- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Valla her sey eşinin istediği gibi olmaz yani bu hayatta.
Karısına bu kadar güvenmiyorsa askere falan gitmeyecekti o zaman .
Kesinlikle asla karım çocuğum yalnız kalmasın başına bir iş gelir kafası değil bu.Resmen aldatır diye aileye yollamaya çalışıyor erkekler.
Bu kadar güveniyorsan ne halt yemeye evlendin diye sorarlar adama.
Eş yollamıyorsa eşin ailesi biz gelelim kalalım diyorlar bunu da çok duydum.
Biz gelelim yoksa sen eve erkek alırsın demek bu.
İğrenç bir zihniyet değil mi?
Valla viral bronşit mükemmel bir şekilde bulaşır.Bronşit bulasmaz ama grıp bulaşır. Aynı ortamda 3 saat sonrası kesın bulaşır. Hastalık önemlı ama kaynımla aynı evde kalamazdım ben ya.
Bronşit de bulaşır grip de sonuçta ikisi de solunum yolu hastalığı havaya yayılan virüs ve bakteriyi solumak ile bulaşır malesefBronşit bulasmaz ama grıp bulaşır. Aynı ortamda 3 saat sonrası kesın bulaşır. Hastalık önemlı ama kaynımla aynı evde kalamazdım ben ya.
iyi de tepki gösterilmezse iş bu 1 haftayla bitmez ki. yarın bi gün en ufak bişeyde tekrar hop bunlara gelecekler bu ömür boyu böyle olur tepki verilmezse.Bir hafta dişini sıkmanı öneririm. Sonra siz suçlu olursunuz.Böyle tipler zeytinyağı gibi üste çıkarlar.
annen yakındaysa ona yerleş dicem ama kendi evin varken niye yerleşecen ki o da saçmaYani artık pes dedim.
Eltimin eşi askerde (bedelli) köye bıraktı 30 aylık bi oğulları var. Neyse çocuk köyde tabiki hasta olmuş. Eşimi aradi eltim abi çocuk hasta bizi hastaneye götürür musun? Tamam dedik tabi ki eşim aldı götürdü çocuk bronşit olmus. Anaaa bu bize yerleşti. Gitmiyor hanımlar.
2.5 aylik bebeğim var ve bronşit bi cocuk var evde 3 gündür.
Yatak odasına hapsolduk resmen.
Evi yuruyerek 10 dakika uzakta.
Ne yemeğe yardım ediyor ne temizliğe.
Cocuk durmuyor bebek.bebek diye.
Öksürüyor falan
Kendi de grip.
Deliricem...!!!
Uyutuyorum çocuğu gidiyor çocuk uyandırıyor aa bebek diye.
Kendisi tv izliyor vs.
Eşim ve ben şoktayiz. Gel kal demedik.
Kaynım demis onlarda kal gitme diye galiba. Ama daha 1 hafta var gelmesine.
Bunu hep yapıyor vardiyalı çalışıyor nöbetçi olduğu gün bize bırakıyor eltimi ki defalarca memnuniyetsizligimizi dile getirdik.
Nasıl başa çıkıcaz veya da çıkılır?
Evdeyim doğum izni vs.
Ve bebek varken gerçekten hoş olmuyor evde yatılı misafir.
Ne yaptınız aksama evine bırakacağız seni dediniz mıValla viral bronşit mükemmel bir şekilde bulaşır.
Hava ve tükürüp yolu ile.
Sadece gaza toza dumana maruz kalma ile.olusan bronşit bulaşmıyor.
Kuzenimde bronşit ondan biliyorum bana araştırmıştık o donem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?