Kısmetim mi kapalı, sorun ne olabilir.O kadar yoruldum ki, depresyona girmek üzereyim. Gizemli bir konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Online ya da yüz yüze farketmez, ayağımı pointe alamadığım için ders vermem çok zor. En azından öğrencilere haksızlık olur, önce benim nasıl yaptıgımı görmeleri gerek

Herşeyi bu kadar kafanıza takıyorsanız bu hayat sizin için epey zorlayıcı demektir zaten halihazırda.
Burada farklı dinlerden,farklı inançlara sahip,farklı kültürlerden gelen bir çok farklı kadın var,haliyle farklı farklı yorumlar yapılıyor/yapılacak. Onu dediniz ama ben öyle değilim,bunu dediniz ama yanlış anladınız diyerek ne elde etmeyi amacladınız bilmiyorum ama forumun amacı bu zaten,işinize gelen,aklınıza yatan cevapları alıp geri kalanları kulakardı edebilirsiniz/etmelisiniz zira kimse sizin istediğiniz cevapları vermek zorunda değil,istesekte veremeyiz zaten mümkün değil.
Konunuza yorumum,
Çevreniz ile ilişkilerinizde de bu kadar yorucu iseniz sorunu çooook uzaklarda,enerjide,doğa üstü durumlarda,astroloji de ne bileyim nazarda,ah almakta falan aramayın boşuna zira sorunun kendisi bizzat sizmişsiniz gibi duruyor buradan bakınca.
Selametle.
ekşi sözlükte, burası için, uzun zamandır üye olup forumun agası gibi takılan devamlı ters yorum atanlar var demişlerdi. Doğruymuş.Dediginiz gibi, tanımadığınız biri bir soru soruyor, size saçma gelebilir anlarım. Ama bu kadar uzun methiyeler dizmek , üst üste yorumlar atıp üst perdeden konuşmak.Tanımadıgınız birini suçlamak vs bence papatya çayı içmeniz gereken konular var. Ben, bana gelen özel mesajlardan kimlerin
Herşeyi bu kadar kafanıza takıyorsanız ,insanlara sürekli kendinizi ispat etmeye çabalıyorsanız ,bu hayat sizin için ve tabi çevreniz için epey zorlayıcı demektir zaten halihazırda.
Burada farklı dinlerden,farklı inançlara sahip,farklı kültürlerden gelen bir çok farklı kadın var,haliyle farklı farklı yorumlar yapılıyor/yapılacak. Onu dediniz ama ben öyle değilim,bunu dediniz ama yanlış anladınız diyerek ne elde etmeyi amacladınız bilmiyorum ama forumun amacı bu zaten,işinize gelen,aklınıza yatan cevapları alıp geri kalanları kulakardı edebilirsiniz/etmelisiniz zira kimse sizin istediğiniz cevapları vermek zorunda değil,istesekte veremeyiz zaten mümkün değil.
Konunuza yorumum,
Çevreniz ile ilişkilerinizde de bu kadar yorucu iseniz sorunu çooook uzaklarda,enerjide,doğa üstü durumlarda,astroloji de ne bileyim nazarda,ah almakta falan aramayın boşuna zira sorunun kendisi bizzat sizmişsiniz gibi duruyor buradan bakınca.
Selametle.

Herşeyi bu kadar kafanıza takıyorsanız ,insanlara sürekli kendinizi ispat etmeye çabalıyorsanız ,bu hayat sizin için ve tabi çevreniz için epey zorlayıcı demektir zaten halihazırda.
Konunuza yorumum,
Selametle.
Bence siz, buralarda pro üye olup bu kadar kafa yoracagınıza gidin bir psikoloji falan okuyun ya :) Pro üye ne demek ? Tüm vaktiniz burada.Ben bu soruyu açmak için geldim bir süre sonra girip bakmayacağım bile. Açıkçası sizi tanımıyorum. Ve ne düşündüğünüz zerre umrumda degil. İçimi dökmek için yanlış yer seçmiş olabilirim.Ki aldığım özel mesajlar ile güzel bir kaç insan da tanıdım.
İstediğiniz kadar yorum yapın, yaptırın :)
Tatmin edin kendinizi.Zira kendinizi önemli hissedebileceginiz, yan yana dahi gelemeyeceğiniz kişilerle üst perdeden konuşacağınız tek yer burası :) Sıkıldıkça bunaldıkça girin yazın yorum.İçinizi dökün. Arada bir papatya çayı da içmeyi ihmal etmeyin ama :)

Arkadasiniz tatile yaniniza gelecegini soylediginde “aa cok sasirdim, cok mutlu oldum. Ne zaman geliyorsun?” gibi memnuniyetinizi belli ettiniz, degil mi?

