Annemden gelen nem kokusu

Çatlayın diye yazan olmadı zaten. Tekrar okudum da marifet diye de belirtmemisim. Biraz da gülmek istemisimdir belki,canım sıkkındır espriye vurasim gelmistir. Olamaz mı? Bir emoji üzerinden klavye delikanliligina bağlamak bu kadar gerekli mi? Karakterinize kırk bin kere maşallah ama büyük konuşmayın bu hayatta,yine de umarım olmaz ama hazır ola dikicem derken kendinizi bir anda nasıl olduğunu hiç anlamadan hazır olda bulabilirsiniz.
Emin ol büyük konuşmuyorum eşin gibiler benim karşımda “ pişmanım “ dışında başka cümle edemezler. Büyük konuşmuyorum olanı söylüyorum. Benim karşıma gelen toplum düşmanı, kavgaya meyilli şerefsizler ( eşin gibi ) genelde süt dökmüş kediye dönerler. Biz de elimizden geldiği kadar ( yasaların ve infaz rejiminin izin verdiği kadar) onları toplumdan tecrit etmeye uğraşırız çünkü bu tipler toplum hayatında bulunmamalı. Sen bir de bu adamı marifet gibi baba yapmışsın

Konuyu ilk okuduğumda annenizle daha çok ilgilenmeniz, bu sorunu çözmeniz gerektiğini düşünmüştüm. Ama bebekliğinizde sizi anneannenize bırakan bir kadınsa o kadar da uğraşmak zorunda değilsiniz bence. O size bebekken mesafe koymuş, siz de şimdi koyun. Evinizin huzurunu kaçırmaya değmez.
Dalga mı geçiyosunuz siz? Şu an çalışan kadınların çocuklarına kim bakıyor? Bazı insanlar resmen sinirlendiriyor!

Kardeşiniz madem olayın kaynağını biliyor bir zahmet çamaşırları da kendisi assın!
Siz de yardıma falan çağırmayın kadını.
Annem için böyle söyleyen adamın hayatını kaydırırım net!
Kardeşim ayrı bir konu başlığı zaten. Dünya yansa umrunda değil. Ben zaten yardıma çağırmıyorum bu arada. Torun görmeye gelip "ben severken sen işini yap" diyor yardım dediğim bu. Benim için sorun olduğundan söylemiyorum ama kadını kullanıyorum olarak yorumlayanlar için soyliyim evimde içtiği kahvenin bardağını mutfağa bile götürmez.

Çatlayın diye yazan olmadı zaten. Tekrar okudum da marifet diye de belirtmemisim. Biraz da gülmek istemisimdir belki,canım sıkkındır espriye vurasim gelmistir. Olamaz mı? Bir emoji üzerinden klavye delikanliligina bağlamak bu kadar gerekli mi? Karakterinize kırk bin kere maşallah ama büyük konuşmayın bu hayatta,yine de umarım olmaz ama hazır ola dikicem derken kendinizi bir anda nasıl olduğunu hiç anlamadan hazır olda bulabilirsiniz.
Bir de altta. Alttan göz dağı vermiyor mu Kendini hazır olda bulabilirsin diye gsgsgsgs Niye sen eşimi birinin dövmesi mümkün değil kendisi kick boks eğitmeni 😎 derken büyük konuşmuyormuydun 😃😃😃
Hayatım biz senin eşin gibileri adam etmek için varız ve bu iş için para alıyoruz.
Büyük konuşmak değil işim bu benim

Ya yazık anneni bu kadar ezdirme bence, bende alerjik astımim parfüme tamam ama nem sadece kokusu rahatsız eder oda sabredilir gidene kadar, çözüm için annenize kurutma makinesi hediye alabilirsiniz ..

