Konu: eltim ve kaynım

yüzsüzlükte son nokta olmuş artık. yazık bebeğinize küçücük bebek var nasıl akılsız bu insanlar anlamıyorum

Çocuğum hastayken oturmaya bişe gitmiyorum kimseye bulaşmasın yazık diye. 2,5 aylık bebeğin olduğu eve nasıl bir izanla gidiyor? Yaklaştırmaması gerektiğini söylediniz mi? Nasıl düşünemez insan bunu şaka gibi Kv nize söyleseniz arayıp çağırmaz mı?

Eşim olsa bronşitli gönderirim ya hu gidecek yer varsa, bu ne saçmalık?

Oğlum 4 aylıkken bronşiolit oldu, bilmiyorum tahmin edebilir misiniz zorluğunu.
Çözüm bulun, bulaşmasın.

Şuan eşi askerde. Gitmesi yönünde konuşursanız afaroz edilmeyi sorun etmeyeceksiniz söyleyin. Ben milletin demiş demişleriyle uğraşmak istemiyorum diyorsanız kayınvalidenize anne onun çocuk hasta yapamıyor benim bebek küçük yetemiyorum yardıma gel diyiverin.

Kayinvalidem gelemez köyde 70 tane hayvana bakıyor. Inanın kadın yemek yiyemiyor gunde bir oyun yiyor.
Ben diycem artık...
Abine git diycem

Eltine nasil uyuz oldum ama kaynina 2 kat uyuz oldum cunku kaynin ohhh rahat kari orda keyfine bakiyo basinin etini yemiyo keyfine keyf valla dusuncesiyle size gagaliyo kariyi

Bronşit bulaşıcı uzak durun. Size geçerse bebeğinize de geçer. bebeğiniz çok küçük Enfeksiyon için çok tehlikeli aylar. Siz zaten yenidoğan bebekle iyice yorulmuş sinirleniz bozulmuştur. Şimdi çatlayacak duruma gelmişsinizdir.
kadının durumu nasıl. çok hasta değilse gitsin evine. Şimdi yatak döşek hastalanmak var. Ayakta geçirmek var. Ayaktaysa Kendine ve çocuğuna bakabilecek durumdaysa idare etmeli kendini. Çok hastaysa diyebileceğim bişey yok. Mecbur ilgilenmek gerek.
Eşinizin kardeşi demiştir kesin. Orada kal diye. Eşiniz ve kardeşi konuşsunlar bu durumu. onlar daha yakın. Nasıl bunaldığınızI tahmin edebiliyorum.
ne olursa olsun bebeği uzak tutun.

Bacim allah sabir versin okurken sistim.
Misafiri severim yatilida olsa ama senin misafir arsizmis be arkadaşım.söylediğiniz halde kalmak.yüzsüz...

Bronşit de bulaşır grip de sonuçta ikisi de solunum yolu hastalığı havaya yayılan virüs ve bakteriyi solumak ile bulaşır malesef
Bronşit için yegenımın dr bulaşmaz demıstı. Ben en kucuk bı hastalıkda bronşit olurum, bronşlarım hassastır.

Ben hep bronşitim, aıle olarak bronşitiz kardeşlerım ve babamla bırlıkte. En kucuk hastalıkda bronşit oluyoruz. Ama annem bronşit olmamıstır hıc. Baba tarafında bronşit öykümüz var. Şöyle dıyebılırız, cevırebılır ya da cevırmez dırek bronşit mıkrobu dıye bırsey varmı acaba yok sanırım. Hıc arastırmadm o kadar alıştımkı cocuklugumdan beri.

Hehe, sinirlerim bozuldu.
Benden önce eşim derdi herhalde hasta insanın yeni doğanın evinde işi yok diye. Küsen de küssün yani. Ya gelir gider, opturmezsin tamam. Ama kalmak nedir? Kafayı yemiş kadın.

Arkadaşım söyle gitsinler. Alttan alma. Bak ben aldım tam 2.5 aylıkken büyük oğlum bronşit oldu. Üstelik bulaştığı için daha ağır geçirdi. Antibiyotik verdi doktor, yavrum atak geçirdi. Bu kadar küçük geçirdiği için tekrarlar bu hastalık dedi doktorumuz. Dediği gibi ciğerleri hassaslaştı ve burun akıntısı anında bronşite dönüyordu. 7 yaşına geldi ama nasıl geldi bana sor. İçtiği antibiyoyikler, geçirdiği hastalıklar, hastaneye bile yattık. O kadar yıprandık ki eşimle bende evham oluştu. Çocuk hapşırsa bile deliriyoruz evin içinde. Ki ben rahatımdır, bu hastalıklar beni bu hale getirdi. En son sık sık enfeksiyon grçirdiği için iç kanama geçirdi, Allah tan fark edip erkenden götürdüm hastaneye. Çok şükür iç organlara çıkmadan tedavisi yapıldı 10 gün kadar hastanede kaldık.

Bu 1 yıl çoookkkk önemli, bebeğinizi iyi koruyun ki vücudu dayanıklı olsun, hastalık için çok minik. Bunları da sizi korkutmak için değil, gerekeni yapmanız için yazdım, inşallah o hırsı vermişimdir.

Kronik bronşit ve akut bronşit var. Akut olan çok bulaşıcı kronik olan bulaşmıyor. Bu akut

Kronik bronşit ve akut bronşit var. Akut olan çok bulaşıcı kronik olan bulaşmıyor. Bu akut

Bebeğim 45 günlükken rota virüsü kaptı bayramda. Kimbilir kimden.. O kadar da korumaya çalışmama rağmen.. İki hafta süren ishalinde neler çektim ah.. O sevmek öpmek uyandırmak için bebeğin yanına gelip gidenlerin hiçbiri arayıp sormadı bile. Şimdi hastalık şüphesi olanları bile yaklaştırmıyorum. Aslında bayramda da yeterince uyardım fakat kimisi anlamazlıktan gelip öptü, kimisi ben tuvalete banyoya girdiğimde gelmiş sevmiş kv bir şey dememiş.

Lütfen bebeğinizi koruyun. Hasta bir çocukla bebeğinizi durduk yere yaklaştırmayın. Aç değil açıkta değil muhtaç değil. Ne gerek var sizde kalmasına?

Açıık açıık konuş bence kendini yıpratma hiç. Bazı insanlar böyle imadan laftan anlamıyolar işte. Boz gerekirse aranı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…