Kıskançlıktan çocuk yapan yenge? Sizce bana kiskancligindan mi yapti?

Bakkaldan ekmek almak mı bu ?
İnsanların uçkuruna da kafayı taktınız artık Allah akıl fikir versin. Pcos lu olan özel gebe olmaz, her kadının gebeliği özeldir.
İnsanları kıskanmak yerine kendinizi geliştirin

Üye gidip yeni üyelik açmış olmasın🤣
İlk aklıma gelen buydu. Ta kendisi bence. En kötü kayınvalideye yapılmaz düşünülmez, millet annesine layık görüyor. Kadın oğlunu evlendirmiş ama 4 boğaz olarak geri gelmişler ve beşinci de yolda. Kadına fikrini sormuyorlar, bakar mısın ister misin demiyorlar rezervasyon kavgası yapıyorlar. Hiç mi çevresi eşi dostu yok, hiç mi kendine vakit ayırmasın gezmesin tozmasın bu kadın?
Abisine niye dememiş çocuk yapmayın diye, orayı anlamadım? Erkek adam niye korunsun kafası mı bu?

Dünya batıyor hala haset peşindesiniz. Hamile kaldığını duyunca çok üzülmüş sadece oraya takıldım.

Merhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedi🥲siz düşünün:KK43:(
"Özel bir gebe olacağım" cümlesini Hürrem ses tonuyla okumam peki :halay:
Kız sende hamile kal hanginiz "şehzade" getirirse o ayakta kalır. Boşver gitsin gerisini.:deli:

1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
2.yaşi daha cok genc 24 yasinda 3.cocuk?
3.onlarda anneme muhtac bende anneme muhtacim ( hastaliklarimdan dolayi zor bir gebelik gecirecegimi söylüyor doktorlar eger olursa)
Kendi kizinin daha bir tane bebegi yokken oncelik onunken gelinin 3.cocuguna bakmak zorunda mi?

Gelinin cocugu degil kendi oglunun cocugu, kendi Kani kendi cani
Eger hamileyken bile bu kdr nuhtac durumda olacaksaniz bu karari tekrar dusunmelisiniz her cocugun saglikli bir anneye en azindan bu kdr riski olmayan bir anneye hakki var.
Asil bencillik bu, kendi duygulari ugruna bir cocugu hic dusunmeyen bir anne adayi
Yine kendi kardesinin cocuguna hasetlik duyan sacma sapan bir hala

yahu inat olsun diye hamile kalınılır mı ? Ki diyelim kaldı sizde onu kıskanıyorsunuz tencere kapaksınız işte çoçuk yarıştıranı da bu platformda gördüm

Ay size ne yahu? Ortalarında yatın geceleri de tam olsun

Merhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedi🥲siz düşünün:KK43:(
Yok artık milletin yatak odasına karışıp çocuk yaptı yapmadı bana söz verdi ama hamile kaldı muhabbeti mi yapıyorsunuz

Size ne abin ve eşi çocuğu olucaksa sende hala olucak yiğenin olucak

Sağlıkla gelsin demek yerine her taşın altında kötü niyet düşünmek ne tuhaf

Bide bana söz verdi ama hamile kaldı demissiniz

Abinle sevişmiş hamile kalmış git abine sor bakalım çocuğu kendi başına yapmadı ya

Abi bana söz verildi sen niye hamile bıraktık gelini de bakalım

Hiç iyi niyetli değilsiniz

Pardonda insanlar sizinle ayni fikirde olmak zorunda mı? 24 yaşında yengesi 3. Cocugu yapacak dedi diye sanane istediği kadar cocuk yapar sana mı soracak yorumları yapıp, yine 24 yaşındaki genç bir kadının annelik gibi kutsal
Bir duyguyu bir kere olsa yaşamak istemesi mi size battı? İki yüzlüsünüz hanfendi kusura bakmayın demek isterdim ama mümkünse bakın 😌Ki sizi kalaya bile alıp yorum yazmamışken😃bu kizin yazdigi kadarini okudunuz belki yalan belki dogru biz bilemeyiz. Ama yazdiklarına bakarsak yengesini çocukluğundan beri tanıyormuş. Belki sen bu kizim yasadigi psikolojiyi yaşasan gelip burda hakaret bile ederdin sende o çirkefligi gördüm ben😀insanlara konuştuğunuz laflara dikkat edin!! Kimsenin anne olmasına sen ve senin gibiler karar verecek degil!! Haddinizi bilin bilmiyorsanız da benim yorumuma maydonoz olmayın😉
Yorumuna maydonoz olacağım ama yorumundaki çirkinlik beni bile rahatsız etti. Susmak da pek elimden gelmiyor ne yaparsın Elini beline koymuş da bağıra bağıra ona buna sataşan cahil kadın profili yansıdı karşıma okurken

