Kusurbakmayın lütfen.

Asiye_

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
966
26.024
Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla

Bizde çocuk falan yok bizim de ayda 2 yada 3 kez oluyo bence normal bide yeni evliyiz ona rağmen bastan beri böyle.

Hmm

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo.

7aylık bebeğim var, uykuyu da hiç sevmiyor gerçekten. Haftada iki ya da üç kez oluyor. Uykusuz kaldığım için reddettiğim de çok olmasına rağmen böyle. Çocuklar en çok annelerini yoruyor. Onlardan dolayı fırsat bulamasanıznşikayetçi olan eşiniz değil siz olurdunuz.

Aynen onu benim demem gerekir ken eşim bana söylüyr

Cocuklar birakmiyor'' cumlesini okurken kendimi gordum bi an.
Bende istemedigim zaman hep bu bahaneyi uydururdum ama gordumki esim gittikce benden soguyordu
Artik elimden geldigi kadar gun icinde (is haric) kendimi yormamaya calisiyorum, cocuklarim zaten en gec 8de yataktalar,bu konuda cok hassasim. Boyle olunca esimide mutlu edebiliyorum.

Siz cocuklariniza uyku duzeni kurmaya calisin bi an once, belli ki tek sorun cocuklarinizin gec uyumasi,
ve ertesi gun ise gitmek gerektigi icin gecenin köründe iliskiye girmek cok yorucu olur.
Sonucta iliskiden sonra dusa girmek var, ve bu ister istemez uyku kacirir ve yorar
Esinizi iyi anliyorum. bu konuda uzulmenize gerek yok, cocuklarinizi gun icinde parka goturun yorulsunlar
oglenden sonra yatirmayin, saat 19da dusa koyun hemen ardindan yataga.
Cogu anneninin (hatasi) cocuklarin ogle uykusunu 4/5 gibi ayarlamak, E herhalde cocuk 12lere kadar yatmaz :)

Aynen onu benim demem gerekir ken eşim bana söylüyr
Bu konularda çok bilgi sahibi olmasam da bana hiç normal gelmedi.

Hep mi isteksizdi yoksa son zamanlarda mı böyle?
Kendini tatmin edip etmediğini biliyor musunuz?

Tabi çocuk olunca eskisi gibi olmuyo ayrı oda bile olsa aman uyanmasınlar duymasınlar diye sessiz yapıyoruz kendimizi kasıyoruz yataktan ses çıkmasın diye ayda 2 ayda 1 2 bizim.. çocuktan önce gunde iki bazen gunde birdi.. çocuk olunca azaliyo gercekten

BİR GRUP ERKEK DOĞUMDAN SONRA EŞLERİNDEN SOĞUYOR
senin eşinde bu gruba dahil
bir yerde okumuştum bu problem japonlarda da varmış
japonlarda varsa bizde olması normaldir
şaka bir yana haftada iki kez kişiye göre değiişsede normal kabul edilir

Ayda bir defa olması tabiki normal değil.Bir yazı okumuştum; bazı erkekler çocuk olduktan sonra eşlerini anne olarak görüp cinsellikten uzaklaşabiliyorlarmış.

Çocuksuz daha fazla zaman geçirmeye çalışın.Ayrıca 4 yaş ve 7 aylık bebeklerin 12’de uyuması bence korkunç.Önce kendi gelişimleri için sonrada evliliğiniz için.En geç 9’da uyumuş olmalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…