- 20 Ocak 2015
- 9.299
- 13.096
- 40
-
- Konu Sahibi sanayitostu
İnançsız da olsa birliktelik sonrası teri kokuyu vücuda yapışan sıvıları atmak için insan yine duş alır. Benim için boşanma sebebi bu. Midem kalktıya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Çevredekiler alsaydı şayet, konu;kocamın arka taraf kokusu değil de sevgilimin arka taraf kokusu olurduBen de kokulara aşırı hassas biriyim ve acaba çevredekiler de hissediyor mu diye içim içimi yiyor
Hsjsjsjsjdj yorum nirvanaAcaba fantezi ayağına adamı fosur fosur siz mi yikasaniz.
Yıkamıyormuş. İnançsızmış. Temizlik imandan geldiği için kabullenmiyormuş. Madem temizlik imandan pis gezerim yine de iman etmem diyormuş.yıkamıyor mu orayı malum işten sonra
teşekkür ederim yapıcı yorumunuz için. Ben de bu aksam konusacağım . Burda konu bana kadar gelmişBenim esim cok terliyordu hemen uyardim rollununu cok daha kuvvetli aldim gomleklerinin hepsini 100de100 pamuklu urunle degistirdim polyester iceriklileri attim is yerinde baskasi diyemez benden duy dedim. Bir ara dişi çürümüş agiz kokusu aldim hassasiyetim olduğu icin daha basindayken alirim kokulari hemen ondada uyardim disciye gitti dis tedavisi oldu. Siz esiniz uyarmaniz lazim eşler boyle seyler icin birbirine kusmez ki alinmaz da
Bu Müslümanlıkla değil insanlıkla ilgili bir şey. 4-5 günde bir duş almak nedir ya? Siz de şaka gibisiniz. Götü kokan adamla zorla sevişmek için cam pencere açıyorsunuz. Şurada okuduğum en cringe şeylerden biri. Çok şükür bugün de başkası adına utandık.ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
İnançtan dolayı değil insan terlediği için zaten duş almalı.ya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
alıyorlar canım hatta taharet musluğu ayrı bir şekilde yapılı avrupada.Ya Avrupalialr taharet almıyor yani wclerinde taharet musluğu yok. Onlar silip kalkinca kokmuyor mu acaba
5 günde bir yikaniyorsa kokar tabi özellikle şu sıcaklarda hergun duş almalı iş yerinde ki insanlarada yazık sizin aldığınız kokuyu onlarda alıyordur.çok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
Dibini koklamak önemli tabiKoklamadan mı evlendiniz?
Yani Müslümanlıktan değil de üzerinin yapış yapış kalmaması için en azından yıkanmalı insanya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan
Canım adam keyfi yere duş almıyor. Empatilik bir durum kalmış mı? Şunun onda birini kadın yapsa herifler empati yaparak mi söylerler hiç sanmam. Birlikte olmak için cam açma durumuna gelmişsin kokudan sana yazık değil mi?sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normaldeo zamanlar yoktu ya da çok uzun süre geçiyormiyoruz kafede orda burda diye belki de farkedemedim. eşim çok alıngan burdaki bir çok yorum empatiden yoksun
sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normaldeo zamanlar yoktu ya da çok uzun süre geçiyormiyoruz kafede orda burda diye belki de farkedemedim. eşim çok alıngan burdaki bir çok yorum empatiden yoksun
Kurulamıyor mi ? Açık açık söyleyeceksiniz günlük gerekirse sabah akşam iki kez duş alacak.asiri terliyordur.merhaba kızlar
Kocamla 1 senedir evliyiz ve çok iyi bir mesleğe sahip (memur) ancak kişisel bakımlarını oldukça aksatıyorBir memur nasıl böyle olabilir bilmiyorum ama kendisinden çok yoğun arka taraf kokusu geliyor
Uyarmaya çalışıyorum ama nasıl söylenir böyle bi şey bilmiyorum. Ben de kokulara aşırı hassas biriyim ve acaba çevredekiler de hissediyor mu diye içim içimi yiyor evden çıkmak bile istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım ?