Konu: eltim ve kaynım

Mantıklı ya...
En iyisi ciddiyim postalamak.
Eşi.biraz sıkıştırıyor tek kalamyacaksin evde diye...
Valla en iyisi abisine postalamak.
Ciddiyim daral bastı bana.
Bisey tahmin ettim ama dogru mu bilemiyorum. Bence kiz sizde kalmak istemiyor abisinde de kalmak istemiyor köyde de. Kiz kendi evinde kalmak istiyor ama eşi ariza çıkarıyor. Kizin kendi abisine gitmesine de ariza cikariyor bence, bazi erkekler boyle ya benim ailemden biri dururken kendi ailesine gidemez havalari. Kiz orda mecburiyetten kalıyor kendince tepki olarakta sizi rahatsiz edecek seyler yapiyor ki siz istemediginizi soyleyin diye.

Bence istemediginizi soylerseniz kiz da rahatliycak siz de.

Ben anladim olayi simdi kadindaki cahil cesareti.gonderin gitsin evine bu ne boyle

Ben buradan sinir oldum, gelip kolundan tutup götüreceğim neredeyse evine.
Evde çocuklarıyla yalnız kalamıyorlar ama evlenip çocuğu doğurmayı biliyorlar.
Allah aşkına söyleyin. Sizi geçtim, 2.5 aylık bebeğinize günah.
3 saatte bir çocuğa antibiyotik vermek ne ayrıca yaa, allaha emanet büyüyor resmen çocuk

775328"]
Bisey tahmin ettim ama dogru mu bilemiyorum. Bence kiz sizde kalmak istemiyor abisinde de kalmak istemiyor köyde de. Kiz kendi evinde kalmak istiyor ama eşi ariza çıkarıyor. Kizin kendi abisine gitmesine de ariza cikariyor bence, bazi erkekler boyle ya benim ailemden biri dururken kendi ailesine gidemez havalari. Kiz orda mecburiyetten kalıyor kendince tepki olarakta sizi rahatsiz edecek seyler yapiyor ki siz istemediginizi soyleyin diye.

Bence istemediginizi soylerseniz kiz da rahatliycak siz de.
[/QUOTE]

Keşke herkes kendi başının çaresine bakmayı öğrenebilse artık bi yaşta
Gerçekten öyle.
Inanın benim eşim de gitti askere nöbete de gidiyor çağırıyorlar özellikle Diyorum ki " ne münasebet herkes evinde kendi başının çaresine baksin..kimseyi rahatsız etmek doğru degil".
Sonuç yine buraya bırakıyo eşi

tövbe Yarabbimmm.. insan istenilmediğini nasıl olur anlamaz.. 10 dk ötede evi varsa git evine be kaardeşim..

ya cok enteresan geliyor bana boyle konular,
cok yakinimda biri de benzer bir durum yasadi, onu gormesem su konuya inanmazdim, fake derdim kesin.

nasil gelip sizde kalabiliyor davet edilmeden, hala sok oluyorum.

Konu sahibi açıkça söylese de anlamaz gibi

eşim abimde kal dedi der geçer

tek çözüm X yemek yap X ev süpür diye iş buyurmak bebeği de gerekçe gösterip ama o zaman da hasta halimle iş yaptırdı olur işte

ben sana bu sene başıma gelen olayı anlatayım

bayramda yazlıkta idik yazlığı kiraladık ve gittik

görümcemler bunu biliyordu, biz onların izin zamanını vs de biliyorduk ama gelin asla demedik

hatta evin fotosunu göstermedim mevkisini vs söylemedik vs vs

neyse bayramdan bir kaç gün önce enişte bey yazdı watsapptan bayramda evde iseniz size geleceğiz diye

ben de ona cevabi olarak evde değil tatildeyiz yazdım

özetle gelme dedim

o da bana onu biliyoruz tatildeki evinize diye cevap attı

cevap vermedim bile gülücük attım geçtim normal şartlarda buyurun gelin demem gerekir eğer gelmesine onay versem

