Konu: eltim ve kaynım

Valla her sey eşinin istediği gibi olmaz yani bu hayatta.
Karısına bu kadar güvenmiyorsa askere falan gitmeyecekti o zaman .

Resmen aldatır diye aileye yollamaya çalışıyor erkekler.
Bu kadar güveniyorsan ne halt yemeye evlendin diye sorarlar adama.
Eş yollamıyorsa eşin ailesi biz gelelim kalalım diyorlar bunu da çok duydum.
Biz gelelim yoksa sen eve erkek alırsın demek bu.
İğrenç bir zihniyet değil mi?

Tatlım iyi güzel oturalım sende kal bizde ama çocuk hasta sen hasta benimkine de bulasirsa falan mi deseniz cok zor ya insan diyemez de

Bronşit bulasmaz ama grıp bulaşır. Aynı ortamda 3 saat sonrası kesın bulaşır. Hastalık önemlı ama kaynımla aynı evde kalamazdım ben ya.

Kesinlikle asla karım çocuğum yalnız kalmasın başına bir iş gelir kafası değil bu.
Karısının rahatını düşünen sağa sola yollayıp düzenini bozmaz zaten.
Ama bu tip insanlarin fikri neyse zikri de odur.
Demek ki kendileri kocası askere giden kadına göz koyacak zihniyetteler ki herkesi kendileri gibi sanıyorlar .

Ne dusuncesiz ve yuzsuz insanlar var hey yarabbim. Acik acik bebeginiz icin endiselendiginizi ve baska yerde kalmalarini soyleyin. Kuserse kussun. Hadsiz. Bizde eltimle bir ara ayni sehirde kaliyorduk kv kp her sene uc ay kalmaya geliyorlardi bir onlara bir bize. Bize geldiklerinde zirt pirt eltimi ve iki cocugunuda yatiya getiriyorlardi esi gorevde oluyor diye. 70 metre kare evde 8 nufus kaliyorduk. Ustelik yeni evliydim. Aklima geldikce cinleniyorum. Sonradan duydumki ileri geri konusmuslar baskalarinin yaninda biz gidiyoruz diye surat asiyor diye. Gelde delirme. Bir sonraki sene yine kisi bizde gecireceklerini soylediklerinde ben cinnet gecirdim tabi esimle cok buyuk kavga ettim geliyorlarsa suyunu cikarmadan gelsinler dedim iki haftadan fazla kalmayacaklar. Aradi annesine aynen boyle soyledi. Adim yine cikti kaynanasi kayinbabasi korkusundan gidemiyor diye

Çok sabırlısınız, hasta çocuk 2 buçuk aylık bebeğini olduğu eve gelecek. Ayrıca elti hanım hicbirsey yapmayacak, eşiniz işten gelip yapacak yemeği

Açık açık söyleyin de anlamayacaklar muhtemelen, 3 saatte bir çocuğa antibiyotik veren kadın, bebeğinizin hasta olma ihtimalini önemsemeyecek gereksiz bir hassasiyet gelecektir ona muhtemelen. Ama siz yinede söyleyin , gitsin abisinde kalsın bir hafta, sizde yapmadığı yemeği, işi orada paşa paşa yapar muhtemelen.

Bronşit bulasmaz ama grıp bulaşır. Aynı ortamda 3 saat sonrası kesın bulaşır. Hastalık önemlı ama kaynımla aynı evde kalamazdım ben ya.
Valla viral bronşit mükemmel bir şekilde bulaşır.
Hava ve tükürüp yolu ile.
Sadece gaza toza dumana maruz kalma ile.olusan bronşit bulaşmıyor.
Kuzenimde bronşit ondan biliyorum bana araştırmıştık o donem

Bronşit de bulaşır grip de sonuçta ikisi de solunum yolu hastalığı havaya yayılan virüs ve bakteriyi solumak ile bulaşır malesef

Ne kadar yuzsuz insanlar var arkadas.
Evde kucucuk bebek var. Yazik degil mi o bebege.
Ben bebegim hastalandiginda kimseye misafir gitmem hastalanmasin diye. Eve de hasta biri misafir geldiyinde aşiri sinirleniyorym.
Bu kadar da yuzsuzluk olmaz ama.
Bazilari utanm duygusunu kaybetmis.
Yapacak bir sey yik, azacik da sabredeceksiniz ama araniza kocaman bir mesafe koyun bundan sonra. Aramayin, misafir gitmeyin.

2,5 aylik cocuk bronsitlicocukla ayni evde olmaz! ben 6 aydan once cocuklu ailenin evine hasta olmasa bile insan gidilmesine karsiyim. kendi cocugum 3 aylikken gelen gidenin getirdigi virusten (gelenlerin hicbiri gripli degildi ustelik) domuz gribi oldu hastanelerde yattik neler yasadik ben bilirim. o yuzden lutfen soyle, beni yanlis anlama ama kucucuk cocugum var ona da hastalik bulasacak siye cok korkuyorum sizi aksam eve biraksin esim gelince de.

cikismana atismana gerek yok. guzellikle anlat kirilirsa da kirilsin bosver. 2,5 aylik bebegine bulastiktan sonra o cocugu inim inim inlerken gordugunde burnu tikali nefes alamayacaginda hicbisey yapamadiginda istedigin kadar soyle faydasi olmayacak

Neyseki eltim bende nefret ediyor bana gelmez bile beni gördüğünde yüzündeki nefrte 100 metre uzaktan görünüyor ama ben tenezzül edip tek laf etmem görmemezlikten duymamazlıktan gelirim artık her lafında kayınvaldemler neyseki her şeyi görüyor o tek başına benimle savaşıyor benden tık çıkmaz.

annen yakındaysa ona yerleş dicem ama kendi evin varken niye yerleşecen ki o da saçma

Ne yaptınız aksama evine bırakacağız seni dediniz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…