abisine söylese ya onu. Şu şeyine bi sahip çık, yapıp yapıp evin kadınlarının başına atıyosun kendi k.çın rahatta geziyosun diyemiyo de mi? Bunlar erkeklere gık çıkaramaz anca birbirlerini yerler böyle.
Bakalım o kadıncaz kocasına prezervatif tak diyebiliyor mu, doğum kontrol hapına ulaşabiliyor mu, korunmak istiyorum dediğinde ne tepki aldı? Konu sahibi hiç demedi bunları, o sırada kendi kıskançlığını karşıya aynalamakla meşguldü.Mal mülk miras olsa gık çıkarırlar da erkek abisine korun niye desin? Yengesi tutsun şeyini abisi değil, erkek adam sonuçta. İnsan kardeşini mi yakın görür konuşur yoksa elin kızını mı? Herif utanmadan baba evinde 2 çocuk yapmış, 3. de yolda. Babası getirsin yesinler, annesi sersin yatsınlar.
4. Tüm bunlardan size ne???1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
2.yaşi daha cok genc 24 yasinda 3.cocuk?
3.onlarda anneme muhtac bende anneme muhtacim ( hastaliklarimdan dolayi zor bir gebelik gecirecegimi söylüyor doktorlar eger olursa)
Kendi kizinin daha bir tane bebegi yokken oncelik onunken gelinin 3.cocuguna bakmak zorunda mi?
Merhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedisiz düşünün(
1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
2.yaşi daha cok genc 24 yasinda 3.cocuk?
3.onlarda anneme muhtac bende anneme muhtacim ( hastaliklarimdan dolayi zor bir gebelik gecirecegimi söylüyor doktorlar eger olursa)
Kendi kizinin daha bir tane bebegi yokken oncelik onunken gelinin 3.cocuguna bakmak zorunda mi?
Neren bacım bu organın ? Üreme organın değil inşallahEn önemli hayati organi rahatsiz oldugu icin doktorlarin hayati riskin bile var demesine ragmen hayatimdan bile vazgeçebilecek kadar istedifim icin../
Valla yapılıyor . Bir tanığım hamile kaldı eltisinin 1 çocuğu var ve hiç çocuk düşünmüyorlardı ki ilk çocuk büyük baya. Tanıdığım gebeliğini 12. Haftada söyledi hemen o ay hamile kaldı eltisi ve bir düşüğü oldu daha öncesinde tanıdığım kişinin sonra 3 yıl olmadı çocukları . Eltisi ballandıra ballandıra hemen düşündük oldu diyordu . Ne garip insanlar var . sen düşünürsün Allah nasip eder çocuk yapmakla da yarış mı olurİnatla çocuk yapıldığını da ilk defa duyuyorum.
1. Bu sizi ilgilendirmez anneniz koskoca 55 yasinda bi kadin. Onunda torunlari ister bakar isterse bakmaz1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
2.buda sizi hic ilgilendirmez genc yasta yapim ilerde keyfini cikaririm diye dusunebilir gayette.2.yaşi daha cok genc 24 yasinda 3.cocuk?
3. Bunu annenizle konusabilirsiniz. Ona ihtiyaciniz oldugunu dile getirebilirsiniz ama empoze etmekde neyin nesi3.onlarda anneme muhtac bende anneme muhtacim ( hastaliklarimdan dolayi zor bir gebelik gecirecegimi söylüyor doktorlar eger olursa)
Neden kendinizi bu kadar önemsiyorsunuz?Merhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedisiz düşünün(