neyse bayram sabahı gözümü bir açtın size geliyoruz konum atın

dırının çok sinirlendim ama elden gelen bir şey yok

akşamüzeri biz plajda iken geldiler işte onu bunu getirdik dolaba koyalım modunda

geldiler 3 gece kaldılar ama bir bana sor ne kadar sinir olduğumu

bu arada da kedimden de rahatsızlar hayvanın da huzurunu kaçırdılar ay kumu pis vay tüyü modundalar ama davet edilmedikleri halde gelip kaldılar

oğlum bile oh gittiler dedi ki onları aslında çok sever

anlamayan insan o kadar çok ki

bir de bizimkilerle konuşsan mangalda kül bırakmazlar dünyanın en örnek insanıdırlar

Allahımm insanlar nasıl böyle rahat ya?
Başka birinin evinde eşi olmadan günlerce nasıl kalabiliyorlar. Hayret!

Allah kolaylık versin size ama yardım isteyin. Herşeyi yapmaya devam ederseniz herkes ister ekmek elden su gölden ama biraz da kendi yorulunca ay ben gidiyim artık olur.

Ne düşüncesiz insanlar var yahu. 2,5 yaşında çocuğum var, ufak bir ateşi olsa asla çocuklu eve gitmem, hele bebekli eve asla adımımı atmam. İnsanlar nasıl bu kadar gurursuz olabiliyor gerçekten hayret ediyorum.

ay yok valla,
bizde davet edilme olayi genelde soruna donustugu icin,
yok yuzyuze degl telefonda davet etmissin diye darilamlar falan,
davet edilmeden nasil gidilir, aklim almiyor hala.

Senin ornek de cok ucmus yani, hani cok ic ice de degilsiniz biliyorum, ne cesaret.

Millet 22 yaşında evlenip çocuk yapmayı biliyor ama tek başına kocasız evde kalamıyor mu yani ?
Erkeklerde madem bu kadar çocuk gibi görüyorlar eşlerini ne demeye evlenip çocuk yapıyorlar?
Adama bak alt tarafı 20 gün askerlik yapacak karısını çocuğunu milletin başına musallat etmiş.
Bir şey desen de karıma çocuğuma kardeşim sahip çıkmadı olur suçlu çıkartır milleti.
Esiniz isten cikmadan eltinizi arayip hazirlanin sizi eve bırakıcam küçücük bebek hasta olacak doktor arkadaşımla görüştüm hiç tavsiye etmedi desin.
Sizde evet bi odaya hapsolduk bebeğim evde hapis gibi yaşıyor gitsen çok iyi olacak zaten evin çok yakın bir şeye ihtiyacin olursa söylersin dersiniz.
Böylelikle postalayın birdaha da yüz vermeyin keşke küsseler valla nimet olur sizin için.

Bir hafta dişini sıkmanı öneririm. Sonra siz suçlu olursunuz.Böyle tipler zeytinyağı gibi üste çıkarlar.

Mantıklı ya...
En iyisi ciddiyim postalamak.
Eşi.biraz sıkıştırıyor tek kalamyacaksin evde diye...
Valla en iyisi abisine postalamak.
Ciddiyim daral bastı bana.
Valla her sey eşinin istediği gibi olmaz yani bu hayatta.
Karısına bu kadar güvenmiyorsa askere falan gitmeyecekti o zaman .

Büyük oğlum bronşit oldu. Daha 13 günlük bebeğime bulaştı, geniz akıntısı var şimdi. Ateşi çıkarsa diye ödümüz kopuyor. Kardeşi olmasına rağmen başka odalarda tuttuk. Ama yine de bulaştı. Benim evden yollama imkanım yoktu. Siz önleminizi alın. Doktor 6 aydan küçükler için ateş çok tehlikeli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…