Boşanma Sonrası

Meselelere nereden bakıldığı önemli . Birincisi evlenip ayrılmak bence önemsiz amanda yaptım sonra da ayrıldım gibi birşey değil . Bu seks yapmıştir kesinden bahsetmiyorum bu arada ama bu kadar ciddiyetsiz bir olay değil . Evet kadın veya erkek boşanmış biriyse ya neden boşanmış ne olmuşta ayrılmış ben bunu sorgularım. Kardeşim yeni nisanlandi mesela adam evlenmis ayrılmış olsa merak ederim sebep ne doğru mu söylüyor ?

Bunu neden söylüyorum biliyor musunuz tayin için evlenilmez. Bundan sonra bir karar alirken bu karar mantıklı mı diye düşünün . Hiç buradaki kadınlar gibi bakamayacagim ben çünkü realist değil . Büyük kararlar alırken kendinizi garantiye alın. Emin olmadan bir şeyler yapm

Aydınlatırim tabi ki aynı evde yaşamaya karar verdiğiniz insanla bir evlilik yapılır . Çünkü böyle bir durumda evlenmiş boşanmış sayılırsınız . Insanlar neden evlenir devlet ve topluluk önünde eş olduğunu herkese duyurmak için değil mi? Önemli birşey yani bağlayıcılığı var. Evlenmeyi sadece sekse bağlamak garip olan . Zaten evlenmişsin konu sahibi bir yankı duyuyor . Kendisi bu konuyu takmasa ya evlendiği sevdiği adamla seks yapardı ya da ona bu söylenenleri takmazdi .

Oysa benim takıldığım konu apayrı . Bir insan evlenme gibi büyük bir karar alıyor ve sonra ayrılıyorsa bunun nedenini merak ederim . Hayatını biriyle birleştirmek insan da bunu bence merak etmeli .
Aynı evde yaşamaya karar verdiğim insanla nikah yaptim ve o süreçte terkedildim

Aynı evde yaşamaya karar verdiğim insanla nikah yaptim ve o süreçte terkedildim
Yaşadığınızin sorumlulugunu almayı öğrenin öncelikle . Sevdim evlendim de demişsiniz . Kim gelip sizin yüzünüze ailesi artık seni istemez diyebiliyor? Hayata yanlış yerinden bakıyorsunuz . Arkasında durun kararinizin . Bu konudan bahsederken cekinirseniz insanlar bunun sizin ayibiniz olduğunu düşünür. Oysa siz ben evlendim anlasamadim boşandım diye karşınızdakine söylersiniz zaten karşıdaki böyle düşüncelere sahipse evlenmeyin .

Burada yazılan gibi hiç önemsemez diye birşey de yok dürüst olacak olursak . Çünkü bir evlilik kararı alabilmek önemlidir . Bu sebeple dedim keşke yapmasaydiniz diye. Bu hayattaki en önemli şey değil bu arada . Ama önemsiz küçük bir ayrıntı da değil. Çevrenizin saçma sözlerine izin vermeyin insanlar sizinle böyle konuşamamali

Yaşadığınızin sorumlulugunu almayı öğrenin öncelikle . Sevdim evlendim de demişsiniz . Kim gelip sizin yüzünüze ailesi artık seni istemez diyebiliyor? Hayata yanlış yerinden bakıyorsunuz . Arkasında durun kararinizin . Bu konudan bahsederken cekinirseniz insanlar bunun sizin ayibiniz olduğunu düşünür. Oysa siz ben evlendim anlasamadim boşandım diye karşınızdakine söylersiniz zaten karşıdaki böyle düşüncelere sahipse evlenmeyin .

Burada yazılan gibi hiç önemsemez diye birşey de yok dürüst olacak olursak . Çünkü bir evlilik kararı alabilmek önemlidir . Bu sebeple dedim keşke yapmasaydiniz diye. Bu hayattaki en önemli şey değil bu arada . Ama önemsiz küçük bir ayrıntı da değil. Çevrenizin saçma sözlerine izin vermeyin insanlar sizinle böyle konuşamamali
Diyenler en yakınlarım.. o ne olacak peki