Konu sahibi 2 ayrı terapiste gittim yazmışsınız ama burda üyeler etkili iletişimle ilgili çok olağan şeyleri söyleyince “aa evet öyle olabilir” demişsiniz. Ben terapiste gittiğinize de inanmıyorum. Bence bale eğitiminiz bile yok. Yaralayıcı yorum yapmayanlara bile kendinizce kısmetsiz kalın da görün diye beddua etmişsiniz.

ekşi sözlükte, burası için, uzun zamandır üye olup forumun agası gibi takılan devamlı ters yorum atanlar var demişlerdi. Doğruymuş.Dediginiz gibi, tanımadığınız biri bir soru soruyor, size saçma gelebilir anlarım. Ama bu kadar uzun methiyeler dizmek , üst üste yorumlar atıp üst perdeden konuşmak.Tanımadıgınız birini suçlamak vs bence papatya çayı içmeniz gereken konular var. Ben, bana gelen özel mesajlardan kimlerin

Bence siz, buralarda pro üye olup bu kadar kafa yoracagınıza gidin bir psikoloji falan okuyun ya :) Pro üye ne demek ? Tüm vaktiniz burada.Ben bu soruyu açmak için geldim bir süre sonra girip bakmayacağım bile. Açıkçası sizi tanımıyorum. Ve ne düşündüğünüz zerre umrumda degil. İçimi dökmek için yanlış yer seçmiş olabilirim.Ki aldığım özel mesajlar ile güzel bir kaç insan da tanıdım.
Tatmin edin kendinizi.Zira kendinizi önemli hissedebileceginiz, yan yana dahi gelemeyeceğiniz kişilerle üst perdeden konuşacağınız tek yer burası :) Sıkıldıkça bunaldıkça girin yazın yorum.İçinizi dökün. Arada bir papatya çayı da içmeyi ihmal etmeyin ama :)
Üst perdeden konuşmamış ki.

Konu sahibi 2 ayrı terapiste gittim yazmışsınız ama burda üyeler etkili iletişimle ilgili çok olağan şeyleri söyleyince “aa evet öyle olabilir” demişsiniz. Ben terapiste gittiğinize de inanmıyorum. Bence bale eğitiminiz bile yok. Yaralayıcı yorum yapmayanlara bile kendinizce kısmetsiz kalın da görün diye beddua etmişsiniz.
Kız niye yalan söylesin?

Zamanı gelmemiştir burda kadere inanırım ve birşeyi bu manada istedikçe onun kactigina inanırım Yogayi öneririm mistik alandaki düşünce frekans yogasina.Bende blokajlara inanıyorum yada katmaya toksik düşüncelerin sistemden atılması gerekli.Tek boynuzlu at görelim mistik anlamda değil ama .Kendimde denedigim olumlu sonuclarina bizzat şahit olduğum birşey bu .Meslek anlamında çok calisiriz ama ruhsal anlamda bazen bedenin spor ihtiyaci gibi fikirlerimizi düzenlemeye kendimizi açmaya yaşadığımız olumsuzlukları kendimizden arındırmaya ihtiyacımız var.Duada güzeldir kendini dinlemekte.Bir yerde tıkalı olanı açmanız dileğiyle.

Ben spiritüel konulara inanmıyorum ama evreni anlamak sadece akılla da mümkün olmayabilir. Siz deneyimlisiniz, orasını bilirsiniz.
Talihsizlikler herkesin başına gelir ama romantik ilişkilerde insanlar ya sosyal medyadan, uygulamalardan, iş yerinden, arkadaş vasıtasıyla veya spor vs. sayesinde tanışıyor. Sizin inşa ettiğiniz hayat bu açıdan dezavantajlı duruyor. Karşınıza az kişi çıktığı için de bitişler fazla aklınızı kurcalıyor. Karşınızdakilerin hayatı daha rahat akıyor ve savrulurken size değmiş olabilirler.
Ketum vs. olduğunuz için olmadığını sanmıyorum açıkçası. Sivil toplum örgütlerine vs. üye olabilirsiniz. Topluluk içinde ve amaç için olduğu için daha kolay bağlar kurulabiliyor. Dans konusunda da bilgilisiniz çocuklara falan da yararınız dokunur. Kaygılandıkça bu hislere daha çok gömülüyor insan.

