Meselelere nereden bakıldığı önemli . Birincisi evlenip ayrılmak bence önemsiz amanda yaptım sonra da ayrıldım gibi birşey değil . Bu seks yapmıştir kesinden bahsetmiyorum bu arada ama bu kadar ciddiyetsiz bir olay değil . Evet kadın veya erkek boşanmış biriyse ya neden boşanmış ne olmuşta ayrılmış ben bunu sorgularım. Kardeşim yeni nisanlandi mesela adam evlenmis ayrılmış olsa merak ederim sebep ne doğru mu söylüyor ?
Bunu neden söylüyorum biliyor musunuz tayin için evlenilmez. Bundan sonra bir karar alirken bu karar mantıklı mı diye düşünün . Hiç buradaki kadınlar gibi bakamayacagim ben çünkü realist değil . Büyük kararlar alırken kendinizi garantiye alın. Emin olmadan bir şeyler yapm
Aynı evde yaşamaya karar verdiğim insanla nikah yaptim ve o süreçte terkedildimAydınlatırim tabi ki aynı evde yaşamaya karar verdiğiniz insanla bir evlilik yapılır . Çünkü böyle bir durumda evlenmiş boşanmış sayılırsınız . Insanlar neden evlenir devlet ve topluluk önünde eş olduğunu herkese duyurmak için değil mi? Önemli birşey yani bağlayıcılığı var. Evlenmeyi sadece sekse bağlamak garip olan . Zaten evlenmişsin konu sahibi bir yankı duyuyor . Kendisi bu konuyu takmasa ya evlendiği sevdiği adamla seks yapardı ya da ona bu söylenenleri takmazdi .
Oysa benim takıldığım konu apayrı . Bir insan evlenme gibi büyük bir karar alıyor ve sonra ayrılıyorsa bunun nedenini merak ederim . Hayatını biriyle birleştirmek insan da bunu bence merak etmeli .