Merhabalar bir derdimi anlatmak ve akıl almak istiyorum çok uzatmayacağım ben nişanlıyım ve nişanlım her şeyi kendisi yapacak ailesinden hiç bir destek yok bir bilezik felan takmayacaklar bana her neyse bu çok ayrı bir konu nişanlımın ablası benim nişanımda burnumdan getirdi arkadaşlarıma ayrı laf soktu bana ayrı laf soktu en güzel günümü zehir etti bizim aramız çok iyiydi ve şaşırdım böyle yapmasına sonrasında ben çok muhatap olmadım bana instagramdan laf sokucu sözler paylaşmalar nişanlımın geçmişi olan birisiyle fotoğraflar paylaşmalar geçmişi olmadan önce de arkadaşıydı ama benim sinir olduğumu biliyor gizleyebilir kasıtlı yapılan bir şey ve sonrasında da bana ve nişanlıma çok fazla zararı oldu maddi açıdan benim ailem destek çıktı nişanlıma şimdi de nişanlım resmen yalakalığını yapıyor oğlu sünnet olacakmış ona çeyrek takacakmış evimiz tutuklacak eşya alacak oğlunun sünnetine denk getiriyoruz ki farklı şehirlerdeyiz bende orda olabileyim bana söylemese de açık açık böyle yapmaya çalışıyor ablasına yalaka yalaka konuşuyor yanımda aşırı aşırı sinirim bozuldu bana yapılan muameleleri normalde asla ailem kabul etmez değer görmememi vs ama nasip olunca ağız dil mi bağlanıyor bilemiyorum her neyse işte bu son zamanlarda olan bu tarz şeyler çok canımı sıkmaya başladı dini nikahlı da evliyiz ayrıca ne yapacağımı bilmiyorum