Dalga mı geçiyosunuz siz? Şu an çalışan kadınların çocuklarına kim bakıyor? Bazı insanlar resmen sinirlendiriyor!
Hanımefendi ben sizin kankanız değilim, üslubunuza dikkat edin. “Boşanınca beni anneanneme bırakmış, düzgün iletişimim yok” yazmış. Anneanne çocuğu yetiştirmiş, o ilgilenmiş diye anlıyorum. Benim gibi çalışan kadınlar sabahtan kreş/bakıcı/büyükanne vs bırakıyor, akşam alıyor, çocuğuyla ilgileniyor. Anneanneye bırakılıp haftasonunda, tatilde bakılan çocukla bir değil.

Bir de altta. Alttan göz dağı vermiyor mu Kendini hazır olda bulabilirsin diye gsgsgsgs Niye sen eşimi birinin dövmesi mümkün değil kendisi kick boks eğitmeni 😎 derken büyük konuşmuyormuydun 😃😃😃
Hayatım biz senin eşin gibileri adam etmek için varız ve bu iş için para alıyoruz.
Büyük konuşmak değil işim bu benim
Gerçekten nasıl okuyorsunuz da yorum yapıyorsunuz hayret. Emoji üzerinden satır aralarındaki boşlukları doldurmak gibi bir oyun oynayacaksak belirteyim ben 😎 falan diye bişey koymadım oraya. Ve merak etmeyin şiddetten benim kadar nefret eden sayılı insan vardır bu hayatta çünkü tam ergenliginde 3 sene haftanın en az 4 günü üvey baba dayagina maruz kalmış bir insanım. Yani kocam çok iyi paket eder diye bir övünme şeklim olamaz. Anladiginizin çok aksine eşim kendini iyi savunabilir anlamında yazdım. Ve canım biraz espriye vurmak istedi güldüm.
Ayrıca göz dağı vermek haddim değil zaten, çünkü büyük konusmak sonucu olur da bir gün hazır olda bulursanız kendinizi bunu size yasatabilecek olan güç ben değilim doğal olarak.

Ya yazık anneni bu kadar ezdirme bence, bende alerjik astımim parfüme tamam ama nem sadece kokusu rahatsız eder oda sabredilir gidene kadar, çözüm için annenize kurutma makinesi hediye alabilirsiniz ..
Şahsen beni parfümden daha çok rahatsiz ediyor o koku. Ortam havasız kalmış gibi oluyor. Çoğu tavsiye makine almam yönünde ama para olsa bebek de var önce kendime alirim. Annem için böyle bir çözüm yaratacak durumum yok malesef.

Kadıncağız düşünüp geliyor, arkasından dönen konuya bak. Yazık ne diyim anneniz inşallah öğrenmez bu durumu .

Şahsen beni parfümden daha çok rahatsiz ediyor o koku. Ortam havasız kalmış gibi oluyor. Çoğu tavsiye makine almam yönünde ama para olsa bebek de var önce kendime alirim. Annem için böyle bir çözüm yaratacak durumum yok malesef.
Evkurdan 24 ay taksitle annenize ve kendinize alabilirsiniz aylık düşük bir miktar olur bir gün gidin fiyat araştırın bence annenizde destek olsun olmadı o kadar rahat ki çamaşır asma derdi yok kıl yün pislik herşeyi topluyor ...

Yatarken yıkayıp sabah asmaktan bu kadar koku olmaz baya 1-2 gün bekletiyor bence.
Dün akşam saat 22.00 gibi çamaşırları makineye attım. Uyuyakalmışım, normalde yatmadan önce kurutmaya atıyordum. Sabah 8de korka korka çıkardım makineden, koku var mı tekrar yıkayayım mı diye, koku yoktu, hava da iyiydi astım. Toplarken yine kokladım, sadece hafif deterjan kokusu geliyordu. Bence de farklı sorun var

Dün akşam saat 22.00 gibi çamaşırları makineye attım. Uyuyakalmışım, normalde yatmadan önce kurutmaya atıyordum. Sabah 8de korka korka çıkardım makineden, koku var mı tekrar yıkayayım mı diye, koku yoktu, hava da iyiydi astım. Toplarken yine kokladım, sadece hafif deterjan kokusu geliyordu. Bence de farklı sorun var
Bu galiba kumaşın türüne göre de değişiyor. Benim de başıma geldi. Tüm çamaşırlar normal kokarken bir bluzum tek başına evin kokusunu değiştirebilecek durumdaydı. Üzerine 4-5 kere daha yıkadım hala az da olsa kokuyor.

