Bence çıkar daha önce sevgiliniz oldu mu bilmiyorum ama sevgiyi ilk bu kişide gördüyseniz daha iyisinin olmayacağını düşünebilirsiniz. Benim de kv de sizin anlattığınız gibi yani doğru düzgün hiçbir şey görmemiş diyebilirim ama beni öyle bir el üstünde tutar ki kendi kızları bile kıskanır. Sırf ben mutlu olayım diye benim istediğim yemekleri yapar benim istediğim yere gidilir vs. Bu insanın içinden gelmeli görmekle alakalı değil. Ha benim de kayınbabam benle asla muhattap olmaz evleneli 1 yılı geçti elini hiç opmedim öpmeyi bırak hiç konuşmadım bile, benim ailem de çok samimidir babam çok konuşandir felan o yüzden k.babam bize çok garip gelmişti, 1 yılı geçti evleneli ve iki ailede yakın oturuyoruz ama iki aile bir araya hiç gelmedi, bu bizim için büyük problem olmadı hiçbir zaman. Ama kv daha etkili oluyor işte. O da kotu olsa belki bende zorlanacaktim. Tamamen sizin karakterinizle alakalı bir durum ben aileleri hiç umursamam eşim iyi olsun yeter de diyebilirsiniz yok ben yaptıkları en ufak bir şeye bile takılırım evliligime yansıtırim da diyebilirsiniz. Ama ben bütün bunlardan daha çok sizin iç dünyanızda nişanlınızı kendinize layık görmediğinizi hissediyorum bu da zaten ayrılık için en iyi neden. Ne kendine ne ona bu aşağılamayı yapma bence. Gerçekten objektif bir şekilde olaya yaklaş, ondan güzel sevgi görüyor olabilirsin şuan için. Ama ilerde evlenince böyle olmayacak o zaman o sevgi de ise yaramaz ve seni içten içe kemiren bir dengezlik olacak eşini küçük görmeler vs.