kocanizin ailesi

Icimi nasil rahatlatirim bilmiyorum peki sen yansitiyo musun nisanlinina

Sinirli olarak değil ya mutsuz olursak ya şöyle olursa falan diye bazen konu açıyorum o da beni olumlu yönlendirmek için elinden geleni yapıyor alttan alıyor daha çok ilgileniyor ay kıyamam :)

Önemli tabi ki.
Hepimiz sevgiliyken toz pembe bi hayat hayal ediyoruz. Ama evlendikten sonra maddi sıkıntılar yaşamaya başladığında görüyosun gerçeği.
Elbette herkesin maddi durumu çok iyi olacak diye birşey söz konusu değil.
Karakter meselesi hepiniz için.

bence sen kendın için ne önemli ona karar ver,ama ailesinin durumu yok ise,ve sen kabul ettin ise o insnalardan birşey isteyip borca sokma,sonra onlara bakması gerekıyorsa ınsanlar zor durumda ıse keyfıyet yok ise,tabiki bakacak,dıkkat am keyfıyet yok ise,zaruri ihtiyaclar için kım olursa olsun ailelere verilmesi gerekir,

Bu durum nişanlının karakterine bağlı düğün masraflarını falan geçtim evlendikten sonra ailesine maddi yardım yapmaya devam eder de senin ihtiyaçlarını ikinci plana atarsa işte o zaman asıl sorun başlar. (acil sağlık durumu gibi şeyler hariç)

Benden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo ya
düğün sizin düğününüz olduğuna göre bence siz karşılamalısınız
arada 100 tl -200 tl gibi yardımlar yapılabilir eğer sıkışıklarsa, bence.

Durumlari varsa yaparlar cogu insan borcla evleniyo esimin ailesi para biriktirmis altin biriktirmia herseyimizi yaptilar sadece mobilyalar taksitle alindi 20bin civari taksitle biz odedik borc bitene kadar bende calistim sonra bebisimiz icin ciktim isten sonucta benim evime bana alindi cok zengin degillerse zoruna gidicek bisey yok tabiki sizde borc oduceksiniz sizin icin yapiliyo hersey

Durumlari varsa yaparlar cogu insan borcla evleniyo esimin ailesi para biriktirmis altin biriktirmia herseyimizi yaptilar sadece mobilyalar taksitle alindi 20bin civari taksitle biz odedik borc bitene kadar bende calistim sonra bebisimiz icin ciktim isten sonucta benim evime bana alindi cok zengin degillerse zoruna gidicek bisey yok tabiki sizde borc oduceksiniz sizin icin yapiliyo hersey

Hepimiz borçlu evlendik. .

Bu senin için sorunsa;

O zaman bi zengin züppesi bul kendine. .

benim nisanlimin ailesinin maddi durumu
şu zincirleme isim tamlamasını 3 kere okuduktan sonra anlamamla birlikte biraz detay verilse konuyla ilgili daa ii olurdu diye düşünmekten kendimi alamamakta ısrar etmekte kendime şaşırmamak için kendimi zor tutamamaktayım

Slm benim nisanlimin ailesinin maddi durumu benim icin onemli olmali mi sizce

Benim konumu okursan anlarsın :)
Bence seni baya bi ilgilendirmeli . Benim eşimin anne babası ayrı eşimin 2 erkek akrdeşi var evliliğimizin ilk 6 ayı kardeşleride anneside çalışmadı bizim evin kirası faturaları vs. si yetmezmiş gibi bir de onlarınkini ödedik . Annesi sürekli para istiyor . O yüzden bu konuları gözetlemelisiniz . Ailesi sürekli para istiyorsa durum vahim

Tabi ki önemli. Sonra para istiyorlar siz huzursuz oluyorsunuz. Bize beş kuruş katkıları olmadı eşya ve düğün masrafında. Buna rağmen karşı taraf yüzsüz olduğu için 5 bin civarı para istediler bir yıl boyunca. Üç yüz bes yüz derken... En güzel günlerimizde bunlar için birbirimizi yedik yemeye de devam ediyoruz. Ben çalıştığım için zoruma gidiyor onlara yedireyim diye okutmadı beni ailem. Benimkilerin durumu da iyi değil ama babam emekli olmuyor çalışıyor hala. Onun ki erkenden emekli olmuş yiyip içip bi yerini büyütüyo evde. Benimkiler Benden asla istemezler. Erkek ailesinde bi yüzsüzlük oluyo çift maaşsın vermek zorundasın gibi.

bencede onemli yaa...mumkunse en az herkes kendi yaginda kavrulsun gitsin..sizin onlardan birsey beklemeniz gerekmez..onlarinda sizden beklentisi olmasa iyi olur..yoksa bunlar hep aile icin huzursuzluk...sonra birde bastan yok su adeti yerine getirmedi bunu yapmadilar..ve icinize atacaginiz yapilamayacak onca sey..gerci bu baya ince bi konu..ne de olsa yapmayacak olan zenginde olsa fakirde olsa yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…