Neyi tutarsız mesela terapiste gittiğine mi balerin olduğuna mı inanmadın yoksa ikisi birden mi ?
İki terapist değiştirdim diyip insanlar belki de flörtleşirken mesafeli duruyorsun dediğinde aaa öyle olabilir diyip kendini yeni tanımaya başlıyormuş gibi davrandığından diye belirttim ama okumamışsınız

İki terapist değiştirdim diyip insanlar belki de flörtleşirken mesafeli duruyorsun dediğinde aaa öyle olabilir diyip kendini yeni tanımaya başlıyormuş gibi davrandığından diye belirttim ama okumamışsınız
Hiç bişey belirtmemişsin sadece tutarsız yazmışsın ve herkese de okumamışsın yazıyorsun ikincisi bu yargıya varman için terapist psikolog filan olman gerekir kendine göre bir çıkarım yapmışsın burda kızın zaten pskolojisi bozuk kendisi de bunu ifade etmiş neyi irdeledin ki bilirkişi gibi ayrıca inansan ne olur inanmasan ne olur kız derdini yazmış konu da terapi alması balerin olması değil anlayalım çözüm bulalım diye detay vermiş durumu ile ilgili yok tutarsız yok yalan yardımcı olabileceğin bir fikrin yoksa yazma geç bu kadar basit

27 yaşındayım. 2018 senesine kadar hareketli bir hayatım oldu.Konservatuvarda okudum. Çevresi geniş sevilen biriydim.Sonra mezun oldum vs oraları geçiyorum.
Her şey ters gitmeye başladı 2018 ' de. Başlarda önemsemedim. Arkadaşlarım ile koptuk çoğu başka şehire / ülkeye taşındı.Bir kısmı evlendi derken iletişimde değiliz. Bale okudum, ayağımdan sakatlandıgım için mesleğimi icra edemiyorum. Ailem ile yaşıyorum.Aileminde çevresinde pek kimse kalmadı eskiden evimize gelen çok olurdu.Onlarda gitti uzaklaştık kavgasız sebepsiz.
Neredeyse hiç arkadaşım yok. Evlilik çağıma geldim bende istiyorum biri olsun ama yok.
Spora gidiyorum ( hafif olcak şekilde ) seramik kursu , resim kursu vs gibi bir sürü kursa gittim asla eve kapanan biri degilim. Kursta tanışıyorum ama arkadaşlıklar kurs sınırları içerisinde kalıyor. Dışarıya gitmiyor. ve Kurs bitince yine yalnız kalıyorum.

Özel hayatım ise yok. Asla çirkin biri degilim, alımlı biriyimdir. 2 Sene önce bir erkek ile flört dönemim oldu üstelik 8 senelik tanışıklığımız vardı her şey harika giderken en ufak sorun bile yokken birden çekti gitti.Hayırlısı degilmiş dedim.
7 ay önce biri ile tanıştım üstelik ailecek tanıdığımız birinin oğlu , onunlada 2-3 ay sürdü birden muhabbeti kesti.Düşünün çocuğun benimle muhabbeti yok , babası ile babam emlakçı ve ortaklar her gün beraberler.

Kimle tanışsam ( erkek ) muhabbeti kesiyor. Geçen haftalarda doğum günümde kutlayan olmadı.
Pes etmedim, yoga yaptım, pozitif düşündüm.Olumlama vs yaptım hep ama hiç bir zaman kapanan kapıların yerine başkası açılmadı.
Artık ne gideceğim kurs kaldı ne bir şey. Çalış işe gir demeyin, evden çalışıyorum zaten İngilizce dersleri veriyorum .

Biri bir şey mi yaptı , eskiden bana takıntılı olan bir erkek oldu o mu bir şey yaptı anlamıyorum .Normalde böyle şeyler düşünen biride degildim.Bu hale geldim. Bir insanın hiç mi işi rast gitmez ? Neden böyle anlayamıyorum .

İşin ilginç kısmı şu, hep Mart ayında bir başlangıç oluyor '' benim kontrolüm dışında '' bir giriyor hayatıma. Haziranda veya Temmuzda bitiyor. Bu 5. aynı durum.

