- 9 Ağustos 2016
- 4.345
- 6.546
- 36
- Konu Sahibi kafasikarisikbikiz
Benim genç, eli yüzü düzgün Dr bir çocuğum olsa böyle değer görmeyeceği ayan beyan ortada olan bir evlilik yapmasını istemezdim.Merhabalar.Severek isteyerek nişanlanmış ama nişan sürecinde maalesef farklı sebeplerden kafası karışmış birisi olarak yazıyorum buraya.Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.Ben 26 yaşında bir hekimim.Nişanlım ise özel sektörde iyi denilebilecek bi pozisyonda müdür olarak çalışan birisi.Ancak muhtemelen ben ondan hep daha fazla kazanacağım.5 yıldır birlikteyiz.Çok severek isteyerek nişanlandık ama maalesef memleket ve kültür farkından dolayı nişan sürecinde bazı uyuşmazlıklar oldu.Ve böylelikle bazı şeyler benim gözüme batmaya başladı.Benim isteklerim hep nişanlıma ve ailesine(ailesinin nişanlıma pek desteği de yok birçok şeyi nişanlım halletmeye çalışıyor) fazla gelmeye başladı ki büyüdüğüm kültüre göre gerçekten az şey istedim.Ben orta yolu bulmak için bazı isteklerimden vazgeçmeme rağmen karşı tarafa fazla geldi hep bi şeyler.Bu da benim hevesimi kırdı ister istemez ve mutsuz olmaya başladım.Maddi konuları bi tarafa bırakırsak ailesi manevi olarak da bu dönemde ne beni ne ailemi doğru düzgün arayıp sormadılar benim kariyerimdeki önemli bi adımda bile aramadılar.nişan için ne yapılacak düğün için ne yapılacak diye usülen bile sormadılar.Çevremde gördüğüm maddi manevi ilgili çekip çeviren aileleri gördükçe de kötü insanlar olmamalarına rağmen nişanlımın ailesinden soğudum.Eli yüzü düzgün doktor genç bir kızsın iyi bi ailen var daha iyi görgülü daha aktif bi aileyi hakediyorsun diye düşünmeye başladım.Daha farklı bi ailesi olsun isterdim.Evlenirsek nişanlımın işinden dolayı ömür boyu ailemden uzakta yaşamak zorunda kalacağım ve onun ailesine yakın olacağız muhtemelen.Hem ailemden uzakta olacak olmaktan hem de nişanlımın ailesinden soğumuş olmamdan bu durum da beni mutlu etmiyor.Nişanlım gerçekten beni çok seven çok iyi bana her konuda destek olan bir insan ama sevmek bu aşamada yeterli mi emin değilim.Kalbim evet diyor ama aklım onaylamıyor gibi bu evliliği çok arada kaldım.Yorumlarınızı bekliyorum.