Konu: eltim ve kaynım

valla benim de eşim gitti bedelliye ne annem de ne kv de kaldım
geldim mis gibi evime yattım uyudum
keyif yaptım bu ne ya
ben istemezdim şahsen

Ölüm var yaa tam yapancılar için çocuğun düzeni bozulmasın ama Anne bacı yı kabul etmemek nedir ve uyku için anlıyamadım
Allah iyiliginizi versin, güldürdünuz beni
Ömrü billah küsüyorum demedim, annemlerle zaten evlerimiz çok yakın, 2 saat sonra gelseler iki taraf içinde hiç sıkıntı olmuyor
Yada o uyuduktan 5 dk sonra bile olur.
Ama uyku saati gelmeleri demek, bizim için yeme içmeden, ruh haline kadar herşeyin bozulması demek

Bakalim sabah ne olacak.
Akşam oğlu çok ağladı eşim için saat 9 10 arası.

Ben de bizim bebegin yanina geçtim saat 8 de.
Sinirden basım çatlıyordu zaten.
Neyse eşim de çok sinirlendi niye gitmiyor bu evine ya falan dedi.
Bakalim yarin için abisi gel demisti.
Sabah abine saat kaçta gideceksin isim var benim de diycem. Eğer gitmiycem derse de işim var benim sen abilere geç ayıp olur onlara da diycem.

Yok kaynım dememiş bir sey.
Eşim de surekli.bu neden gitmiyor evine diuor ben de eşi için vermiyor galiba diyorum başlıycam eşine de ona da gitsin evine bu ne ya diyor.

Ya alıp bebekli eve getirene ne demeli, yazık bebeğine ömür boyu bu hastalıkla uğraşır bulaşırsa, kardeşimde var en ufak bir şeyde hasta olur. Doktora gidince doktor sigarayı bırak diyor düşünün hayatında hiç içmemiş. Biran önce gönderin.

Yok kaynım dememiş bir sey.
Eşim de surekli.bu neden gitmiyor evine diuor ben de eşi için vermiyor galiba diyorum başlıycam eşine de ona da gitsin evine bu ne ya diyor.
Acaba eşiniz mi konuşsa eltinizle? O mu söylese uygun bir dille? Bebeğinizin hastalanma ihtimalini filan söyleyerek? Yoksa gideceği yok gibi

Iyi de kendi ailenizle esinizin ailesi esit olamaz ki rahat edemediginiz halde neden kaliyosunuz ki iki tarafa da ayni muameleyi göstermek zorunda degilsiniz bence

Siz memnunsaniz diyebiliriz.

Rahatlığa ne diosunuz.De ki canım bebeim daha kucuk bronşit bulaşıcıymış.Evinde bakarsan mutlu olurum.Arsız yuzduzler.Nefret edıorum yemın ederım böyle insanlara tahammulum yok

Evimdeki insana bişey demezdim. Bir hafta dişimi sıkardım. Sonradan bu şekilde kalınmasının mümkün olmadığını dile getirirdim yada o imkanı sağlamazdım sizin yerinizde olsam. Geldikten sonra kovmak nazik bir şekildede olsa olmaz.

Mantıklı ya...
En iyisi ciddiyim postalamak.
Eşi.biraz sıkıştırıyor tek kalamyacaksin evde diye...
Valla en iyisi abisine postalamak.
Ciddiyim daral bastı bana.

Evde tek kalamiyor diye sizde kalmak zorunda degil. Bizde kalabilirdi ama bebegim 2 aylik bu hastalik bulasici malesef bizde kalamaz. Anasina abisine yengesine vs birakin gitsin ya. Uc bes konusur susarlar. Siz hic orali olmayin. Bastan tavrinizi koymazsaniz surekli somurulursunuz. Pardon 3 gun sizde kaldi geri kalan gunlerde de abisi bakiversin.

Baskasina ayip olacak diye kendi bebeginiz hasta mi olsun yani? Ne kadar sacma. İyilik etmis almissiniz eve ama bulasir diyip yollamaniz ayip degil.. once kendi bebeginiz ve aileniz, sonra baskalari. Bunu anlayamayan da zaten kotu niyetlidir. İstediklerini desinler. Dedigim gibi evin hanimi sizseniz o evin misafir vs kurallarini siz koyacaksiniz. Eger bastan boyle yaparsanizz herkes o sinirlari ihlal eder dha sonra her seyi deme hakkini da kendilerinde bulurlar. Tavriniz net ve uslubunuz kibar olursa sorun olmaz

Ya su an saskinlik ve kizginlikla okuyorum.. benim anlamadigim emrivaki is mi olur niye gelmeyin musait degiliz biraz uzaklasip kafa dinlemek istiyoruz esimle falan demediniz?

Işın tuhafı biz denemedik kal diye. Kendi kaldı.
Dedik hadi ilk gün akşamdı ondan kaldı.
4 gün oldu ya.

Ne zoru var acaba sizle!Bardak yahu bardak.Demekki özentili değilim imajı çiziyor hasbam.Üzülmeyin ve sakin güvenmeyin.Kendini belli etmis

aslında bu sıkıntıları hep açık ve net olmadığımız için yaşıyoruz, karsina al açık ve tatlı bir dille bak elticim halimi görüyorsun bebeğim çok küçük sen de aynı aşamalardan geçtin ben biraz zorlaniyorum sen yabancım değilsin misafir sayılmazsın gelmişken bana yardımcı olur musun , böyle yuzsuzluge böyle netlik gerekir hem kusemez de alinamaz da kaldı ki keşke alınsa bozulsa felan ama sanmam

Sirf merakimdN soruyorum ogullari bekarken kisi nerde geciriolarmis. Rahatliga bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…