Minik bir düzenleme:

Çok fazla kişi ilgilenmiş bu konu ile.Vaktini ayırıp iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Fakat bazılarınız, '' konservatuvar mezunu bir balerin , nasıl olurda bu saçmalıklara inanır .. '' tarzı bir çıkış yapmış sarkastik bir biçimde.
Burada yazılanlarda, herhangi bir dini ima yok.Yaşadıgım ve anlamlandıramadıgım bir durumu hem iç dökme hem fikir alma amacı ile yazdım.
Bazıları yorumlarda '' çekim yasası, manifest, enerji, nazar, vs gibi alt konulardan '' bahsedince kendi fikrimi vs yorumlara yazdım.
Bazıları '' senin gibi eğitimli biri nasıl bunlara inanır ... '' Demeye başlamış.

İnsanları neden salt modern salt cahil şeklinde kategorize ediyorsunuz ?
Eğitimli biri olmuş olmam, inancımı değiştirir mi ? Ya da bu tarz şeylere (negatif enerji vs ) inanmak için cahil olmak mı gerekir ? Buna takılanlar olmuş ama tabulaştırıyorsunuz ... Dünyada açıklanamayan, bilim tarafından kanıt olmadıgı için , kanıtlanamayan ve bu sebeple bilime dahil olmayan bir sürü ilim var.
Hocaya gitmekten kastım ( ki bu benim amacım degil yorumlarda birine , ailemden biri bu fikri yöneltti dedim ) sırlar dünyasında ki gibi olanlar degil.
Ekşi sözlükte , bu konu ile alakalı bir kaç başlık var.En inananında en inanmayanına kadar açıklanamayan bir dizi olay gizem yaşayan insan var.
Vatikandan tutun, amerika da kaybolanların bulunması için medyumlara baş vuruna kadar bu konu uzar gider.
Kısmet açmak demek, negatif enerji vs gibi alt konuları olan bir sürü sebepten ötürü kişinin şans alanı daralır.Halk içinde kısmet denir, bazıları baht der, bazıları şans, bazıları çakra.

Terapiye gitmemi öneren '' atanamamış freudlar '' sizede şunları söylemek isterim.Yorum yapıp fikir belirtmek ile haddini aşmak arasında fark var.
Bir çok ülke gezmiş, kendini geliştirmiş biri olarak dar görüşlü degilim.Terapiye gitmem gerekirse giderim zaten. Hayatta bir çok olasılığa inanan, esnek bir insanım.
Bir kaç yorumu görüp konuyu başka yere çekmenizden, sıkıldım. Sizde benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, Denize düşen yılana sarılır misali, oradan oraya savrulur çözüm arardınız.
Lütfen aynı yorumu yapıp durmayın artık.Kötü niyetiniz yok biliyorum fakat, siz benim yaşadıklarımı yaşayın, ondan sonra beni güzel sanatları bitirmiş bir balerin olarak bu konular hakkında düşünmekten eleştirin .
Kınamayın ki başınıza gelmesin, iyi niyet ile yazıyorum,İyi günler.

Son Edit: Burayı okuyup , mesaj atanlara öncelikle teşekkür ederim.Aynı şeyleri yaşadıgımı bilmek rahatlattı. Beklediğimden çok daha fazla mesaj geldi.

Onun dışında bazı kullanıcılar burayı tamamen kişisel algılayıp konuyu başka yerlere çektirip , kişisel haklara saldırarak yorum yapıyor ki buna kafayı takarsam , uğraşacağımıda, şikayetçi olmaktan çekinmeyecegimide belirtmek isterim :)
Çünkü bazı yorumlar hakaret barındırıyor ..Hakaret demek illa küfür etmek demek degildir.Kişisel değerlere, ve kişiliğe yönelik alaycı veya saldırgan yorumlarda birer hakarettir. İlk defa burada kendi dini inancım ile ilgili eleştiri aldım küçümseyici yorumlara denk geldim.

Her ne kadar gülüp geçsemde, kişisel değerler ile dalga geçilmesinden, bir çeşit , bazı kullanıcı grupları tarafından topluca Mobbing yapılmaya, yazdığım bu sorun üzerinden bel altı vurmaya çalışanlar olsada , herkesin sabrı bir yere kadar.
Kendi hayatında mutsuz olup her dakikasını burada geçirenler , tabiki egolarını burada tatmin etmek isteyecekler. Ben bunu son kez yazıyorum, çünkü her hangi bir şekilde yapılan hiç bir yoruma bakmayacağım, girip takip etmeyeceğim.Buraya giriş yapmayacağım.
Ama olurda , bir gün, yine aynı kişiler tarafından yapılan yorumları okuduğum takdirde, gerekeni yapacagım.
Hassas durumda olan bir kişinin yazıları için bu kadar üstüne gitmek , hem yanlış hem etik degil. Kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmiyor.
Herkes eninde sonunda kalbinin ekmeğini yer. Gönlünüzde ki gibi bir hayat diliyorum.Teşekkürler.

