Kusurbakmayın lütfen.

Bu uyku düzeni nasıl oturur. Çevremde gördüğüm çocukların hepsi vampir benim.
Yeğenim 2 yaşında gece 1 de uyuyor.
Teyzemin kızı 3 yaşında gece 3te uyuyor
(annesi sabah işe gidiyor birde)
Kuzenimin kızı gece 2 de uyuyor.

Ben bu durumu normal sanıyordum artık onları göre göre. Bu düzen nasıl sağlanıyor ya çok merak ettim. 🐰

Konuyla ilgili olarak ayda bir çok az geldi bana, çünkü sexs benim için sadece sevişmek tatmin olmak değil. Daha farklı bir anlam katııyor eşle olan ilişkiye.
Benim taktiğim gündüz uykuları dahil zifiri karanlık odada uyutmak. Bir süre sonra odaya girdiğiniz an, karanlığı görünce uyku moduna geçiyorlar. Gündüz uyku saatleri belli, uzun uyumalarına izin vermem. Akşam da uyku rutini vardır ikisinin de; duş, yemek, kitap oku (küçüğe ninni söylüyorum, kitaplarını gündüz okuyorum, uyku rutinine eklemedim henüz), sonra yatak. Büyük kitabı okununca, kendi gidip uyuyor. Küçük sırtına pış pış istiyor ya da emziriyorum, orada sızıyor arada. Büyük dönemsel olarak uyumak istemezse, odasında çadır kuruyoruz, kampta uyudum sanıyor. Uykuyu eğlenceli hale getirme yöntemini çok kullandık. Böyle işte.

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
Kadınlık demişsinizya ,
kadınlık neydi ?Kırmızı gecelik jartiyer tüylü terlik giyincemi kadınlık oluyor ?
Canınızın sıkıldıgı çok belli

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Ben de 3 yılık evliyim çocuk yok haftada bir filan oluyo bana göre az ama eşime göre normal

Benim çocuğum 6 yaşında . Eşimde çocuğu bahane ediyor . Neymiş erken yatırcakmışım . Erken yatırdığımda da bişey olduğu yok. Şimdilik haftada 1.. en fazla 2..
ikinci çocukta ayda 1–2 ye düşer herhalde. Ben netten macun aldım yedirdim eşime hiçbişey farketmedi. Kendisi de çocuk için sperm çoğaltıcı macun sanıyordu o iş için olduounu bilmiyordu.. hatta 1 çay kaşığı yeterli yazıyordu ben günden güne artırdım baktım bişi yok anlattım sonra olanı biteni . Gülüyo onlar psikolojik şeyler diyo.. kendimi nuri alço gibi hissediyordum🤦‍♀️😂

Konuyu okuyunca çok değişik kadınlar canlandırdım zihnimde.
Bu dediklerinizi cidden yapıyor musunuz yoksa burada kahkaha seansı mı geçiriyorsunuz?
Demek ki eşinizle o kırmızı geceliği görev haline getirmişsiniz. Olmayınca libidonuz alevlenmiyor :)

Her ilişkinin standardı farklıdır, kendi standardınızı başkasına sorarak bulamazsınız.
Durumdan muzdarip olduğunuza göre size demek ki ayda 1 az geliyor.
E bu iş tek taraflı yapılamadığına göre muhatabınız da belli.

Sizin yaşlar kaç? Ayda bir çok büyük bir problem. Bence problemin ne olduğunu açık açık sorun. Eger sizle ilgili olmadigini soylerse profesyonel destek almasini saglayin. Afedersiniz ama uykuydu cocuktu bahane. Afedersiniz ama uyurken ben esimin bana yaklastigini bilirim. (Yani ikimizde uyurken gelmisti ona biseyler) Yani bu tahrikle şunla bunla olacak bir sey değil. Standart 3-4 derler o kadar olmayacaksa bile haftada 2 iyidir bence. Bize gelince biz zaten cocuk yapmaya calisiyoruz bizimki gun asiri mütemadiyen. 🤷🏻‍♀️

Vizyonsuzsun yeminlen al sana Linc
Kimse de yazmiyor kelepce, dildo falan
Varsa yoksa kirmizi varos bir gecelik de gecelik
Biraz Tenis oynayin demeye geldim
Biktim bu kültürsüzlükten

Kırmızı gecelik bir klasiktir bacım, klasiklerin yeri de ayrıdır.
Şimdi bir baklavai efenime söyleyeyim bir künefe ile elmalı turtayı kıyaslayamazsınız efenim. Olmaz.
Bir oksijen, iki kırmızı gecelik. Bunlar hayati ihtiyaçlar. :63:

Siyah deri cizmeler pembe tüylü kelepceler uuuuuuuvvv:KK70:

Göbekten yemelik zeytini de unutmamakta fayda var. :KK53:

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
gırgır var bir de lütfen 🙏

Vizyonsuzsun yeminlen al sana Linc
Kimse de yazmiyor kelepce, dildo falan
Varsa yoksa kirmizi varos bir gecelik de gecelik
Biraz Tenis oynayin demeye geldim
Biktim bu kültürsüzlükten
Kelepce ben yazdim hemi de en pembiş en tüylüsünden:KK70:

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Bence normal değil ayda 1 2 ve 3 biz 10 yillik evliyiz ve hafta en az 2

Ovulasyon dönemi hariç haftada 1 ya da 2...Aslında 1 hafta regli diğer 3 haftada da bakınca ayda 3 normal sanki.Ha bence daha fazla olmalı o ayrı çok memnunum diyemeyeceğim 🙄 Günümüz erkekleri de bir değişik anam

Yeni evlendiğimizde günde 2-3 kere idi, bir keresinde 8 oldu. Sonra günde bir. Bir yıl sonra sayı düştü ve ayda ortalama 3 oldu. Şu anda da öyle. 4,5 - 5 yıldır birlikteyiz.

X