- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Zaten sorun o.yani bir hafta icin idare edilebilir diye dusunuyor herkes ama,
2,5 aylik bebek hala cok kucuk, o hastalanirsa tehlikeli olabilir maalesef,
evde en cok dikkat edilmesi gereken kisi o bebek su anda.
Zaten sorun o.
Yoksa hadi tamam dersin.
Hasta çocuk yerinde durmuyor.
Gündüz ben akşam eşim yatak odasinda hapis yaşiyoruz resmen.
Daha demin yemek yaparken bir anda daldı yatak odasına öner kalk diyo yatağa tirmaniyo ve anasi telefonda abisiyle konusuyor.
Yeni uyittugum çocuk uyandı.
Sersem gibi oldu 3 gündür.
Gamszilik.mi desem.yuzsuzluk mi bilemiyirum
Kayinvalidem Çok utangaçtır kimseye bir sey diyemez..Siz söyleyemiyorsanız , kayınvalideniz yok mu ? Hani ondan yardım isteseniz . O sonuçta ‘kızım küçücük bebeğin yanında hasta çocuk olur mu ?!’ diyebilir . Ya da ‘gel buraya’ filan .. ya da geline birşey diyemezse oğluna söyleyebilir .
Ay bu insanlardaki rahatlık beni çatlatacak
Valla işi gücü geçtim yazık degil mi bebeğinize.onun çocugu 2, 5 yaşında ilac içer iyilesir.minicik bebeğiniz bronsit olsa hastanelerde yatarsıniz günlerce.ilaç icemez küçucük yavrum.icse bile antibiyotik vereceksiniz minicik bebeğe.kesinlikle bronsit bulasıcı asisı yok bir seyi yok.derhal gönderin evden.kendi de hasta diyorsunuz.küserse kussün.
Ne düsüncesizlik bu ya.çocuk büyük olur ya da bebeksiz evdir tabiki akraba bakılır da kalınir da.ama yani benim 5 aylık bebeğim var bırak kalmayı yemekli misafir alamadım daha.gelen çayını pastasını yiyip gidiyor bir zahmet.siz bir de iş güç yapıyorsu uz.ben o aylarda yemegimi zor yiyordum.yazık ne uğraşıyotsunuz oturun bebeğinizle ilgilenin.kayınvalidenizi arayıp durumu anlatsanız o da eltinizi alıp götürse.hadi kızım hadi bu evde bebek var gel bize dese.
yani bir hafta icin idare edilebilir diye dusunuyor herkes ama,
2,5 aylik bebek hala cok kucuk, o hastalanirsa tehlikeli olabilir maalesef,
evde en cok dikkat edilmesi gereken kisi o bebek su anda.
Dun yemek yapmadım aç oturdu çocuğuyla.Valla işi gücü geçtim yazık degil mi bebeğinize.onun çocugu 2, 5 yaşında ilac içer iyilesir.minicik bebeğiniz bronsit olsa hastanelerde yatarsıniz günlerce.ilaç icemez küçucük yavrum.icse bile antibiyotik vereceksiniz minicik bebeğe.kesinlikle bronsit bulasıcı asisı yok bir seyi yok.derhal gönderin evden.kendi de hasta diyorsunuz.küserse kussün.
Ne düsüncesizlik bu ya.çocuk büyük olur ya da bebeksiz evdir tabiki akraba bakılır da kalınir da.ama yani benim 5 aylık bebeğim var bırak kalmayı yemekli misafir alamadım daha.gelen çayını pastasını yiyip gidiyor bir zahmet.siz bir de iş güç yapıyorsu uz.ben o aylarda yemegimi zor yiyordum.yazık ne uğraşıyotsunuz oturun bebeğinizle ilgilenin.kayınvalidenizi arayıp durumu anlatsanız o da eltinizi alıp götürse.hadi kızım hadi bu evde bebek var gel bize dese.
Aynen ya.yazık bebeğe.ayıp olacak diye Allah korusun ya hastalanırsa.ya çok ateslenir de kalıcı bir hasar olursa bebekte.Allahım korusun.cok sabirlisiniz, maasallah mi diyim ne diyim bilemedim,
yerinizde olsam, hemen yanina gidip,
abla senin cocuk hasta, bak benimki daha yenidogan, allah korusun hasta olursa sizin kadar bunyesi saglam degil ki yavrumun, aksam seni esim biraksin, yoksa ben kendimi asla affetmem deyin. yaziktir o bebege yahu.