Alıntı Yorumla
Şikayet Et Düzenle
Kendinizi müthiş güzel ifade ediyorsunuz. Öncelikle bu konuda takdir ederim.
Direkt konuya girmek isterim.
Sizinle aynı durumu yaşayan birini tanıyorum. Kendisi yengemin samimi arkadaşı olur. Ve sizin mevzunuza çok benziyor. Kendisi 75 doğumlu ve bekar. Güzel de bir kadın. Ama sizin gibi hep görüştükleri olumsuz olmuş. Ona da zamanında biri takmış kafayı. O istememiş. Ondan sonra görüştüğü herkesle hep olumsuz olmuş.
O da bir çok yola başvurmuş bu sorunu çözmek için ama ne yazık ki sonuç alamamış.
Umarım siz bir sonuç alırsınız. Cidden zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Tavsiye niteliğinde bir şey diyemiyorum.
Sadece diyeceğim şu ki bol bol zikir okuyun. Dua okuyun. Allah sizinle olsun.

Hiç bişey belirtmemişsin sadece tutarsız yazmışsın ve herkese de okumamışsın yazıyorsun ikincisi bu yargıya varman için terapist psikolog filan olman gerekir kendine göre bir çıkarım yapmışsın burda kızın zaten pskolojisi bozuk kendisi de bunu ifade etmiş neyi irdeledin ki bilirkişi gibi ayrıca inansan ne olur inanmasan ne olur kız derdini yazmış konu da terapi alması balerin olması değil anlayalım çözüm bulalım diye detay vermiş durumu ile ilgili yok tutarsız yok yalan yardımcı olabileceğin bir fikrin yoksa yazma geç bu kadar basit
Diğer yorumlarımı okumadınız hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Allah göz vermiş bir de yalanlıyor şakasınız cidden. Kıza büyüye inanma yazmışım beddua etmiş hayırdır siz de mi büyücü bedduacı kocasızlıktan ölen tayfadansınız

Kendinizi müthiş güzel ifade ediyorsunuz. Öncelikle bu konuda takdir ederim.
Direkt konuya girmek isterim.
Sizinle aynı durumu yaşayan birini tanıyorum. Kendisi yengemin samimi arkadaşı olur. Ve sizin mevzunuza çok benziyor. Kendisi 75 doğumlu ve bekar. Güzel de bir kadın. Ama sizin gibi hep görüştükleri olumsuz olmuş. Ona da zamanında biri takmış kafayı. O istememiş. Ondan sonra görüştüğü herkesle hep olumsuz olmuş.
O da bir çok yola başvurmuş bu sorunu çözmek için ama ne yazık ki sonuç alamamış.
Umarım siz bir sonuç alırsınız. Cidden zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Tavsiye niteliğinde bir şey diyemiyorum.
Sadece diyeceğim şu ki bol bol zikir okuyun. Dua okuyun. Allah sizinle olsun.
Nasıl yollara başvurmuş çözmek için

Diğer yorumlarımı okumadınız hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Allah göz vermiş bir de yalanlıyor şakasınız cidden. Kıza büyüye inanma yazmışım beddua etmiş hayırdır siz de mi büyücü bedduacı kocasızlıktan ölen tayfadansınız
Ah canım benim 6 yıl oldu ben evleneli bak bunu da bilemedin :)

Her kelimesine katıldığım yorum. Çünkü internet imkanı sosyal hayatta egosunu tatmin etme imkanı bulamayanlara o imkanı tanıyor. Sizi sosyal hayatımda tanımak isterdim. Dili kullanımınız bile boş biri olmadığınızı gösteriyor. Umarım hayatta her şey gönlünüzce olur. Güzel yollar açılsın diliyorum.

Kk kim konu açarsa açsın hareket ,alay edilme ,küçümseme yaşıyor bir toplu çeteler var birlikte hareket edip alay eden bunları direk kk atacaksın
çünkü dünyayı sadece kendi inandıkları şeyden ibaret sanıyorlar. O kadar sığ bir kafa ki bu koskoca evrenin sadece kendi algıları ile sınırlı olamayacağının bilincine ulaşamamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X