Bir milletin seks yapıp hamile kalmasına karisilmadigi kalmıştı onu da gördük . Hangi hakla yengenize bak dur ben özel gebeyim hamile kalma diyorsunuz size ne . Yengeniz cevap vermemiş ben size orda süper bir cevap verir yerin dibine sokardim . Yatak odalarına girip abinizin cukune üçlü gemici kilidi taksaydiniz o zaman . Abimi kandırdı diyor birde .

Yorumuna maydonoz olacağım ama yorumundaki çirkinlik beni bile rahatsız etti. Susmak da pek elimden gelmiyor ne yaparsın Elini beline koymuş da bağıra bağıra ona buna sataşan cahil kadın profili yansıdı karşıma okurken
Zaten büyük ihtimalle konu sahibinin 2.hesabı. Mune üyeler ile alakalı açtığı konuda bi çıtlatmış.

bence bu konudaki tek söz hakkı anane/babanenin
doğuran ona atıyor zira
ben hayatta torun bakmam mesela
anaları tüm sabrımı tüketti

1. Annemle ayni evde yasiyorlar ve dogurup dogurup annemin ilgilenmesini bekliyor (55 yasindaki kadin cocuk bakicisi degil)
İnat yüzünden bebek yapılmaz

Alıngan bir dönemdesiniz galiba.

Doğacak olanı kıskanmak nedir ?

Ayrıca anneniz daha genç 55 yaş yaşlı değildir.

Ve anneniz size ve sizin çocuğunuzada bakmak zorunda değil.

Ya bence boşuna linçlemiş olabilirsiniz konu sahibini hanımlar.
Şöyle ki, bu bebek işlerini yakın çevreden görüp canı çeken(çiğköfte sanki ajsjajs) insanlar oluyor.
Garip bir psikoloji ama oluyor yani. Çok sevdiğim bir komşumun üç çocuğu var, benimkini severken "karnımı gerdirmesem yapardım bir tane daha çok güzel şey bebek ya" diye seviyor. Yapsa buna kıskançlık der miyim? Demem ama gözüme batan biri ise diyebilirim de konu sahibi gibi.
Ben doğurdum, en yakın arkadaşım hamileliğimden beri deniyor. Olmadı. Benden görüp denedi evet, kadın da benim gibi senelerce cesaret edememiş tek çocuklu, çok normal etkilenmemiş. Kısmet, benim üstüne bir tane daha doğurasım var ikinci çok kolay büyüdü anlamadım bir şey, o doğursa daha çok isteyebilirim bir tane daha bebek görüp. şimdi biz birbirimizden görüp kıskançlığımıza yapıyoruz diyebilir miyiz? Hayır.

Ha anam bana bakacaktı ona bakmak zorunda kalıyor tribi ise çok şov o konuda iyi gömmüşsünüz az bile olmuş :KK70:

Ya bence boşuna linçlemiş olabilirsiniz konu sahibini hanımlar.
Şöyle ki, bu bebek işlerini yakın çevreden görüp canı çeken(çiğköfte sanki ajsjajs) insanlar oluyor.
Garip bir psikoloji ama oluyor yani. Çok sevdiğim bir komşumun üç çocuğu var, benimkini severken "karnımı gerdirmesem yapardım bir tane daha çok güzel şey bebek ya" diye seviyor. Yapsa buna kıskançlık der miyim? Demem ama gözüme batan biri ise diyebilirim de konu sahibi gibi.
Ben doğurdum, en yakın arkadaşım hamileliğimden beri deniyor. Olmadı. Benden görüp denedi evet, kadın da benim gibi senelerce cesaret edememiş tek çocuklu, çok normal etkilenmemiş. Kısmet, benim üstüne bir tane daha doğurasım var ikinci çok kolay büyüdü anlamadım bir şey, o doğursa daha çok isteyebilirim bir tane daha bebek görüp. şimdi biz birbirimizden görüp kıskançlığımıza yapıyoruz diyebilir miyiz? Hayır.

Ha anam bana bakacaktı ona bakmak zorunda kalıyor tribi ise çok şov o konuda iyi gömmüşsünüz az bile olmuş :KK70:
konu sahibi daha dogurmamis ki. hamile de degil. sadece kadina demis "annemi ben rezerve ediyorum daha dogurma" diye

X