Bu galiba kumaşın türüne göre de değişiyor. Benim de başıma geldi. Tüm çamaşırlar normal kokarken bir bluzum tek başına evin kokusunu değiştirebilecek durumdaydı. Üzerine 4-5 kere daha yıkadım hala az da olsa kokuyor.
Olabilir, ben dün bebeğimin giysileri atmıştım yani tümü pamuklu.
Bir de belki makineden de olabilir, benim makine 1-1,5 aylık daha. Eski makinemde kalsa koku olabilirdi.

İki üç kıyafeti sende kalsın sen yıka dışardan gelince direk onu giysin. Bebek vs diyerek çözüm bulabilirsin.

İki üç kıyafeti sende kalsın sen yıka dışardan gelince direk onu giysin. Bebek vs diyerek çözüm bulabilirsin.
Sık geldiği zaman 1-2 kere yaptım öyle ama zaten fazla giycek bişey yok bırakmiyim dedi kabul ettiremedim 🤦

Sık geldiği zaman 1-2 kere yaptım öyle ama zaten fazla giycek bişey yok bırakmiyim dedi kabul ettiremedim 🤦
Eşine çok kızdım konu sahibi hanım. Onu belirtmeden geçmeyeyim.

Güzel bir alt üst al annene. Senin evinde dursun bu giysiler. Geldikçe giysin. Her gitmesinde de yıkarsın. Çocuk alerji oluyor ondan aldım burda dursunlar geldiğinde giyersin filan dersin.

Kadın size yardıma geliyor. Siz kokusuna takıyorsunuz. Sizin ona ne faydanız var. Maddi yardım yapıyor musunuz mesela. Söyleyin gelmesin size.
Annem çocuklarım doğdu doğalı 3 saat bakmadı. Bu kader bizim gibilere gülmez işte. Siz de kıymet bilmezsiniz.

Kadın size yardıma geliyor. Siz kokusuna takıyorsunuz. Sizin ona ne faydanız var. Maddi yardım yapıyor musunuz mesela. Söyleyin gelmesin size.
Annem çocuklarım doğdu doğalı 3 saat bakmadı. Bu kader bizim gibilere gülmez işte. Siz de kıymet bilmezsiniz.
O kader bize de gülmüş değil merak etmeyin. Her gün geliyor o bakıyor gibi anlaşıldı ama öyle değil. Arada seveyim özledim diye geliyor o bebeğimi severken ben ne iş yaptiysam o. Bunun da adı yardım oluyor. Daha önce de yazdım yine yazayım annem evimde tek bir çöpe bile elini sürmez. Kahve içtiği bardağı bile mutfağa goturmuslugu yok. Hatta geçen dip köşe temizlik yaptığımı bilmesine rağmen hem koltugu hem sehpayi batıracak şekilde bisküvi yemiş. İsim bitip oturduğumda gördüm aglayacaktim. Diyeceksiniz ki e çocuğu oyaliyormus işte. Milyon kere söylememe rağmen TV izleterek oyalıyor çoğu zaman.

