Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sosyal medyada kendinden cok paylasirmis yegenlerini herkes hayranlik duyarmis onun halaliginaBence de
Masum miniğin bu haset düşünceler ile ne ilgisi var çok rahatsız edici
İlk aklıma gelen buydu. Ta kendisi bence. En kötü kayınvalideye yapılmaz düşünülmez, millet annesine layık görüyor. Kadın oğlunu evlendirmiş ama 4 boğaz olarak geri gelmişler ve beşinci de yolda. Kadına fikrini sormuyorlar, bakar mısın ister misin demiyorlar rezervasyon kavgası yapıyorlar. Hiç mi çevresi eşi dostu yok, hiç mi kendine vakit ayırmasın gezmesin tozmasın bu kadın?Üye gidip yeni üyelik açmış olmasın
Bence de
Masum miniğin bu haset düşünceler ile ne ilgisi var çok rahatsız edici
Elalem için iyi hala, yeğene de sormak lazım halalıktan razı mısın diye .. Allah iyi insana rast getirsin.ama sosyal medyada kendinden cok paylasirmis yegenlerini herkes hayranlik duyarmis onun halaligina
"Özel bir gebe olacağım" cümlesini Hürrem ses tonuyla okumam pekiMerhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedisiz düşünün(
1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
2.yaşi daha cok genc 24 yasinda 3.cocuk?
3.onlarda anneme muhtac bende anneme muhtacim ( hastaliklarimdan dolayi zor bir gebelik gecirecegimi söylüyor doktorlar eger olursa)
Kendi kizinin daha bir tane bebegi yokken oncelik onunken gelinin 3.cocuguna bakmak zorunda mi?
Yok artık milletin yatak odasına karışıp çocuk yaptı yapmadı bana söz verdi ama hamile kaldı muhabbeti mi yapıyorsunuzMerhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedisiz düşünün(
Yorumuna maydonoz olacağım ama yorumundaki çirkinlik beni bile rahatsız etti. Susmak da pek elimden gelmiyor ne yaparsın Elini beline koymuş da bağıra bağıra ona buna sataşan cahil kadın profili yansıdı karşıma okurkenPardonda insanlar sizinle ayni fikirde olmak zorunda mı? 24 yaşında yengesi 3. Cocugu yapacak dedi diye sanane istediği kadar cocuk yapar sana mı soracak yorumları yapıp, yine 24 yaşındaki genç bir kadının annelik gibi kutsal
Bir duyguyu bir kere olsa yaşamak istemesi mi size battı? İki yüzlüsünüz hanfendi kusura bakmayın demek isterdim ama mümkünse bakın Ki sizi kalaya bile alıp yorum yazmamışkenbu kizin yazdigi kadarini okudunuz belki yalan belki dogru biz bilemeyiz. Ama yazdiklarına bakarsak yengesini çocukluğundan beri tanıyormuş. Belki sen bu kizim yasadigi psikolojiyi yaşasan gelip burda hakaret bile ederdin sende o çirkefligi gördüm beninsanlara konuştuğunuz laflara dikkat edin!! Kimsenin anne olmasına sen ve senin gibiler karar verecek degil!! Haddinizi bilin bilmiyorsanız da benim yorumuma maydonoz olmayın
Zaten büyük ihtimalle konu sahibinin 2.hesabı. Mune üyeler ile alakalı açtığı konuda bi çıtlatmış.Yorumuna maydonoz olacağım ama yorumundaki çirkinlik beni bile rahatsız etti. Susmak da pek elimden gelmiyor ne yaparsın Elini beline koymuş da bağıra bağıra ona buna sataşan cahil kadın profili yansıdı karşıma okurken
Püh hayati organı yazmadan gitmiş
İnat yüzünden bebek yapılmaz1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
konu sahibi daha dogurmamis ki. hamile de degil. sadece kadina demis "annemi ben rezerve ediyorum daha dogurma" diyeYa bence boşuna linçlemiş olabilirsiniz konu sahibini hanımlar.
Şöyle ki, bu bebek işlerini yakın çevreden görüp canı çeken(çiğköfte sanki ajsjajs) insanlar oluyor.
Garip bir psikoloji ama oluyor yani. Çok sevdiğim bir komşumun üç çocuğu var, benimkini severken "karnımı gerdirmesem yapardım bir tane daha çok güzel şey bebek ya" diye seviyor. Yapsa buna kıskançlık der miyim? Demem ama gözüme batan biri ise diyebilirim de konu sahibi gibi.
Ben doğurdum, en yakın arkadaşım hamileliğimden beri deniyor. Olmadı. Benden görüp denedi evet, kadın da benim gibi senelerce cesaret edememiş tek çocuklu, çok normal etkilenmemiş. Kısmet, benim üstüne bir tane daha doğurasım var ikinci çok kolay büyüdü anlamadım bir şey, o doğursa daha çok isteyebilirim bir tane daha bebek görüp. şimdi biz birbirimizden görüp kıskançlığımıza yapıyoruz diyebilir miyiz? Hayır.
Ha anam bana bakacaktı ona bakmak zorunda kalıyor tribi ise çok şov o konuda iyi gömmüşsünüz az bile olmuş