- 30 Mayıs 2015
- 14.260
- 13.910
-
- Konu Sahibi sanayitostu
kilolu bir insan 4 5 gün yıkanmazsa yanında durulmaz ki. anaaammmmKokmak için başka sebebe ihtiyacı yok, 4-5 gün ne demek?
Biz günde ikid efa duş alıyoruz artık, sıcaklar sebebiyle. Kocanız basbayağı pis bir adam. Sizde utanıyorsunuz bir sey demek için.
Polyester ağırlıklı mı giyiyor?aslında günübirlik değiştirir ama aksam geldiğinde koku olmuş oluyor. Havalar soğukken bu kadar değildi açıkçası sıcakla arttı sanki son günlerde
Ama bu çok önemli bir sorun, açıkça komuşmanız lazım. Cinsel hayatınızı da etkiler bu durum. Nazikçe uyanmaktan başka çözüm yok malesef.sormayın ben de kendime çok sordum bunu özellikle koku oldu mu ben duramam normaldeo zamanlar yoktu ya da çok uzun süre geçiyormiyoruz kafede orda burda diye belki de farkedemedim. eşim çok alıngan burdaki bir çok yorum empatiden yoksun
Adam gaz mı çıkarıyo acaba fosur fosur kokarca gibi şuvan aklıma geldiAcaba fantezi ayağına adamı fosur fosur siz mi yikasaniz.
Kiz b.k kokuyo demiyo.Adam gaz mı çıkarıyo acaba fosur fosur kokarca gibi şuvan aklıma geldi
Kıçı boklu adamın hormon ne etsinHormonlarına baktırsın. İlişkiden sonra niye yıkanmıyosa bu da ayrı bi cins.
Bök kokusu değilmiş kiAdam gaz mı çıkarıyo acaba fosur fosur kokarca gibi şuvan aklıma geldi
o kadar çok yorum geldi ki gözümden kaçıyor. 180 100 kilo falan. Tam olarak ateist değil bi Allah inancı var ama büyük dinler gibi değil deist denebillir.
çok sık diyemem yani bence bu sıcaklarda maksimum iki günde bir yıkanmak lazım bazen dört beş ettiği olabiliyor. Doktora da asla gitmez hele ki böyle bi konuda
Aman etmesin zatenKiz b.k kokuyo demiyo.
Arka taraf kokuyo nasıl tarif etsem diyo.
Te bok kokmuyor diyo be yaKıçı boklu adamın hormon ne etsin
Adam gaz mı çıkarıyo acaba fosur fosur kokarca gibi şuvan aklıma geldi
Benim ki kalktı bile Ankara yolunda ilerliyor
Karısı kocasının gönlünü kırmak istemiyormuş, Allah iş arkadaşlarına, kendisiyle birarada bulunmak zorunda olanlara sabır versin. Çok zor bu insanlarla aynı ortamlarda vakit geçirmek zorunda kalmak.kilolu bir insan 4 5 gün yıkanmazsa yanında durulmaz ki. anaaammmm
Ne diyim napayım
Kız 100 kilo adam yaz günü 5 gün yıkanmazsa ne kokacak terle karışık bok kokuyordur başka ne olucak pislik kokusu işteTe bok kokmuyor diyo be ya
Bence taharete önem vermiyor. Doğru mu yazdım şu kelimeyi. Tünelin ucu bok kokusuna çıktı haklısın aşkımKız 100 kilo adam yaz günü 5 gün yıkanmazsa ne kokacak terle karışık bok kokuyordur başka me kokusu olucak pislik kokusu işte