Kızlar merhaba. Eşimin aşırı koku hassasiyeti ve annemin rahatlığı nedeniyle büyük sıkıntıdayım. Özetle 7 aylık bebeğim var ve arada annem hem oğlumu görmeye hem bana yardım etmeye evime geliyor. İlk zamanlar başka bir yere uğramadan direk bana gelecek bile olsa parfüm sıkıp geliyordu ve parfümü çok yoğun kokuyor. Bebekler için de fazla parfüm kokusu iyi değil malum. Bu durumu kırılmasın diye düşüncesizsin algısı yaratmadan eşimin alerjisini bahane ederek çözme yoluna gittim. Bir kaç kere geldiğinde gerçekten koku yoktu ama son zamanlarda ben yine koku aliyordum mucizevi bir şekilde esim farketmemisti. Gelin görün ki son geldiğinde hem dışarda giydiği kıyafeti hemde evde giymek için yanında getirdiği kıyafeti aşırı nem kokuyordu( annemin giysilerinin nem kokmasi meşhurdur,sadece giysileri değil evde yastık kılıfı çarşaf falanda nem kokar yıllardır) o günde şansa hava aşırı yagmurluydu ve evin tüm camları kapalıydı. Haliyle koku nerdeyse tüm evi sardı. Eşimin de burnu bir av köpeği kadar hassas. Benim 1 aldığım kokuyu o 10 alıyor. Malesef çoğu durumda da alerjik astımı tetikleniyor. Haliyle beni kenara çekip aşırı söylendi. Bu kaçıncı bir daha böyle kokar vaziyette gelirse almam eve vs diye. Onu yukseltmemek için abartma ben koku almıyorum dedim ama ben bile annemin yanında zor oturdum. Gelin görün ki annem bir süredir şehir dışındaydı ama döndü ve illa gelmek isteyecek. Eşim de çoğunlukla evde. Ben bu durumu nasıl cozcem. Hiç de beceremem ve sevmem karsimdakine kokuyorsun demeyi.
Not:kardeşime sordum bu nem kokusu nedendir diye. Çamaşırları yatarken yıkayıp sabah asiyormus 🤦
Benimde bebeğim küçük annem yardıma geliyor gelenler kalsın diye koltuklarımız varya onun altına pijama koydum yazlık kışlık.
Bu arada bizde kalmaya bir annem bir kız kardeşim gelir kv yakın oturuyor zaten o kalıcı değil.
Onlarda gelirken pijama getirmeyin vat zaten taşımayın derim buradakileri giyerler.

bu bir çözüm olabilir sizin için alın 2 takım koyun alerjiyi bahane edin.

Bu arada nasıl kokuyorsun denir ki ayıp olur benim kv çok ter kokar senelerdir evliyim hamileyken hep bahane ettim hiç gitmedim evlerine midem çok kötü oluyordu çekemezdim o pis kokuyu ama asla söyleyemem tabii.

Çaktırmadan konu içinde şey deseniz anne kıyafetin nem kokuyor gibi ıslak mı kaldı acaba küflenir çürür yazık onca para falan deseniz

O kader bize de gülmüş değil merak etmeyin. Her gün geliyor o bakıyor gibi anlaşıldı ama öyle değil. Arada seveyim özledim diye geliyor o bebeğimi severken ben ne iş yaptiysam o. Bunun da adı yardım oluyor. Daha önce de yazdım yine yazayım annem evimde tek bir çöpe bile elini sürmez. Kahve içtiği bardağı bile mutfağa goturmuslugu yok. Hatta geçen dip köşe temizlik yaptığımı bilmesine rağmen hem koltugu hem sehpayi batıracak şekilde bisküvi yemiş. İsim bitip oturduğumda gördüm aglayacaktim. Diyeceksiniz ki e çocuğu oyaliyormus işte. Milyon kere söylememe rağmen TV izleterek oyalıyor çoğu zaman.
Ya büyükler hiç anlamıyor çocuk bakımından onların eski kafa. Bizi büyütürken açıp tv izletip is yapıyorlarmış. Eleştirmiyorum büyük konuşmuyorum baktıracak kimseleri yoktu belki de ya da çok küçük evlenmişler çocuk büyütmeyi bilememişler. İnternet yok bilgiye ulaşma kısıtlı gibi savunmalarda yapılabilir. Ama bisküvi olayı can sıkıcı çocuğum iş yapıyor canı çıkıyor elime mi yapışır yediğim yeri bir bezle alıvereyim aşk olsun öyle anneye ya

X