Diyenler en yakınlarım.. o ne olacak peki
En yakınlarınıza daha kolay tepki verin . Sizinle insanlar böyle konuşamamali . Siz evlendiginiz için istenmeyecek birşey misiniz? Size böyle sadece can acitmak için konuşmalar yapan insanlara bence birde dışardan bakın . Umarım bir daha verdiğiniz karar size mutluluk getirir . Ayrıca dediğimi yanlış anlamayın sizin için söylüyorum. Burada konuşulan kadar basit değil evlenip boşanmak tabi ki karşınıza çıkan insan neden olduğunu sorgulayacaktir. Bu demek değil ki siz artık değer kaybettiniz . Siz bu sözlerden etkileniyorsaniz içten içe bu düşünceye sahipsiniz . Bu da gösteriyor ki yaptığınız evlilikten de çok emin değilfiniz . Demek istediğimi anlatabiliyor muyum . Bir daha gerçekten emin olduğunuz kararlar alın .

Aydınlatırim tabi ki aynı evde yaşamaya karar verdiğiniz insanla bir evlilik yapılır . Çünkü böyle bir durumda evlenmiş boşanmış sayılırsınız . Insanlar neden evlenir devlet ve topluluk önünde eş olduğunu herkese duyurmak için değil mi? Önemli birşey yani bağlayıcılığı var. Evlenmeyi sadece sekse bağlamak garip olan . Zaten evlenmişsin konu sahibi bir yankı duyuyor . Kendisi bu konuyu takmasa ya evlendiği sevdiği adamla seks yapardı ya da ona bu söylenenleri takmazdi .

Oysa benim takıldığım konu apayrı . Bir insan evlenme gibi büyük bir karar alıyor ve sonra ayrılıyorsa bunun nedenini merak ederim . Hayatını biriyle birleştirmek insan da bunu bence merak etmeli .
Sen anlamazsın diyelim o zaman . Konu sahibi tayin isteyip aynı şehirde yaşamak için nikah yapmış zaten hani başka şehirden gelip aynı evde nikahsiz yaşamamak için baktığın yer çok saçma bir kere . Zaten kimse evlendiğini gizle demiyor yani senin mantığınla bakacak olursak boşanan herkes büyük zan altında e bekar olup sevgilisi ile de ayrılan var onu neden etmiyorsun bazı insanlar evli gibi yaşar sonra da hiç öyle bisey olmamış gibi gider evlenir. Bak ben hiçbirini kinamam ama sen bosananlara kınar gibi bakıyorsun

Sen anlamazsın diyelim o zaman . Konu sahibi tayin isteyip aynı şehirde yaşamak için nikah yapmış zaten hani başka şehirden gelip aynı evde nikahsiz yaşamamak için baktığın yer çok saçma bir kere . Zaten kimse evlendiğini gizle demiyor yani senin mantığınla bakacak olursak boşanan herkes büyük zan altında e bekar olup sevgilisi ile de ayrılan var onu neden etmiyorsun bazı insanlar evli gibi yaşar sonra da hiç öyle bisey olmamış gibi gider evlenir. Bak ben hiçbirini kinamam ama sen bosananlara kınar gibi bakıyorsun
Sana şu üslupla laf anlatmak imkansız . Sende anlamazsın diyelim en iyisi .

Siz tekrardan bir evlilik yapmak istediğinizde onu isteyecekmisiniz yeni eşi bu sefer doğru kararla doğru insanla buna bakın inanın elmas yok bunların ne erkeğinde ne ailesinde.Kanuniye eş seçiyorlar sanırsın yeni bir veliaht soyu türeyecek aman beğenmeyen almasın şımarık kadir bilmez oğullarına dert sanki der geçerim

Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor.

Selamlarımı ilet lütfen ! 3.kocamı aldım. 3.turdayım bacım. Kocamın ilk evliliği. Daha önce başından söz nişan da geçmemiş.

2 kuzenim de 2.evliliklerini yaptı. 2 si de kız ve onların da kocalarının ilk evlilikleri :))

Sence ? :)

Merhaba. Ben yeni boşandım. Nişanlımla farkli sehirlerdeydik, tayin girmek için nikah yaptik, o süreçte ayrıldık ve bosandim.. simdi evlenip ayrilmis gibi oldum. Cevrem artık sen biriyle yeniden evlenmek istesen de onun ailesi seni istemez diyor. Haklılar mı :KK43:
Nişanlıydınız madem niye boşandınız anlamadım??

X