- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Hayırlısı ile seneye tayin istiyceziyi de tepki gösterilmezse iş bu 1 haftayla bitmez ki. yarın bi gün en ufak bişeyde tekrar hop bunlara gelecekler bu ömür boyu böyle olur tepki verilmezse.
Kayinvalidem gelemez köyde 70 tane hayvana bakıyor. Inanın kadın yemek yiyemiyor gunde bir oyun yiyor.Şuan eşi askerde. Gitmesi yönünde konuşursanız afaroz edilmeyi sorun etmeyeceksiniz söyleyin. Ben milletin demiş demişleriyle uğraşmak istemiyorum diyorsanız kayınvalidenize anne onun çocuk hasta yapamıyor benim bebek küçük yetemiyorum yardıma gel diyiverin.
Bronşit için yegenımın dr bulaşmaz demıstı. Ben en kucuk bı hastalıkda bronşit olurum, bronşlarım hassastır.Bronşit de bulaşır grip de sonuçta ikisi de solunum yolu hastalığı havaya yayılan virüs ve bakteriyi solumak ile bulaşır malesef
Ben hep bronşitim, aıle olarak bronşitiz kardeşlerım ve babamla bırlıkte. En kucuk hastalıkda bronşit oluyoruz. Ama annem bronşit olmamıstır hıc. Baba tarafında bronşit öykümüz var. Şöyle dıyebılırız, cevırebılır ya da cevırmez dırek bronşit mıkrobu dıye bırsey varmı acaba yok sanırım. Hıc arastırmadm o kadar alıştımkı cocuklugumdan beri.Valla viral bronşit mükemmel bir şekilde bulaşır.
Hava ve tükürüp yolu ile.
Sadece gaza toza dumana maruz kalma ile.olusan bronşit bulaşmıyor.
Kuzenimde bronşit ondan biliyorum bana araştırmıştık o donem
Kronik bronşit ve akut bronşit var. Akut olan çok bulaşıcı kronik olan bulaşmıyor. Bu akutBen hep bronşitim, aıle olarak bronşitiz kardeşlerım ve babamla bırlıkte. En kucuk hastalıkda bronşit oluyoruz. Ama annem bronşit olmamıstır hıc. Baba tarafında bronşit öykümüz var. Şöyle dıyebılırız, cevırebılır ya da cevırmez dırek bronşit mıkrobu dıye bırsey varmı acaba yok sanırım. Hıc arastırmadm o kadar alıştımkı cocuklugumdan beri.
Kronik bronşit ve akut bronşit var. Akut olan çok bulaşıcı kronik olan bulaşmıyor. Bu akut
Sanırım abisine gidecek.maydanozsuyu ne yaptınız konuştunuz mu? bence bu saate kadar mutlaka bi adım atmışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?