Kıskançlıktan çocuk yapan yenge? Sizce bana kiskancligindan mi yapti?

ben özel bir gebe olacagim... Biri bana bunu söylese bende inadına doğururum 😁
dünyanin tedavisini gördüm hiçde özel bir gebe oldugumu düşünmedim.
Sizin gebeliginizin diger gebeliklerden daha özel oldugunu size düşündüren sey ne acaba

Merhabalarr herkese. 24 yasindayim 1.5 sene önce evlendim bazi saglik sorunlarindan dolayi ve kendimiz de istemedigimiz icin hemen esimle korunduk cocuk yapmama karari aldik bir sene…
Sonra ben tam cocuk dusunmeye basladigim zaman abimin eside gebelik dusunmeye basladi
(Benden 3 ay büyük ve 3. Çocuğuna hamile kendisi) en kucuk çocuğu 3 yasinda…
Ben pcoslu oldugum icin 5 aydir filan olmuyor ama o hamile kalmis tekrar.
Benim saglik sorunlarimdan dolayi cocugum olmaz korkusuyla bir sene aglayislarima vs sahit olmus ve karsima alip bak artik dur sira bende annem ikimizle bir ilgilenemez ben özel bir gebe olacagim biliyorsun ciddi sağlık sorunlarim var dedigim halde ben istemiyorum cocuk yapmiycam abin istiyor diye beni kandirip cocuk yapmis. Duyunca cok uzuldum. Acikcasi kendi ailesi de benim ailemde tasdiklemediler zaten.
Diger iki cocuguna kendisi bakmiyor annemle ayni evde yasiyorlar ve anneme baktiriyor cogunlukla cunku ciddi anlamda cocuk sevmiyor arkadaslar.. cocuklarin vitamin depolari bile bos cikiyor eger annem ilgilenirse ilgileniyor yoksa umrunda bile degil.
Neyse yani sorum su sizce ben mi yanlis dusunuyorum yoksa nisbet mi yapti?
Normalde kiskanc biri olduğunu bildigim icin böyle dusunuyorum cocukluk arkadaşımdı ve 4 sene de ayni evde yasadik bekarken ben. Surekli kiskanclik yapardi annem o kıskanmasin diye bana ceyiz bile düzemedi🥲siz düşünün:KK43:(
Madem bakamayacaksin dogurma.Sana mi soracaklar insanlar çocuk yaparken.

İnanin cok sey yasadik. Anlatsam kitap olur.. bende bu kadarini tahmin edememistim🥹benim mutsuzlugumdan mutlu oluyorsa benim dusmanim demektir :KK43:(
Bu kadar kötü düşünmeyin yeğeniniz olacak sevinin hatta hediye bile alın hatır dile komşuna hayır gelsin başına derler

Üzgünüm ama iyi ki görümcem olmamış dedirttiniz bana tekrar sizin gibisini evlerden Irak

Gerçekten komiksiniz😀 diger iki cocugunun beni ne kadar cok sevdiklerine benim wp insta durumlarinda kendimden bile cok onlari paylasmamdan dolayi akrabalarimin bile hayranlik duydugu bir hala oldum hep.. cebimdeki tum paralari onlara hediye alip kendim bes kurussuz gezdigimi bilirim.. kotu halaaa😂 demekki kendi halanizdan gram sevgi gormemssiniz…. Yegenim doğduğunda herkesten cok ben severim senin gibiler merak etmesin😃 riyakarlik yapmasi yeterliydi benim uzulmem icin. Ben istemiyorum bebegim kucuk deyip arkamdan da kac aydir deniyorduk demesi guluncc..
Millete laf atıyor bir de dön kendine bak kıskanç ve sevgisiz olan sensin doğmamış bebeği kıskanmakta rezilliğin kaçıncı seviyesi

X