Kayinvalidem Çok utangaçtır kimseye bir sey diyemez..
Ancak biz halledebiliriz.
Eşim dese abisine inanin 10.sene kuser.
En iyisi ben diyeyim bebegin düzeni bozuluyor misafir kabul edemiyoruz diye.
Bana küssünler bari.
Artık bi süre bu batılı gelin bizi istemedi laflarına tahammül edicem.
Valla abla olan benim.cok sabirlisiniz, maasallah mi diyim ne diyim bilemedim,
yerinizde olsam, hemen yanina gidip,
abla senin cocuk hasta, bak benimki daha yenidogan, allah korusun hasta olursa sizin kadar bunyesi saglam degil ki yavrumun, aksam seni esim biraksin, yoksa ben kendimi asla affetmem deyin. yaziktir o bebege yahu.
Şaka gibi resmen. Arkadaşlara katılıyorum açık açık söyleyin çocuğunuzun sağlığından önemli değilDun yemek yapmadım aç oturdu çocuğuyla.
Eşimi aradım nöbetteydi geldi yemek yaptı ve gitti...
Şaka gibi...
Yemek yapabilirsin dedim yapmadı ki öyle çekinen utanan biri değil
Diyorum yaşi küçük ondan mi bu rahatlığı
22 yaş küçük de sayılmaz çok
Ciddiyim bilmiyorlar.bakin bu insanlar cocuksuz kisiler olsa boyle seyler soylersiniz de,
onlar bilmiyor mu sanki 2,5 yasinda bebegin yaninda hasta cocugun bakilmayacagini,
bu kadar kucuk cocugu olan kadindan hizmet beklenmeyecegini,
bal gibi de biliyorlar.
siz ne diye hala alttan alma derdindesiniz,
bakin cocugunuz hasta olursa en cok siz uzuleceksiniz.
Benim de bir aylık bebeğim kayinvalidem ve kayinpederim kaliyo bizde ben de yatak odasına tikildim bi de sürekli sırayla hasta oluyolar nasıl basariyolarsa3 oda. Cocuk durmuyor tvsiz.
Valla abla olan benim.
Yaşi 22.
Çocuk gibi zaten.
Anlatıyorum çocuk gibi yavrum bak bronşit bu çocuk Uzak tut bebekten ama yok tv telefon daha cazip.
Canım ne yemeği!!!Allah aşkına ya geç işi gücü minicik çocuk 1 hafta hastanelerde sürünsün buhar versinler.gözlerinde yaşla bekle bebişinin başını...bak bakalım arıyor mu o elti nasılsın diye !!!tövbe yarabbim.Dun yemek yapmadım aç oturdu çocuğuyla.
Eşimi aradım nöbetteydi geldi yemek yaptı ve gitti...
Şaka gibi...
Yemek yapabilirsin dedim yapmadı ki öyle çekinen utanan biri değil
Diyorum yaşi küçük ondan mi bu rahatlığı
22 yaş küçük de sayılmaz çok
Mantıklı ya...anladim cok gencmis, tamam o dusunemeyebilir,
direk soyleyin,
sen hazirlan esim seni istedigin yere biraksin, cocuklarin ikisi de iyilesince ve esin de donunce, soyle bir guzel kutlar egleniriz deyip
morali verip gonderin.
Benimde 3 aylik bebegim var bazen öğlene kadar aç kaliyorum bebegi birakıp kendime bile biseyler hazırliyamiyorum çünkü vaktim olmuyoki(temizliğe hiç girmek istemiyorum)
Maşallah size okadar kisinin yemegini temizliğini yapiyosunuz
Sizde o potansiyeli gormüş kullaniyor
Alın bebeginizi doktora götürdüm diye yarim saat evden cıkın gelince ddeginki bebģim grip olmuş
Doktor yanina kimse yaklasmicak sadece annesi ilgilenicek bebekle deyip
Odaniza kapatin kendinizi
Yemege temizlige biseye karişmayın
Totosunu kaldırırp yapmicaği için kalkıp gidicek bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?