Düzelmezse de orda biter. Yani bu çocuk oyuncağı değil ki. Duruma göre bakıcam. Çocuk felan zaten asla söz konusu değil, olamaz da.Değişmeyecek ve sen bir daha gidiyorum dediğinde ciddiye alınmayacaksın. Hakkında hayırlısı olsun ama adam düzelmeyecek.
Ailelerimiz yönetmiyor, eşim ailesini çok düşünüyor yoksa onların yönettiği bir durum yok. Onlarla iletişimim dahi olmadı dün.Maşallah sizin evliliginizi de aileleriniz yönetiyor
Ben sizin ailenizi de kastettim aslında. Ailenin ısrarı ile evliliğe devam kararı nasıl alınıyor ben anlamıyorum. Boşanmaya gönlünüz olmayabilir anlarım.Ailelerimiz yönetmiyor, eşim ailesini çok düşünüyor yoksa onların yönettiği bir durum yok. Onlarla iletişimim dahi olmadı dün.
Bunlar anca tatava biliyorsun değil mi?Düzelmezse de orda biter. Yani bu çocuk oyuncağı değil ki. Duruma göre bakıcam. Çocuk felan zaten asla söz konusu değil, olamaz da.
Ailenizde size istediğiniz gibi destek değil demek ki. Ona göre adım atın artık her daim.Arkadaşlar ailemin inanılmaz ısrarı üzerine dün biletimi iptal esip bu evliliğe bir şans daha vermeye karar verdim. Bugün gidip bir dershaneyle de görüşeceğim, işe girmeyi düşünüyorum . Buradaki arkadaşlarım tavsiyesiyle yüksek lisans derslerimi bir güne çektirebilirsem cektircem. Onun dışında eşimle de buz gibiyiz yani ikimizin de içinden gelmiyor anladığım kadarıyla , zamanla düzelir miyiz zaman gösterecek. Eşim çok saçma bi insanmış bunu çok iyi anladım ama bu olayla birlikte, annesine ağlamaktan konuşmadığını söyleyip bana gayet soğukkanlı bir şekilde konuşuyordu dün. Bugün sabah bu olayla ilgili ailesine bilgi vermesini istemediğimi de belirttim. Halletik de konuyu kapat dedim. Zaten ailesi beni aramadı, aileler de birbirleriyle konusmadı. Durum bundan ibaret.
Aynen ya, ben 45 yaşımdayım, 15 yıl daha çalışmak zorundayım emeklilik için, 5 yıl sonra evde oturup çocuğuma bana bak demek çok ütopik geliyor üstelik biz karı koca calisiyoruz. Konu sahibinin çok daha genç yaşta üstelik hiç çalışmaya niyeti olmayan bı de KV si var... Evde eli ayağı tutan 2 dinç yetişkin oturacak, oğlu da tek maaşla bir 30 yıl bunlara bakacak...kafalara gel....Bişey dicem 50li yaş emeklilik için erken değil mi? Neden emekli oldu ki biraz daha calissaydi bari. Ve emekli ikramiyesini napti? Sizlere mi harcadı acaba o yüzden mi altta kalmak istemiyor eşiniz??
Eşiniz şans istemiş miydi?Arkadaşlar ailemin inanılmaz ısrarı üzerine dün biletimi iptal esip bu evliliğe bir şans daha vermeye karar verdim. Bugün gidip bir dershaneyle de görüşeceğim, işe girmeyi düşünüyorum . Buradaki arkadaşlarım tavsiyesiyle yüksek lisans derslerimi bir güne çektirebilirsem cektircem. Onun dışında eşimle de buz gibiyiz yani ikimizin de içinden gelmiyor anladığım kadarıyla , zamanla düzelir miyiz zaman gösterecek. Eşim çok saçma bi insanmış bunu çok iyi anladım ama bu olayla birlikte, annesine ağlamaktan konuşmadığını söyleyip bana gayet soğukkanlı bir şekilde konuşuyordu dün. Bugün sabah bu olayla ilgili ailesine bilgi vermesini istemediğimi de belirttim. Halletik de konuyu kapat dedim. Zaten ailesi beni aramadı, aileler de birbirleriyle konusmadı. Durum bundan ibaret.
Yoo, adam git demisEşiniz şans istemiş miydi?
Bundan sonra nasıl ciddiye alınacak bakalımYoo, adam git demiskonu sahibinin ailesi çok ısrarcı olmuş oda kıyamamis iptal etmiş bileti.
Şunu kocam yapsa, bavulunu alır kapı önüne atarım...
Bence bu bağımlı ebeveynlik durumu için psikolojik destek aldırmalısın madem boşanmak istemiyorsun. Bu şekilde bu adama saygın kalmaz. Birde işe gir kendi paranı yönet o zaman naptığı pek batmaz belkiTek derdi ailesi yani ben bunu çok net anladım. Bizim yuvamız yıkılacak bana gelmiş barışırsak ailem bize eskisi gibi sıcak davranmayacak diyor. Bana ne bundan ailenle mi evlendim? Dediğimde senin yüzünden bana da soğuk olacaklar, beş kuruş kabul etmeyecekler diyor. Yani tek korkun endişen bu mu dedim? Yuvan yıkılıyor korkun bu mu? Yani zaten dün gayet iyi anladım ben onun sanki sevgilisiyim , o aile olarak kendi ailesini görüyor. Bizim bir aile olduğumuzu farketmemiş ki hiç. Kafasına vurur gibi salağa anlatır gibi anlattım dün bileti iptal ettiğimde. Gururumu ayaklar altına aldığım için 15 dk ağladım yani hiç kolay değil benim için. Bu sinirle ona her şeyi dedim ne kadar anladıysa. Umrumda değil artık anlamadıysa da duruma göre bakacağım.
Biliyor musun benzer bişey benim başıma geldi. İşine gelmiyorsa git artık dedim, hatta dava açtım (aşşırı aşşırı haklıydım çünküYoo, adam git demiskonu sahibinin ailesi çok ısrarcı olmuş oda kıyamamis iptal etmiş bileti.
Şunu kocam yapsa, bavulunu alır kapı önüne atarım...