Kusurbakmayın lütfen.

Bizde çocuk falan yok bizim de ayda 2 yada 3 kez oluyo bence normal bide yeni evliyiz ona rağmen bastan beri böyle.
Benim eşim hayatta
Cocuklar birakmiyor'' cumlesini okurken kendimi gordum bi an.
Bende istemedigim zaman hep bu bahaneyi uydururdum ama gordumki esim gittikce benden soguyordu
Artik elimden geldigi kadar gun icinde (is haric) kendimi yormamaya calisiyorum, cocuklarim zaten en gec 8de yataktalar,bu konuda cok hassasim. Boyle olunca esimide mutlu edebiliyorum.

Siz cocuklariniza uyku duzeni kurmaya calisin bi an once, belli ki tek sorun cocuklarinizin gec uyumasi,
ve ertesi gun ise gitmek gerektigi icin gecenin köründe iliskiye girmek cok yorucu olur.
Sonucta iliskiden sonra dusa girmek var, ve bu ister istemez uyku kacirir ve yorar
Esinizi iyi anliyorum. bu konuda uzulmenize gerek yok, cocuklarinizi gun icinde parka goturun yorulsunlar
oglenden sonra yatirmayin, saat 19da dusa koyun hemen ardindan yataga.
Cogu anneninin (hatasi) cocuklarin ogle uykusunu 4/5 gibi ayarlamak, E herhalde cocuk 12lere kadar yatmaz :)
Cevabınız için çok ve çok teşekkürler dediğinizi yapacam

Çocuklar 12'de mi uyuyor? O niye yahu? Çok kötü bir durum bu, çocuklar için ayrı, sizin için ayrı kötü.
4 yaşında ve 13 aylık iki kızım var, şuan ikisi de yataklarında. Büyük yeni gitti, küçük 1 saat önce uyudu. Öyle alıştırdım, öyle gidiyor.
Eşimle sevişmeli zamanlarımıza gelince, haftada en çok iki, en az da iki. Daha azı bizde sinir yapıyor ama daha çoğu için de enerjimiz yok. :confused:
Bunun bir standardı olamaz ama ayda bir de abes yani.
Yalnız sizin çocukların uyku düzeni, seks hayatınıza incir ağacı dikiyordur zaten. Ne birlikte başbaşa vakit geçirebiliyorsunuzdur, ne bir dizi izleyebiliyorsunuzdur, ne kafa dinleyebiliyorsunuzdur. Eee bunların hepsinin cinsel hayata dolaylı da olsa etkisi var. Uyku düzenlerini oturtmanız gerekiyor.

Bizimde 2 cocugumuz var haftada iki yada uc olur.cocuklar hasta fln olursa gecikir.normal sartlarda bana cok az geldi.

Kırmızı gecelik filan denediniz mi? Kırmızı gecelik, biraz şuh kahkahalar, parfümler, jartiyer ama en çok kırmızı gecelik.
Kırmızı gecelik ve kadınlık ve kırmızı gecelik, siyah file çorap, tüylü terlik ama kırmızı gecelik.

Ben yazayım da hani eksik kalmasın, gelin bana vurun, yabancıya gitmesin linç, canım sıkılıyo. :KK70:
Kusurbakmayında bir erkek isterse geceliğe falan bakmas

O kalan iki günde de bir şey olmuyor mu
Belki esinin kafasına takmış olduğu bişeyler vardir gerçi eşi olarak siz daha iyi bilirsiniz ilişkiye bu olay belki yansiyordur
Yok cnm yıne olmuyor
Hiç bir sıktısı yok cnm bende anlamadım ama arkadaşların dediği gibi çocukların uyuku düzeni kurmam gerekiyor belki öyle düzelir: (

Kızlar gerçektende kusurabakmayın
Eşinizle kaç gün veya kaç ay cinsellik olarak yaklaşıyorsunuz?

Benim eşim ayda bir yaklaşıyor bana sizce normal mi?

Ona sorduğumda çocuklar bırakmıyor ki diyor
(4 yaşında ) (7 aylık) hiç öyle değildik bu kaç aydır böyleyiz. Çocuklar gece 12 de uyuyorlar
Hiç anlam veremiyorum

Yanliş yere açtıysam ne olur büğün taşımayın konumu mune abla
Ben daha önce fikrimi söylemiştim🙈
Biraz bakım biraz ilgi, çocuklara uyku düzeni
İletişim çok önemli evlilikte, çocuk olduktan sonra doğal olarak odak nokta çocuk oluyor eşler uzaklaşaniliyor (herkes için geçerli değil) bu tip durumlarda önlem almak lazım
Birlikte müzik dinlemek sohbet etmek yemek yemek (baş başa)
Bazı erkeklerin biyolojik olarakta pili bitmiş olabiliyor bebeğim, fındık fıstık cevizi rondodan geçir balla karıştır :KK70:

Yok cnm yıne olmuyor
Hiç bir sıktısı yok cnm bende anlamadım ama arkadaşların dediği gibi çocukların uyuku düzeni kurmam gerekiyor belki öyle düzelir: (
Evet cnm sen çocukların uyku düzenini ayarla hatta eşinle ayarla düzene sokarsan sizde kendinize biraz vakit ayırabilirsiniz

Çocuklar 12'de mi uyuyor? O niye yahu? Çok kötü bir durum bu, çocuklar için ayrı, sizin için ayrı kötü.
4 yaşında ve 13 aylık iki kızım var, şuan ikisi de yataklarında. Büyük yeni gitti, küçük 1 saat önce uyudu. Öyle alıştırdım, öyle gidiyor.
Eşimle sevişmeli zamanlarımıza gelince, haftada en çok iki, en az da iki. Daha azı bizde sinir yapıyor ama daha çoğu için de enerjimiz yok. :confused:
Bunun bir standardı olamaz ama ayda bir de abes yani.
Yalnız sizin çocukların uyku düzeni, seks hayatınıza incir ağacı dikiyordur zaten. Ne birlikte başbaşa vakit geçirebiliyorsunuzdur, ne bir dizi izleyebiliyorsunuzdur, ne kafa dinleyebiliyorsunuzdur. Eee bunların hepsinin cinsel hayata dolaylı da olsa etkisi var. Uyku düzenlerini oturtmanız gerekiyor.
7'de diyorsunuz uyudu diyorsunuz, 13 aylık kızım diyorsunuz 😂 sizinki cocuksa benim oğlum ne oluyor acaba😅yüreğime bir ağırlık çöktü şuan 🙄
Maşallah diyeyim de nazarın değmesin 🤭

X