- 27 Şubat 2012
- 14.002
- 23.352
- Konu Sahibi sanayitostu
Hah ben de öyle sandın iştekonu başlığını arka taraf korkusu diye okumam peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah ben de öyle sandın iştekonu başlığını arka taraf korkusu diye okumam peki
Y’a nereye çıkacağıdı dötten gelen kokuBence taharete önem vermiyor. Doğru mu yazdım şu kelimeyi. Tünelin ucu bok kokusuna çıktı haklısın aşkım
ya ne gönlü allah aşkına, insan 4 5 gün yıkanmazsa kokarcadan beter olur. ona da gönlü kırılmasın bi zahmet yahu rezil ederim adamıKarısı kocasının gönlünü kırmak istemiyormuş, Allah iş arkadaşlarına, kendisiyle birarada bulunmak zorunda olanlara sabır versin. Çok zor bu insanlarla aynı ortamlarda vakit geçirmek zorunda kalmak.
o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.
Bugün niye bu kadar haklısın sana sinir oldum haberin olsunduY’a nereye çıkacağıdı dötten gelen koku
Kendisi de çok temiz bir insan değil bence kusura bakmasın öyle olsa gönül falan dinlemez elbet. O da bahanesi olmuş.ya ne gönlü allah aşkına, insan 4 5 gün yıkanmazsa kokarcadan beter olur. ona da gönlü kırılmasın bi zahmet yahu rezil ederim adamı
Kılını kesmiyor mu ?kızlar açıkçası kaka değil daha farklı bir koku nasıl tarif edilir inanın bilmiyorum.
benim bitane erkek arkadaşım vardı, ağzı kokuyor diye terk etmiştim, millet nelere katlanıyorKendisi de çok temiz bir insan değil bence kusura bakmasın öyle olsa gönül falan dinlemez elbet. O da bahanesi olmuş.
bacım bence onun polyesterle alakası yok adam yıkanmıyormuş 4 5 gün ama yine de sen bilirsinPolyester ağırlıklı mı giyiyor?
Konu göt kokusundan salyaya nasıl geldi yawKız bunun müslümanlıkla ne alakası var, o kadar salya vs oluyor insan, nasıl rahatsız olmuyor.
nasil sogumuyorsunuz adamdan valla pes. ben ter koksa soguyordum. igrencya açıkçası eşim müslüman değil yani inanmıyor o nedenle duş almaz birliktelikten sonra. Birlikte olacakken cam pencere açıyorum çaktırmadan