Kusurbakmayın lütfen.

Güzelim siyah jartiyer dururken ne kırmızı da kırmızı gecelik . Kırmızı siyahın getir götürünü yapar anca

Eger birbirimizi görecek kadar zamanimiz olursa haftada üc rahat olur en az. Ama gecen hafta griptim, bu hafta da regl oldum yani böyle durumlarda azaliyor da. Ki iki cocuklayiz
Cocuklarla yatiyoruz bir de
Bizi bir salsalar haftada kac olur acaba cok merak ediyorum
Ama sebep yokken ayda üc az bence

7'de diyorsunuz uyudu diyorsunuz, 13 aylık kızım diyorsunuz sizinki cocuksa benim oğlum ne oluyor acabayüreğime bir ağırlık çöktü şuan
Maşallah diyeyim de nazarın değmesin
Normalde küçük sıpa da sekizde uyur. Bir haftadır gündüz uykularına feci direniyor, iki uyku yerine tek uyku uyudu bugün. Akşama doğru yalpalamaya başladı, çok da erken yatmasın diye yediye kadar oyaladım. Sabaha kadar 2 sefer uyanır. Genelde böyle. Darısı başınıza ne diyeyim. Uyumayan çocuk felaket. Bugün tek uyku uyudu diye şuan saç diplerim bile ağrıyor. =)) 12'de uyuduklarını düşünüyorum da... Abooov. Ayda bir değil, 3-4 ayda bir ancak sevişmek aklıma gelirdi herhalde tükenmişlikten.

Vizyonsuzsun yeminlen al sana Linc
Kimse de yazmiyor kelepce, dildo falan
Varsa yoksa kirmizi varos bir gecelik de gecelik
Biraz Tenis oynayin demeye geldim
Biktim bu kültürsüzlükten

Ayda bir büyük sıkıntı.Bizim standardımız iki günde bir. Ama önerim haftada iki.Kaliteli olanı bu. Ama asla ayda bir değil.

hahhahahaaha yarıldımmm :) kırmızı gecelikli seksili abla gelmeden kaçalımm

Haftada 3 yada 4. Ama bu genelleme yapacak birsey değil herkesin libidosu farklı. Ayrıca arkadaşlar yazmış o yaşta çocuk 12 ye kadar durur mu kuzu canına yazık. Benimkiler 12 ve 14 yaslarindalar hafta içi akşam 8 hafta sonu 9 da uyuyorlar.

Bu uyku düzeni nasıl oturur. Çevremde gördüğüm çocukların hepsi vampir benim.
Yeğenim 2 yaşında gece 1 de uyuyor.
Teyzemin kızı 3 yaşında gece 3te uyuyor
(annesi sabah işe gidiyor birde)
Kuzenimin kızı gece 2 de uyuyor.

Ben bu durumu normal sanıyordum artık onları göre göre. Bu düzen nasıl sağlanıyor ya çok merak ettim.

Konuyla ilgili olarak ayda bir çok az geldi bana, çünkü sexs benim için sadece sevişmek tatmin olmak değil. Daha farklı bir anlam katııyor eşle olan ilişkiye.

yaaa bu nasıl naziklik o baslik ne
bazen cocuklar gercekten bahane oluyor ben de cocuklar uyumadi diye bahane soylerim ama gercekten bi saatten sonra insanin cani istemiyor
(not:cocuklar gercekten gec yatarlar )

Bunları okuduktan sonra oğlumun olmayan uyku düzenini buraya yazıp iyice içimi karartmak istemedim

4 yıldır ilk önce kızım şimdi 1 buçuk yıldır oğlumla uyku konusunda sıkıntı yaşıyorum ama bünye buna da alışıyor sanıyorum el mecbur.

Cinselliği uykuyla orantılı yasaydık halimiz vahimdi

Siyah deri cizmeler pembe tüylü kelepceler uuuuuuuvvv

Uyku düzenleri olmamasına rağmen cinsel hayatınız aktif ise, sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum kardeş. Allah dağına göre kar veriyor lafı doğru sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…